Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Zaščita pred insekti

Tople grede

15 izdelkov

TOPLA GREDA LOK 2200MM
Odprema v 24 urah
TOPLA GREDA LOK 3300MM
Odprema v 24 urah
TOPLA GREDA VITAVIA GAIA 0.53M 1.8M 0.51M
Odprema v 24 urah
TOPLA GREDA VITAVIA GAIA 1M 1.2M 0.39M
Odprema v 24 urah
TOPLA GREDA TUNEL-FOLIJA Z LOKI 3.5 X 1 M PROZOREN
Odprema v 24 urah
TOPLA GREDA VITAVIA GAIA XS 1M 0.6M 0.39M
Odprema v 24 urah
TOPLA GREDA VITAVIA LEVANA 1 FIGA 0.98M 0.57M 0.36M
TOPLA GREDA VITAVIA LEVANA 1 AQUA 0.98M 0.57M 0.36M
TOPLA GREDA VITAVIA LEVANA 1 VANILIJA 0.98M 0.57M 0.36M
TOPLA GREDA VITAVIA LEVANA 2 PRODNATA 0.95M 0.55M 0.32M
TOPLA GREDA VITAVIA TUNEL ZAŠČITA PROTI MRAZU 0.8-1.5M 2.5-3M 0.6-0.8M
Odprema v 24 urah
TOPLA GREDA VITAVIA TUNEL ZAŠČITA MRAZ RAZŠIR 1.1M
TOPLA GREDA VITAVIA TUNEL TOPLA GREDA RAZŠIR 1.1M

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Tople grede uporabljamo takrat, ko so temperature zunaj prenizke za uspevanje poljščin. Ponavadi se ljudje za ta vrhunski vrtnarski pripomoček odločajo jeseni, vendar tudi spomladi ni prepozno, sploh v današnjih časih, ko so temperature zaradi... Več

Tople grede

Tople grede uporabljamo takrat, ko so temperature zunaj prenizke za uspevanje poljščin. Ponavadi se ljudje za ta vrhunski vrtnarski pripomoček odločajo jeseni, vendar tudi spomladi ni prepozno, sploh v današnjih časih, ko so temperature zaradi podnebnih sprememb tako zelo nepredvidljive.

Naše rastline v času poganjanja potrebujejo zaščito pred raznovrstnimi dejavniki, kot so polži, žuželke, zmrzal, toča ter ostali nepričakovani vremenski pojavi. Na račun tega jih je potrebno  ustrezno zavarovati - kaj boljšega si lahko zamislite, kot je okolju prijazna in zaupanja vredna rešitev?

Delovanje tople grede

Za najustreznejšo delovanje Izberite kotiček vrta, ki je čez celo leto deležen največ sončne svetlobe, saj tople grede delujejo na podlagi toplote, katero ustvari sonce. Priporočamo tudi, da jo vkopljete v zemljo in s tem izkoristite še nekaj dodatne toplote iz tal, saj so tla toplejša od zraka. V gredi se bo tako ustvarila temperatura, toplejša od zunanje, kar bo pozitivno vplivalo na kaljenje semen ter rast zelenjave.

 

Ne glede na vaš vrtnarski slog bodo tople grede močno izboljšale učinkovitost ter rezultate sajenja.

Prednosti tovrstne naprave vključujejo zaščito rastlin pred aktualnimi vremenskimi razmerami, daljšo rastno sezono in zanesljiv uspeh pridelka. 

V Merkurjevi ponudbi toplih gred boste našli vse od manjših toplih gred - tunelov pa do večjih steklenih termo toplih gred.

Tople grede v Merkurjevi ponudbi

Tople grede iz polivinila

Vsem tistim, ki ne rabite skrbeti za gromozanski vrt, priporočamo tunel za zaščito rastlin znamke GardenGuard, ki ga lahko celo modulno dopolnite ter postavite oziroma odstranite v manj kot eni minuti.

Deluje kot nekakšen šotor in tako vašim pridelkom nudi dovolj prostora za dovod kisika iz zraka ter ostalih hranil iz prsti. V kolikor boste zaradi izjemnega uspeha želeli posaditi več rastlin, ga lahko z dopolnilnim modulom enostavno in hitro podaljšate.

Izbirate lahko tudi med različnimi materiali: zaščitni tunel iz mreže, ki prepušča zrak in svetlobo, ščiti pred padavinami in večjimi škodljivci; topla greda iz koprene, ki je primerna za dodatno zaščito pred mrazom, ali pa topla greda iz PVC prevleke, ki bo zaradi toplejše klime še dodatno pospešila rast.

Tovrstne tople grede so ustvarjene iz finančno ugodnejših materialov, zato so posledično tudi cenejše od steklenih modelov.

Steklene tople grede

Termo tople grede so narejene iz steklenih oken, ki omogočajo variabilno nastavljivost ter prezračevanje za čas, ko so rastline večje in potrebujejo več prostora.

Ponujamo toplo gredo Vitavia, ki nudi zaščito pred UV-žarki, a hkrati vseeno prepuščajo dovolj svetlobe za nemoteno rast poganjka. Vaše rastline bodo tako zavarovane pred mrazom ter zaščitene pred točo. Na podlagi moderne tehnologije so zasnovali tople grede popolnoma brez vijakov, zato omogočajo izredno hitro montažo.

Za gojenje vseh vrst vrtnin v vremensko manj ugodnih razmerah, vam priporočamo tople grede z roto pokrovom, saj so izdelane iz trpežnega polietilena, ki prepušča veliko svetlobe in sončnih žarkov, a hkrati optimalno zaščiti vašo zelenjavo.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01