Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve

Novice

Navigacija

6. 09. 2018

Počitniško delo v MERKURju

Omogočili smo počitniško delo več kot 80 otrokom

Letošnjemu vabilu k počitniškemu delu v juliju in avgustu se je odzvalo preko 80 otrok MERKURjevih zaposlenih s čimer smo zelo zadovoljni. Vsi so tudi dobili počitniško delo v naši družbi.

Poleg zaslužka so si nabirali tudi delovne izkušnje, ki jim bodo v njihovi nadaljnji karieri vsekakor prišle še kako prav.


3. 09. 2018

Prvošolčki

V MERKURju cenimo prvošolčke

Poletnih počitnic je konec in 21.874 prvošolčkov je danes prvič vstopilo skozi šolska vrata. Vsi skupaj se moramo potruditi, da bo njihova pot v šolo kar najbolj varna. Ne le ob začetku, temveč tekom celega leta.

Uspešno usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja ni lahko, vendar se v MERKURju trudimo k olajšanju obeh. Kot že vrsto let, smo tudi letos vsem zaposlenim – staršem prvošolčkov, omogočili, da izkoristijo možnost odsotnosti na prvi šolski dan s polnim nadomestilom plače. Naj bo ta dan posvečen samo otrokom.

Vsem prvošolčkom želimo v šoli dobro počutje, veliko zadovoljstva, uspehov in novo pridobljenega znanja.


21. 08. 2018

Zbiranje odsluženih aparatov

Akcija »Stari aparati za otroški smeh« je v polnem zagonu

Od začetka izvajanja (1. januarja 2018) vseslovenske zbiralne akcije z naslovom Stari aparati za otroški smeh so v družbi ZEOS, d.o.o., zbrali že dobrih 300 ton starih aparatov in s tem 4.588 eur za Društvo Rdeči noski. Zbiranje starih aparatov še vedno poteka, saj se bo akcija zaključila 31. decembra 2018, zato še vedno pozivamo, da se akciji pridružite.


17. 07. 2018

Otvoritev franšize

Srečna nagrajenka velike nagradne igre "Z Merkurjem do sanjskih počitnic"

Med 28. 5. in 9. 7. 2018, je bilo mogoče sodelovati v veliki nagradni igri »Z Merkurjem do sanjskih počitnic« v sodelovanju s turistično agencijo Palma. Nagradna igra je zaključena in danes je ekipa iz Merkurja z veseljem predala veliki bon srečni nagrajenki.


08. 09. 2017

Otvoritev franšize

Merkur trgovina širi svojo mrežo prodajaln – v Šentjurju odprta nova franšiza

Družba Merkur trgovina, d.d., danes odpira novo franšizno trgovino v Šentjurju pri Celju. Gre za prvo franšizo, ki je zasnovana po prenovljenem modelu poslovanja. Merkur ima trenutno 23 trgovskih centrov po vsej Sloveniji in 15 franšiznih trgovin, število teh trgovin pa namerava v prihodnje še povečati.


23. 03. 2017

Skupščina

Sprememba v nadzornem svetu in obvestilo o poteku skupščine

Z 22. marcem je prišlo do spremembe v nadzornem svetu družbe MERKUR trgovina, d.d. Klemen Boštjančič je upravo in nadzorni svet obvestil, da s tem dnem odstopa z mesta člana nadzornega sveta.


21. 03. 2017

Skupščina

Merkur trgovina z rastjo dobička v letu 2016

Revidirani rezultati poslovanja družbe Merkur trgovina, d.d., ki jih je potrdil tudi nadzorni svet, kažejo na uspešno sliko poslovanja v letu 2016 ter na nadaljevanje pozitivnega trenda prejšnjih let.


15. 03. 2017

Natečaj

Odprt je pomladni natečaj Za lepšo šolo

Narava se prebuja, pomlad že trka na vrata. Šolski vrtički bodo počasi oživeli. To je odlična priložnost, da ponovno povabimo vse slovenske osnovne šole k sodelovanju v pomladni izvedbi natečaja ZAVIHAJMO ROKAVE – ZA LEPŠO ŠOLO.


07. 03. 2017

Najbolj priljubljen izvajalec storitve

Najbolj priljubljeni izvajalec storitev 2017

Na otvoritveni slovesnosti sejma Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je Igor Šturm, direktor prodaje podjetjem v Merkurju, skupaj z Alešem Zaletelom, direktorjem portala VseStoritve.com, podelil priznanja »Najbolj priljubljeni izvajalec storitev 2017« s področij dom, gradnja in obnova, ki je zaokrožil istoimenski projekt. Priznanja so bila letos podeljena prvič.