osebni prevzem spletnih naročil v TC-jih Merkur LESCE, BREŽICE, LITIJA, VIŽMARJE, ŠKOFJA LOKA, VELENJE IN SLOVENJ GRADEC ni možen. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
<br>Ujemite popust 10 % za nakup nad 40 €
<br> Cvetlični lonci Deroma
Vrtni palčki

Ureditev okolice

Prikazanih 1-24 od 1099 izdelkov

BETONSKA PLOŠČA ZOBEC PRANA 50X50X3.8 CM SIVA
-25%
BETONSKA PLOŠČA ZOBEC PRANA 40X40X3.8 CM SIVA
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP PERUGIA MIX 115 ČRN, PEŠČEN, BEL
BETONSKA PLOŠČA ZOBEC ATLAS IMPREGNIRANA 40X60X4.2 CM GRAFITNA
BETONSKI IZDELEK OBLAK GROUP ŠKARPNI ELEMENT STORICA ANTIQUE, MIX 04-SIV, ČRN
BETONSKA PLOŠČA ZOBEC GLADKA 40X40X3.8 CM SIVA
BETONSKA PLOŠČA ZOBEC PESKANA KREATIV 40X40X3.8 CM SIVA
BETONSKI TLAKOVEC JARC MULTI MIX SORTIRANO ARGENTA
BETONSKI IZDELEK KOGRAD ENOSTRANSKO CEPLJEN ZIDAK 50X25X19 SIV
BETONSKA PLOŠČA OBLAK GROUP 40X40X5 CM TREND MIX 16 BELA, ČRNA
OKRASNI KAMEN/SKALA ZANDOBBIO PRODNIK BIANCO CARRARA 15/25 25 KG
BETONSKI IZDELEK GOREC LOMLJEN ZIDAK SIVO ČRN 40X20X16 CM
OKRASNI KAMEN/SKALA ZANDOBBIO PRODNIK BIANCO CARRARA 25/40 25 KG
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP RUSTIKAL MIX 01 RDEČ, RUMEN, RJAV
BETONSKA PLOŠČA KOGRAD GLADKA PLOŠČA 50X50X5 MIX NATURA
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP SAVONA MIX 16 TONALIT BELA ČRNA BELI CEMENT
BETONSKA PLOŠČA OBLAK GROUP 60X40X8 CM TRAVNA CEMENTNO SIVA
BETONSKI TLAKOVEC JARC COMBO SIV 16/20/24X16X6 CM
BETONSKA PLOŠČA ZOBEC ADRIA IMPREGNIRANA 40X80X4.2 CM SIVA
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP SAVONA MIX 42 VERNAZZA BEL, RUMEN, OKER, PEŠČEN
BETONSKI TLAKOVEC OBLAK GROUP SAVONA MIX 43 CORNIGLIA PEŠČEN, ČRN, OKER
BETONSKI IZDELEK KOGRAD ZIDAK FUTURA TREND MIX NATURA 40X20X19
OKRASNI KAMEN/SKALA ZANDOBBIO PRODNIK BIANCO CARRARA 40/60 25 KG
BETONSKI TLAKOVEC JARC MULTI MIX SORTIRANO DOLOMITE

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Ali svoj čas radi preživljate na vrtu? Okolico doma lahko spremenite v pravi rajski kotiček, kjer boste v prostem času sproščeno uživali v športnih in vrtnarskih aktivnostih ali pa le preprosto poležavali in odmislili skrbi. Če urejate okolico doma ali poslovnega objekta, zavijte v Me... Več

UREDITEV OKOLICE

Ali svoj čas radi preživljate na vrtu? Okolico doma lahko spremenite v pravi rajski kotiček, kjer boste v prostem času sproščeno uživali v športnih in vrtnarskih aktivnostih ali pa le preprosto poležavali in odmislili skrbi. Če urejate okolico doma ali poslovnega objekta, zavijte v Merkur, kjer vas v široki ponudbi čaka vse potrebno za načrtovanje domačega zelenega prostora.

Vrt, hiše, dvorišča in javne površine lahko ogradite s plastificiranimi panelnimi ograjami, ki so enostavne za postavitev. Dopolnite jih s podpornimi stebri, na katere boste lahko pritrdili varjene mreže in pletiva z okrasno borduro. Namesto ograj uporabite zaščitne mreže, ki vam lahko služijo kot mreže za senčenje, ki nudijo zaščito pred soncem, so opora rastlinam in plezalnim cvetlicam. Mreže lahko uporabljate tudi za preprečevanje pobega malim živalim in za ograditev gradbišč. Za manj zahtevna območja uporabite preprosta pletiva in tkanine za pritrditev na vrtu, cvetličnih gredicah, za ograjevanje pašnikov, sadovnjakov in vinogradov.

Če želite doseči naraven videz, izberite lesene elemente. Naravni material lepo polepša ribnike, zelenice, sprehajalne poti, okrasne in zelenjavne vrtove. Domači mojstri lahko ograje izdelate sami, potrebujete le primerno orodje in ograjne elemente.

Na vrtu se lahko sproščate, urejate vrtne in okrasne gredice ali prirejate prijateljska druženja. V poletnih dneh so najbolj vabljivi pikniki, kjer skupaj pripravite slastne jedi. Peka na žaru je najboljša v betonskih kaminih iz visokokakovostnih in odpornih materialov. V kaminih boste lahko kurili z ogljem ali drvmi, na ta način pa boste dosegli učinek pravega domačega žara.

V primeru, da je vaša zelenica že urejena, poskrbite tudi za pločnike, dovozno pot in dvorišče. Tla lahko tlakujete, saj je tovrsten način ureditve bolj vabljiv in privlačen. V Merkurjevi ponudbi so na voljo tlakovci in robniki naravnih barv in oblik. Če zunaj preživite veliko časa in je zunanji prostor namenjen druženju, lahko tla obložite tudi s PVC ali lesenimi tlakovci, ki so prav tako primerni za tlakovanje balkonov, teras, paviljonov in podestov okrog bazenov.

Privoščite sebi in svoji družini prijetno preživljanje prostega časa na prostem! Naj vam Merkurjevi strokovnjaki z nasveti pomagajo pri urejanju vrta in okolice 

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije