Napihljive blazine

Filtriraj
-30%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 6,99 € Redna: 9,99 € Prihranek: 3,00 €
-30%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 11,89 € Redna: 16,99 € Prihranek: 5,10 €
-30%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 10,49 € Redna: 14,99 € Prihranek: 4,50 €
-30%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 16,79 € Redna: 23,99 € Prihranek: 7,20 €
-30%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 25,19 € Redna: 35,99 € Prihranek: 10,80 €
Filtriraj
Under products block

Napihljive blazine

Se v poletnih dneh radi osvežite v morju, reki ali jezeru? Vsak prost in lep dan izkoristite za preživljanje časa v naravi in s svojimi najdražjimi, dnevne oddihe pa načrtujte vnaprej, da boste nanje pripravljeni.

Uživanje v vodi popestrite z napihljivimi blazinami, s katerimi bo zabava zagotovljena. Najmlajše razveselite z napihljivimi bazenčki s toboganom za najmlajše, med katerimi so nekateri modeli primerni tudi za domačo igralnico. Otroci bodo posebej navdušeni nad napihljivimi igračami v obliki delfina in gradu. Nekateri modeli blazin za otroke vsebujejo dva ročaja, ki bosta olajšala uporabo blazine in dvigovanje nanjo iz morja.

Starejši izberite večje in običajne vodne blazine različnih barv in dimenzij, s katerimi boste udobno lebdeli na vodi. Na blazinah lahko ležite in sedite, ali pa vam služijo kot opora, če se pri plavanju preveč utrudite. Izberete lahko tudi blazino z mrežastim dnom, ki prepušča vodo in je zato idealna rešitev za vroče dni.

Ko napihljivih blazin ne potrebujete, jih dobro posušite in izven sezone shranite na suhem prostoru.

Napihljive blazine lahko uporabite v mirnih vodah, morju, jezeru ali kar domačem bazenu. Blazine vam lahko olajšajo vhod v hladnejšo vodo.

Are Your Sure?

Exit