Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
REGALI SIMONRACK

Akumulatorski sesalniki

Prikazanih 1-24 od 42 izdelkov

AKUMULATORSKI SESALNIK BOSCH DIY EASYVAC 12
EINHELL AKUMULATORSKI SESALNIK ZA SUHO/MOKRO TC-VC 18/15 LI-SOLO
ADVANCEDVAC 18V-8 (18 V, SOLO ORODJE)
AKUMULATORSKI SESALNIK EINHELL TE-VC 18/10 LI SOLO POWER X-CHANGE
AKUMULATORSKI SESALNIK GAS 18V-10 L PREMIUM (SOLO)
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Akumulatorski sesalniki so idealna izbira za mobilno čiščenje v industrijskih okoljih in tudi doma, saj omogočajo brezhibno čiščenje brez potrebe po stalnem električnem priključku. Več

Industrijski akumulatorski sesalniki

Odkrijte vrhunske industrijske akumulatorske sesalnike priznanih blagovnih znamk v naši ponudbi!

Akumulatorski sesalniki so idealna izbira za mobilno čiščenje v industrijskih okoljih in tudi doma, saj omogočajo brezhibno čiščenje brez potrebe po stalnem električnem priključku.

V naši ponudbi boste našli akumulatorske sesalnike priznanih blagovnih znamk, kot so Makita, Metabo, Dewalt, Bosch DIY, Bosch Professional in Einhell. Vsaka od teh blagovnih znamk slovi po visoki kakovosti, zanesljivosti ter vrhunski tehnologiji akumulatorskih napajalnih sistemov.

Industrijski akumulatorski sesalniki so opremljeni z močnimi motorji in visokokakovostnimi filtrirnimi sistemi, kar zagotavlja učinkovito sesanje prahu, odpadkov in drugih nečistoč. Z brezžičnim delovanjem boste pridobili večjo mobilnost in enostavnost pri čiščenju različnih površin v industrijskih obratih, delavnicah, pisarnah in drugih prostorih.

Ne čakajte, temveč izkoristite prednosti akumulatorskih sesalnikov za učinkovito čiščenje vašega delovnega okolja, pri tem pa bodite pozorni, katera je prava kapaciteta baterija, ki se uporablja pri izbranem sesalniku, navadno baterija in pomnilnik v osnovnem setu nista priložena.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.