Mali gospodinjski aparati

Kuhinjski roboti in mešalniki
Kuhinjski roboti in mešalniki
Salamoreznice
Salamoreznice
Žari in opekači kruha
Žari in opekači kruha
Mesoreznice
Mesoreznice
Aparati za peko kruha
Aparati za peko kruha
Aparati za vakuumiranje in varjenje
Aparati za vakuumiranje in varjenje
Cvrtniki
Cvrtniki
Električne ponve
Električne ponve
Sušilniki sadja
Sušilniki sadja
Sokovniki in ožemalniki
Sokovniki in ožemalniki
Električni kuhalniki
Električni kuhalniki
Grelniki vode
Grelniki vode
Kuhinjske tehtnice
Kuhinjske tehtnice
Ostali kuhinjski aparati
Ostali kuhinjski aparati
Filtrirniki vode in dodatki
Filtrirniki vode in dodatki
Under products block

Mali gospodinjski aparati

Če se radi preizkušate za štedilnikom, pečete slastno pecivo in rojstnodnevne torte ali vsak dan kuhate za svojo družino, potrebujete veliko opreme in pripomočkov. Kuhanje in pečenje sta velik užitek, če je vaša kuhinja opremljena s posodo, pri roki pa imate stare in nove recepte.

Sprehod po Merkurjevi ponudbi naj vas vodi od pričetkov priprave jedi do zaključnega koraka. Pri začetni pripravi na kuhanje boste potrebovali mešalnike, aparate za mletje mesa, rezalnike, sokovnike, cvrtnike, ožemalnike in tehtnice. Pripomočki vam bodo olajšali vsakodnevna opravila v kuhinji. Z blenderjem boste lahko sami ustvarjali mešanice sadnih okusov in si pripravili smoothie; s paličnimi mešalniki boste pripravili okusne in kremaste juhe, z ročnimi mešalniki pa boste izboljšali okus biskvitov za peciva. Če velikokrat pripravljate enolončnice, lahko čebulo razrežete z mini sekljalnikom. Pri mešanju in sekljanju pustite domišljiji prosto pot, mešajte različne in nenavadne okuse, ki naj vas vodijo tudi pri mešanju zelenjavnih in sadnih sokov. 

Ob praznovanju rojstnih dni ali drugih posebnih priložnostih pripravite narezke s salamo, siri in kosi zelenjave, rezanje pa se poslužite z natančnimi rezalnimi stroji. Narezki bodo tako okusni in privlačni na pogled. Poleg mesnatih izdelkov bodo vaši gostje veseli tudi domače zelenjave, ki ste jo pridelali na svojem vrtu. Z aparati za vakuumiranje jo lahko enostavno shranite in uživate tudi izven sezone. Podobno hrano lahko postrežete tudi na pikniku, kjer dodajte še slastno mesto. Zmeljite ga sami z aparatom za mletje mesa, s kompleksnejšim modelom pa lahko režete tudi oreščke in zelenjavo.
Če nimate žara, lahko z električno ponvijo vseeno pripravite vse piknik jedi in poleg njih tudi pizzo ali palačinke. Odličen nadomestek vrtnih žarov so tudi namizni žari, ki so enostavni za prenašanje, okus hrane pa bo enako odličen, kot če bi jo pripravljali na običajnem žaru.

Ob vikendih si vzemite čas in zamesite domač kruh, ki ga boste ob pravilnem shranjevanju lahko jedli še čez cel teden. Kruha vam ni več potrebno peči v pečici, temveč lahko pravilno obliko dosežete z aparatom za peko kruha. V njem lahko pripravite bagete, hlebec, testenine ali majhne kruhke.

Ko imate več časa, se pozabavajte s pripravo flancatov in krofov, kosilu pa kot prilogo občasno dodajte pomfri. Jedi ocvrite v cvrtnikih brez skrbi, saj je doma ocvrta hrana bolj okusna in zdrava kot kupljena.  Kot prilogo lahko jedem dodate posušeno zelenjavo, sadje, gobe ali zelišča, ki jih posušite s sušilnikom hrane.
Domači kuharski mojstri lahko sami pripravite tudi vaflje, ki jih potresite s sladkorjem v prahu in polijte s topljeno čokolado. Sladkosnedi lahko s smetano in kondenziranim mlekom ter vašimi najljubšimi okusi sami zamrznete sladoled v posebnih aparatih, za posebne priložnosti pa si privoščite fondi.

Aparati in pripomočki naj vam olajšajo pripravo jedi in razširijo kreativno vihtenje kuhalnice!

Are Your Sure?

Exit