Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Rastlinjaki

Prikazanih 1-24 od 633 izdelkov

RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 6200 VP6MM 2X3.2M ČRNA
FOLIJSKI RASTLINJAK SL70652 1.8X2.4M,VIŠ. 2M + OKNO
Odprema v 24 urah
ELEMENT ZA RASTLINJAK VITAVIA JEKL.OKVIR TEMELJ 8300 MERIDIAN 6CM. ČRNA
PVC RASTLINJAK WINDHAGER ZA PARADIŽNIK 200/170X195X60 CM
Odprema v 24 urah
DODATNI KOMPLET ZA KAPLJIČNO NAMAKANJE PALRAM ZA RASTLINJAK
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE PALRAM BELLA 8X8 V244 X D240 X V219
ALU MIZA ZA VITAVIA RASTLINJAK, ČRNA
TKANINA ZA SENČENJE ZA VITAVIA RASTLINJAK, BELA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 3800 VP6MM 2X2M ČRNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 5000 VP4MM 2X2.6M ČRNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 5000 VP6MM 2X2.6M ČRNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 6200 VP4MM 2X3.2M ČRNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 2500 VP4MM 2X1.4M SMARAGDNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 2500 VP6MM 2X1.4M SMARAGDNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 3800 VP4MM 2X2M SMARAGDNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 3800 VP6MM 2X2M SMARAGDNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 5000 VP4MM 2X2.6M SMARAGDNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 5000 VP6MM 2X2.6M SMARAGDNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 6200 VP4MM 2X3.2M SMARAGDNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA APOLLO 6200 VP6MM 2X3.2M SMARAGDNA
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA TRITON 2500 VP 4MM 2X1.3M ALU
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA TRITON 2500 VP 6MM 2X1.3M ALU
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA TRITON 3800 VP 4MM 2X2M ALU
RASTLINJAK, VOTLE PLOŠČE VITAVIA TRITON 3800 VP 6MM 2X2M ALU

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Rastlinjaki so namenjeni gojenju pridelkov, ki za uspešno rast potrebujejo specifične podnebne razmere. Izdelani so predvsem iz prozornih materialov, kot je steklo, najdemo pa jih v najrazličnejših velikostih - vse od majhnih lop pa do ind... Več

RASTLINJAKI

Rastlinjaki so namenjeni gojenju pridelkov, ki za uspešno rast potrebujejo specifične podnebne razmere. Izdelani so predvsem iz prozornih materialov, kot je steklo, najdemo pa jih v najrazličnejših velikostih - vse od majhnih lop pa do industrijskih stavb. Notranjost rastlinjakov je izpostavljena sončni svetlobi, zato prostor postane bistveni toplejši od zunanje temperature v hladnem zimskem vremenu, kar rastlinam nudi ustrezne pogoje za uspešno rast. 

Poznamo tudi komercialne rastlinjake, ki delujejo kot visoko-tehnološki obrati za gojenje zelenjave, cvetja ter sadja. Sodobni rastlinjaki so opremljeni z modernimi funkcijami, kot so varnostne naprave, ogrevanje, hlajenje, razsvetljava ter nastavitev optimalnih pogojev preko računalnika. Strokovnjaki uporabljajo različne tehnike za oceno ter prilagoditev razmer, kot so temperatura zraka, relativna vlažnost ter tlak. 

RASTLINJAKI - KATERE SO NJIHOVE PREDNOSTI?

Ne glede na to, ali je sajenje poljščin vaš hobi ali pa se z njem ukvarjate profesionalno, rastlinjaki predstavljajo eno izmed najugodnejših vrtnarskih rešitev. Zagotavljajo idealno okolje za učinkovito rast pridelkov, daljše rastne sezone in še mnogo več. Če oklevate glede nakupa, preverite pet absolutnih prednosti vrtnih rastlinjakov in prepričani smo, da bo odločitev takoj lažja!

  1. Zagotovijo daljšo rastno sezono. 

Ena izmed najočitnejših prednosti rastlinjakov je podaljšana rastna sezona. Rastlinjak ponuja večji nadzor nad klimo ter zmanjšano tveganje za ogrozitev rastlin, ne glede na to, ali ste se znašli na začetku ali pa na koncu sezone sajenja. To vam omogoča sajenje več tednov ali celo mesecev dlje, kot pa omogočajo letni časi.

  1. Rastline zaščitijo pred vremenskimi vplivi.

Vrtni rastlinjaki bodo vaše pridelke zaščitili pred spremenljivimi vremenskimi razmerami, kot so huda temperaturna nihanja (na primer izjemno vroč dan v oktobru ali zamrznjeno jutro v maju). Tudi močni vetrovi ter deževje lahko negativno vplivajo na občutljive rastline, če niso zaščitene. 

  1. Nudijo pestrejši izbor kultiviranih rastlin.

Želite gojiti rastline, ki niso na voljo v vaši regiji? V rastlinjakih je tudi to mogoče, saj ponujajo veliko toplejše in bolj vlažno okolje kot pa na prostem. Stalna toplota in izolacija omogočata sajenje več zelenjave v topli sezoni, vključno z eksotičnimi rastlinami. Dokler razumete pogoje, ki jih potrebujejo vaše rastline za preživetje, vam rastlinjak omogoča, da jih ustrezno prilagodite svoji idealni letini.

  1. Rastline zaščitijo pred škodljivci. 

Rastlinjaki so izjemno koristni za zaščito rastlin pred divjimi živalmi ter žuželkami. Z zavetjem v zaprti strukturi škodljivci in plenilci, kot so črvi, jeleni in ptice, ne bodo mogli jesti ali drugače napasti vaših poljščin. S tem se tudi zmanjša potreba po strupenih pesticidih ali kemikalijah, ki odganjajo nezaželene škodljivce.

  1. So prenosljivi in prilagodljivi.

Vrtni rastlinjaki so izjemno enostavne konstrukcije, kar  vam omogoča, da svojo vrtnarsko rešitev postavite na idealno mesto za maksimalen izkoristek sončne svetlobe ter prostora. 

KAKŠNE VRSTE RASTLINJAKOV POZNAMO? 

V Merkurjevi ponudbi najdete: 

Poleg tega ponujamo tudi: 

KAJ JE POTREBNO VEDETI PRED NAKUPOM VRTNIH RASTLINJAKOV?

Sestavljanje in namestitev rastlinjakov je ena izmed tistih nalog, ki se morda sliši zastrašujoča, vendar je z ustrezno pripravo in ​​logičnem pristopom pravzaprav presenetljivo nezapleten projekt.

Najpomembneje je, da izberete ustrezno lokacijo, katera naj bo izpostavljena soncu ter karseda zaščitena pred vetrom. Prepričajte se, da prostor predhodno izmerite, da slučajno ne kupite rastlinjaka, večjega od vašega vrta. Vrtni rastlinjaki v Merkurjevi ponudbi so na voljo z navodili za postavitev, zato si jih podrobno oglejte in približno ocenite, koliko časa bo trajalo ter koliko pomoči boste potrebovali.

Navodila bodo tudi določala, katera orodja potrebujete (izvijači, merilni trak, zaščitna oprema, ipd.).

Za popolno vrtnarsko izkušnjo preverite še ostalo Merkurjevo vrtnarsko opremo, kot so mreže in mušje tkanine ter opore za rastline.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Kategorije izdelkov