Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Hladilne torbe

Prikazanih 1-24 od 51 izdelkov

HLADILNA TORBA MOBICOOL MQ40W 12/230 V S KOLESI
HLADILNA TORBA RIVACASE SIVA 5.5 L
HLADILNA TORBA MOBICOOL MCF40 12/24/230 V
HLADILNA TORBA MOBICOOL MCF60 12/24/230 V
HLADILNA TORBA MOBICOOL MT08 12 V, HLADNO IN TOPLO
HLADILNA TORBA MOBICOOL MT48W 12/230 V
HLADILNA TORBA MOBICOOL MB40 12/230 V, HYBRID
HLADILNA TORBA MOBICOOL MB25 12 V
HLADILNA TORBA MOBICOOL MB32 12 V
VLOŽEK ZA HLADILNO TORBO MOBICOOL 2 X 220 G
VLOŽEK ZA HLADILNO TORBO MOBICOOL 2 X 440 G
VLOŽEK ZA HLADILNO TORBO MOBICOOL SOFTICE 200
VLOŽEK ZA HLADILNO TORBO MOBICOOL SOFTICE 600
HLADILNA TORBA MOBICOOL MV30 12 V, 29 L
HLADILNA TORBA MOBICOOL ME24 12/230 V
HLADILNA TORBA CAMRY NAPAJALNIK AC/DC ZA TORBO CR8076/AD8077
HLADILNA SKRINJA THE EASY CARRY OUTDOOR COOLER 6.6L, HAMMERTONE GREEN
Odprema v 24 urah
HLADILNA SKRINJA THE EASY CARRY OUTDOOR COOLER 15.1L, POLAR WHITE
HLADILNA SKRINJA THE COLD FOR DAYS OUTDOOR COOLER 28L, HAMMERTONE GREEN
Odprema v 24 urah
HLADILNA TORBA RIVACASE SIVA 11 L
HLADILNA TORBA RIVACASE SIVA 23 L
HLADILNA TORBA RIVACASE SIVA 30 L

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Izbira med hladilno torbo in hladilno skrinjo je odvisna od specifičnih potreb in namena uporabe. Obe možnosti imata svoje prednosti in se uporabljata v različnih situacijah. Več

Hladilne torbe in hladilne skrinje

Izbira med hladilno torbo in hladilno skrinjo je odvisna od specifičnih potreb in namena uporabe. Obe možnosti imata svoje prednosti in se uporabljata v različnih situacijah.

Hladilna torba

je običajno manjša, prenosljiva in lažja za prenašanje. Najpogosteje se uporablja za shranjevanje hrane in pijače med kratkotrajnimi izleti, pikniki, potovanji ali na plaži. Hladilna torba običajno deluje na principu uporabe hladilnih elementov (ledu, hladilnih gelov) ali električnih naprav z možnostjo priklopa na avtomobilski vžigalnik ali drugo napajanje. Hladilna torba je lahko dobra izbira za posameznike ali manjše skupine, ki želijo ohraniti hrano in pijačo hladno za nekaj ur.

Hladilna skrinja

je običajno večja, ima večjo kapaciteto za shranjevanje in zagotavlja daljše obdobje hlajenja. Pogosto se uporablja na kampiranju, izletih, dolgotrajnih potovanjih ali v primerih, ko je potrebno shraniti večjo količino hrane in pijače ter ohraniti nizko temperaturo dlje časa. Hladilne skrinje običajno delujejo na principu kompresorskega hlajenja ali uporabe termoelektričnih sistemov. Nekatere hladilne skrinje lahko delujejo tudi na električno omrežje ali avtomobilski akumulator. Hladilna skrinja je primerna za družine, večje skupine ali tiste, ki potrebujejo večjo kapaciteto hlajenja.

Znotraj kategorije hladilne torba pa boste našli poled zgoraj napisanih hladilnih torb in hladilnih skrinj tudi hladilni bar in vložki za hlajenej.

Hladilni bar

Odkrijte udobje in funkcionalnost prenosnega kamping hladilnega bara pri Merkurju.

Prenosni kamping hladilni bar je naprava, ki združuje funkcije hladilnika in bara ter je posebej zasnovana za uporabo na kampiranju in drugih aktivnostih na prostem.

S prostornim hladilnim predelom ohranja živila ter pijačo hladna in sveža.

Ne glede na to, ali greste na kampiranje, piknik ali na druge aktivnosti na prostem, bo prenosni kamping hladilni bar nepogrešljiv spremljevalec. Njegova prenosljivost, zmogljivost hladilnega sistema in vgrajen bar vam omogočajo, da ohranite hrano in pijačo sveže in hladne, obenem pa ustvarite prijetno vzdušje za druženje in uživanje v naravi. Obiščite našo spletno trgovino in izberite svoj prenosni kamping hladilni bar že danes!

Hladilni vložek 

Hladilni vložek je naprava ali element, običajno izdelan iz materiala, ki dobro ohranja hladnost, kot je plastika z gelom ali tekočino. Uporablja se za ohranjanje hladnosti in svežine živil, pijač ali drugih predmetov v torbah za kosilo, hladilnih torbah, nahrbtnikih ali drugih prenosnih hladilnih sistemih.

Hladilni vložki se pogosto uporabljajo kot nadomestek ledu ali hladilnih gelov, saj so ponovno uporabni in jih ni treba stalno nadomeščati. Pred uporabo se hladilni vložek običajno ohladi v hladilniku ali zamrzovalniku, nato pa se postavi med živila ali pijače, da ohrani hladnost. Hladilni vložki so lahki, prenosni in enostavni za uporabo ter se lahko prilagajajo različnim oblikam in velikostim posod ali torb.

Obiščite našo spletno trgovino in izberite svojo hladilno torbo, hladilno skrinjo, hladilne vložke ali prenosni hladilni bar že danes!"

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije