Sesalniki

Robotski sesalniki in čistilniki
Robotski sesalniki in čistilniki
Pokončni
Pokončni
Klasični
Klasični
Mokro - suhi
Mokro - suhi
Ročni
Ročni
Parni čistilniki
Parni čistilniki
Dodatki za sesanje in čiščenje
Dodatki za sesanje in čiščenje

Sesalniki

Sesalniki so hišni pripomoček, ki vas bodo pripeljali do čistega in urejenega doma. Čiščenje in pospravljanje sta velikokrat neprijetni in zamudni opravili, s pravimi aparati pa si delo lahko neznansko olajšate. V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med najrazličnejšimi tipi, kot so akumulatorski, suhi, mokro-suhi, robotski, pokončni ter parni sesalniki. 

Dobro premislite o velikosti vašega doma ter o vaših potrebah po sesanju (ali imate majhne otroke, hišne ljubljenčke, itd.), ter tako izberite najprimernejši sesalec za vaš dom. Kupci se največkrat odločijo za sesalce energijskega razreda A, saj ti porabijo malo energije in omogočajo več prihrankov na dolgi rok. Nekateri modeli so bolj učinkoviti za sesanja na preprogi ali trdih tleh, med seboj pa se razlikujejo tudi po razredu izpusta prahu in glede na vrsto sesanja: z vrečkami ali s preprogo.

Robotski sesalniki, ki sesajo namesto vas

Če ste sesanja preprosto naveličani, vam priporočamo izbiro robotskega sesalnika, saj se ta namesto vas loti temeljitega čiščenja celotnega bivalnega prostora.

Tovrstni sesalniki si z uporabo pametnega kartiranja zapomnijo različne tlorise ter imena sob, tako da lahko lastnik le z glasovnim ukazom naroči čiščenje. Sesalniki so ustvarjeni tako, da se dalj časa zadržijo na bolj umazanih tleh. Priporočamo jih še posebej lastnikom hišnih ljubljenčkov. 

Pokončni sesalniki za prijetno sesanje

S pokončnimi sesalci se nikoli več ne boste rabili sklanjati med sesanjem, kar je super za zdravje vaše hrbtenice. So odlična izbira za domove z veliko stopnicami. V Merkurjevi ponudbi najdete pokončne sesalnike z baterijskim polnjenjem, zato vas električni priključek ne omejuje več. Sesali boste lahko tudi v najbolj skritih kotičkih vašega doma. Pokončni sesalniki ponujajo moderno tehnologijo samočiščenja, s katero boste odstranii najbolj trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov. 

Mokro - suhi sesalniki za čist in urejen dom

Mokro - suhi sesalniki so izvrstni za sesanje tekočin, saj istočasno sesajo, čistijo in sušijo. V kolikor se vam pripeti razlitje tekočine, ne potrebujete več mnogih pripomočkov, ki bodo vaš prostor povrnili v prvotno stanje. Tovrstni sesalci s svojim delovanje obenem odstranijo bakterije ter alergene v prostoru, zato so odlična izbira za tiste, ki se v družini srečujete z morebitnimi alergijami. 

Parni čistilniki za odstranitev trdovratnih madežev

Parni čistilniki so primerni za odstranjevanje trdovratnih madežev, na primer v avtomobilu ali pa na preprogi. Tovrstni sesalniki bodo temeljito očistili vaš prostor in ga povrnili v prvotno, brezmadežno stanje. Mnogi parni sesalniki nudijo raznovrstne nastavke za različne površine ter krpe za grobo in za fino čiščenje. 

Are Your Sure?

Exit