Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Indukcijska plošča Electrolux

Kuhalne plošče

Prikazanih 1-24 od 265 izdelkov

INDUKCIJSKA PLOŠČA BOSCH PIE645BB5E
Odprema v 24 urah
KOMBINIRANA PLOŠČA ELECTROLUX KDI641723K 2 PLIN + 2 IND
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA ELECTROLUX EIV6340X
Odprema v 24 urah
Spletni izbor res dobrih cen.
INDUKCIJSKA PLOŠČA GORENJE IT643BSC7
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA GORENJE IT645BX
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA GORENJE IT643BSC
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA GORENJE IT645BCSC
Odprema v 24 urah
Spletni izbor res dobrih cen.
STEKLOKERAMIČNA PLOŠČA GORENJE ECT643BX
Odprema v 24 urah
KOMBINIRANA PLOŠČA ELECTROLUX EGE6172NOK 2 PLIN + 2 STEKLOKERAMIKA
Odprema v 24 urah
KOMBINIRANA PLOŠČA GORENJE ICT641BCSC 2 IND + 2 HI LIGHT
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA ELECTROLUX EIT60443X
-22%
INDUKCIJSKA PLOŠČA GORENJE GI6401BC
Odprema v 24 urah
STEKLOKERAMIČNA PLOŠČA GORENJE ECS648BCSC
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA BOSCH PXE631FC1E
-40%
Odprema v 24 urah
KOMBINIRANA PLOŠČA GORENJE GCE681BSC 3 + 1
Odprema v 24 urah
STEKLOKERAMIČNA PLOŠČA ELECTROLUX EHF6240IOK
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA CANDY CI642SCBB
-23%
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA CANDY CTP64SC/E1
-28%
Odprema v 24 urah
Spletni izbor res dobrih cen.
INDUKCIJSKA PLOŠČA SAMSUNG NZ64B5066GK/U2
Odprema v 24 urah
INDUKCIJSKA PLOŠČA BOSCH PIX645HC1E
Odprema v 24 urah
STEKLOKERAMIČNA PLOŠČA ELECTROLUX EHF46547XK
Odprema v 24 urah
KUHALNA PLOŠČA CMGH31X/1
-15%
Odprema v 24 urah
KOMBINIRANA PLOŠČA CANDY CMGH31B/1 3 + 1
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

V kolikor ste v procesu obnove kuhinje, predvidoma razmišljate o nakupu nove kuhalne plošče. Dandanes je na voljo veliko modernih modelov, kot so električne ter indukcijske plošče; lahko pa se odločite za klasično kuhalno ploščo, kot so ke... Več

Kuhalne plošče

V kolikor ste v procesu obnove kuhinje, predvidoma razmišljate o nakupu nove kuhalne plošče. Dandanes je na voljo veliko modernih modelov, kot so električne ter indukcijske plošče; lahko pa se odločite za klasično kuhalno ploščo, kot so keramične in plinske plošče.

Steklokeramične kuhalne plošče

Steklokeramične kuhalne plošče so načeloma opremljene s štirimi ali petimi kuhalnimi površinami ter izgledajo neverjetno elegantno zaradi svoje ravne oblike brez okvirja, kar daje izjemno estetski videz vaši kuhinji. Zagotavljajo hitro in varno pripravo jedi, izbirate pa lahko med večimi stopnjami moči, ki vam bodo omogočile najprimernejšo temperaturo za kuhanje. 

Steklokeramične kuhalne plošče so sodobne ter omogočajo enostavno upravljanje na dotik preko digitalnega zaslona. Vsaki kuhalni površini lahko nastavite individualno moč delovanja.

Priporočamo vam steklokeramično ploščo Bosch, ki nudi avtomatski izklop ob nepredvidenem politju ter funkcijo ReStart, ki shrani vaše zadnje izbrane nastavitve.

Celostna zasnova tovrstnih kuhalnih plošč je hkrati izredno preprosta za čiščenje ter vzdrževanje, saj ne obsega nikakršnih štrlečih gumbov.

Prednosti steklokeramične kuhalne plošče

Tovrstne kuhalne plošče torej nudijo eleganten in estetski videz, enostavno čiščenje ter nizke stroške vzdrževanja, vendar niso tako učinkovite kot plinske ali indukcijske plošče. 

Indukcijske plošče

Indukcijske plošče so po zasnovi podobne keramičnim ploščam, način kuhanja pa je resnično edinstven. Ko ponev položite na indukcijsko kuhalno ploščo, se vsa toplota usmeri v posodo za kuhanje. To pomeni, da medtem, ko se ponev segreva, se indukcijska plošča ne, kar pomeni da morebitna razlitja ne bodo zgorela na površini kuhalne plošče. 

Ko prenehate s kuhanjem, v indukcijski plošči sicer ostane nekaj toplote, vendar nikakor toliko, kot v keramični ali električni kuhalni plošči, poleg tega pa se tudi veliko hitreje ohladi.

So izjemno enostavne za čiščenje, hkrati pa tudi omogoča izbiro najustreznejše temperature za jed, katero pripravljate. 

Preverite indukcijsko ploščo Gorenje z številnimi pametnimi funkcijami. 

Prednosti indukcijske plošče

Indukcijske kuhalne plošče omogočajo nizko porabo energije ter do 50 odstotkov več moči za segrevanje. Strokovnjaki pravijo, da so tovrstne kuhalne plošče veliko bolj učinkovite, kot pa steklokeramične ali plinske plošče, saj vso toploto usmerijo v notranjost posode. Zavedajte pa se, da za indukcijsko ploščo potrebujete jeklene ali litoželezne posode, bakrene ter aluminijaste pa žal ne ustrezajo. 

Električne kuhalne plošče

Električna energija in plin sta dva klasična gonila kuhalnih plošč. Električne kuhalne plošče sicer potrebujejo nekaj časa za segrevanje, medtem ko plinske kuhalne plošče zagotovijo takojšnjo toploto ter enakomerno razporeditev. Ponuja vam enostavno upravljanje preko vrtljivih gumbov, kar nudi hitro spremembo temperature. Preverite električno kuhalno ploščo Gorenje, izdelano iz naravnega jekla. Večina električnih kuhalnih plošč ima štiri različne kuhalne površine z 2 do 3 različnimi stopnjami moči.

Eden najpomembnejših elementov električne kuhalne plošče so varnostne funkcije, ki preprečujejo kakršne koli nesreče. Uporabna lastnost je indikator vročine, ki vas opozori, da je območje po uporabi še vedno vroče. Preverite tudi Merkurjevo ponudbo kombiniranih kuhalnih plošč in plinskih kuhalnih plošč, ki so najboljše za razporeditev neposredne toplote.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov