Brezplačna dostava nad 50 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Trgovski centri

Trgovski centri
Merkur

Veseli bomo vašega obiska, saj je čas sezonskih, gradbenih, obnovitvenih del, projektov za dom ter vrt in kmetijstvo tukaj. Preverite odpiralne čase.

Spoštovani kupci.

V MERKURjevih centrih vedno skrbimo za varnost vseh, zato vas prijazno prosimo, da si ob vstopu v trgovino razkužite roke.

Še vedno ostajamo dosegljivi za nakupe v naši spletni trgovini, preko telefonskega naročanja in po elektronski pošti: (merkur.si, 080 88 01, info@merkur.si). Potrošniki lahko nakupljeno blago naročijo dostavo na dom ali ga prevzamejo na prevzemnih točkah v sklopu delovnih časov trgovskih centrov.

Prevzemi blaga so omogočeni na kar 20 prevzemnih točkah po Sloveniji, torej v večini trgovskih centrov MERKUR, razen v trgovskih centrih tipa Mojstri. Več na klikni-in-prevzemi.

Kupce vabimo, da lahko pri svojih nakupih uporabljate za prevzeme manjšega nakupljenega blaga tudi paketnike pred našimi nakupovalnimi centri, ki so vam na voljo 24/7. Tako se izognete čakanju za prevzem oziroma dostavi na dom.

Vabimo vas, da nakupujte še naprej varno preko spleta, izberite dostavo na dom ali varen prevzem v poslovalnicah ali v paketnikih.

Nakupujete lahko preko spletne strani www.merkur.si, po e-pošti info@merkur.si ali preko telefona 080 88 01. Izkoristite lahko dostavo na dom, prevzem blaga, ki je omogočen v vseh poslovalnicah (razen Mojstri) pri info pultih vseh Merkurjevih trgovskih centrov ali se odločite za prevzem v Merkur paketniku, ki jih imamo že na osmih lokacijah ob Merkurjevih trgovskih centrih.

 Storitev Klikni in prevzemi omogoča predhodno plačilo naročenega izdelka preko spleta ali plačilo na blagajni v trgovini pred prevzemom v skladišču.

V Merkurju ponujamo več možnosti varnega nakupa in plačevanja. Izkoristite tudi storitev Klikni in Prevzemi, ki omogoča tudi možnost prevzema predhodno naročenega blaga v 24/7 delujočem paketniku pred našimi trgovskimi centri, kjer kupec lahko brez vstopanja v trgovino prevzame svoj izdelek (manjši izdelki), ki ga je predhodno naročil in že plačal preko spleta. Prosimo, da v skladu z vladnim odlokom o omejitvi gibanja, paketnik uporabljate le med 6.00 in 21.00 uro. Tistim kupcem, ki izberejo dostavo na dom, pa predlagamo plačilo s kartico ali po predračunu s plačilom preko spletne banke. Tako se izognete plačevanju in kontaktu s kurirjem ob dostavi paketa.

Naj bodo vaši nakupi preko spleta, plačilo in dostava ter prevzem varni in uspešni.

Merkurjevi kupci lahko še naprej nakupujete preko spletne trgovine, poslovni kupci pa tudi v trgovskih centrih - Nakupujmo varno preko spleta

V trgovskih centrih MERKUR še naprej skrbimo za varno nakupovanje

Od ponedeljka 16.11.2020 smo za nakupe potrošnikom (fizični kupci) z našimi izdelki in storitvami  na voljo preko spletne strani www.merkur.si, na mailu info@merkur.si ali preko telefona 080 88 01. Izkoristite lahko dostavo na dom, prevzem blaga, ki je omogočen v vseh poslovalnicah (razen Mojstri) pri info pultih vseh Merkurjevih trgovskih centrov ali se odločite za prevzem v Merkur paketniku, ki jih imamo že na osmih lokacijah ob Merkurjevih trgovskih centrih.

V skladu z novim vladnim odlokom se ponedeljkom 16.11.2020 začasno prepoveduje ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom (fizičnim kupcem).

V tem času vstop v prodajni del trgovskih centrov Merkur ni mogoč, omogočen je samo varen dostop do prevzemnega mesta in info točke. Skozi glavni vhod trgovskih centrov Merkur je tako mogoč vstop samo za prevzem blaga Klikni&Prevzemi in Klikni&Rezerviraj ter za male davčne zavezance (s.p. ali tiste, ki kupujejo na davčno številko in z Merkurjem nimajo sklenjene pogodbe).

Za podjetja (poslovne kupce, ki imajo z Merkurjem pogodbo) so v vseh trgovskih centrih Merkurja na voljo nakupovanje od odprtja trgovine do 17. ure od ponedeljka do petka.

Vljudno naprošamo za razumevanje in dosledno spoštovanje navodil za dostopanje v trgovske centre pri prevzemanju blaga.

Spoštovani kupci in obiskovalci,
Spodnje storitve so v trgovskih centrih MERKUR na voljo med 8.00 in 18.00 uro:
- krediti,
- razrez metalurgije,
- aranžiranje,
- izris kopalnic,
- prodaja popolne zaščite,
- mešanje barv,
- izdelava Merkurjevih kartic zaupanja in
- priprava zahtevnejših ponudb.

V trgovskih centrih MERKUR še naprej skrbimo za varno nakupovanje

V skrbi za varnost in zaščito kupcev in naših zaposlenih na izpostavljenih delovnih mestih, v MERKURJU, tudi po preklicu epidemije, še naprej upoštevamo ukrepe priporočene s strani Vlade in NIJZ.

Kupce obveščamo, da je OBVEZNA uporaba zaščitne maske ter da si pri vstopu v trgovino obvezno razkužite roke, zato so vam na voljo razkužila.

Prosimo vas, da ohranjajte varnostno razdaljo 2 metra pred vstopom v trgovski center, v trgovskem centru in na blagajnah, še vedno velja tudi maksimalno število kupcev, in sicer 1 na 30m2. Obiskovalce MERKUR centrov prosimo, da upoštevate vsa priporočila NIJZ in obvestila na naših plakatih. Z namenom preprečevanja širjenja okužbe, naše prodajalne redno zračimo, dodatno pa skrbno čistimo nakupovalne vozičke, košare in ostale prodajne površine. 

Spoštovani kupci in obiskovalci,

obveščamo vas, da v skladu z  Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki je stopil v veljavo 16. 3. 2020, naši trgovski centri ostajajo odprti za fizične kupce,  za izdelke  vrt in kmetijstvo.

Vrtnarjenje in pridelava hrane ima vse večji pomen. Vzrok temu je v ekološki zavesti ljudi, v zadnjem času pa trende vrtnarjenja narekuje tudi gospodarska situacija, ki ljudi usmerja k samooskrbi. V naših trgovskih centrih imate na voljo bogato izbiro izdelkov vse za vrt. Omogočamo tudi nakup preko spleta. Pri naročilih nad 180 EUR vam izdelke brezplačno dostavimo na dom.

Zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19  je ostali del naše poslovalnice do nadaljnjega zaprt.

Za pravne osebe (podjetja in s.p.-je) ostaja celotna prodaja nespremenjena.

Sledite označbam v poslovalnicah, ki vam bodo še dodatno omogočile varno nakupovanje.

Toplo vas vabimo, da vse ostale vaše nakupe opravljate preko spleta www.merkur.si in izkoristite možnost dostave na dom.

Vaš MERKUR

Upoštevamo ukrepe za zaščito na prodajnih mestih v času epidemije koronavirusa COVID-19

V skrbi za varnost in zaščito kupcev in naših zaposlenih na izpostavljenih delovnih mestih smo v MERKURJU, poleg ukrepov, ki so priporočeni s strani Vlade in NIJZ, zagotovili za naše zaposlene razkužila, rokavice in maske, namestili smo tudi zaščitna pleksi stekla na blagajnah in info pultih.

Kupce naprošamo, da si pri vstopu v trgovino obvezno razkužite roke, zato so vam na voljo razkužila. V kolikor želite uporabljati rokavice za enkratno uporabo, si roke najprej razkužite in upoštevjate navodila za uporabo zaščitnih rokavic za enkratno uporabo:

  • Roke si najprej razkužimo, počakamo, da se roke dobro osušijo, in nato nadenemo zaščitne rokavice za enkratno uporabo, ki so na voljo v zaprtem javnem prostoru.
  • Med nošenjem rokavic se z rokami ne dotikamo oči, nosu, ust.
  • Rokavice snamemo tako, da rokavico primemo na zunanjem delu, jo prevlečemo ter zgubamo v orokavičeno roko. Nato gremo z golo roko pri zapestju pod drugo rokavico tako, da se ne dotikamo zunanjega dela in prevlečemo še drugo rokavico na način, da jo lahko primemo od znotraj in nato zavržemo.
  • Rokavice zavržemo v za to namenjen koš za odpadke.
  • Ko odstranimo zaščitne rokavice, si roke razkužimo.

Povzeto po NIJZ.

Prosimo vas, da ohranjajte varnostno razdaljo 2 metra pred vstopom v trgovski center, v trgovskem centru in na blagajnah in upoštevate vsa priporočila NIJZ in obvestila na naših plakatih. Z namenom preprečevanja širjenja okužbe, naše prodajalne redno zračimo, dodatno pa skrbno čistimo nakupovalne vozičke, košare in ostale prodajne površine. Prosimo vas, da  se med nakupovanjem odgovorno obnašate in tudi sami upoštevate priporočila NIJZ in priporočila na plakatih v naših nakupovalnih centrih.

Seznam trgovskih centrov MERKUR

Črnomelj Brežice Celje Izola Jesenice MERKUR Mojster Koper Kranj Lesce Litija Ljubljana Maribor Murska Sobota Naklo Nova Gorica Novo mesto Ptuj Radomlje Jarše Slovenj Gradec Škofja Loka Velenje

MERKUR
Brežice

Tovarniška 10 
8250 Brežice

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(07) 499 42 62

info.brezice@merkur.si

MERKUR
Celje Hudinja

Mariborska 162
3000 Celje

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(03) 543 27 88 

info.celje@merkur.si

MERKUR
Izola

Polje 21
6310 Izola

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(05) 663 57 50 

info.izola@merkur.si

MERKUR
Jesenice

Spodnji Plavž 3b
4270 Jesenice

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto 
Prazniki: zaprto

(04) 583 43 00 

info.jesenice@merkur.si

MERKUR
Mojster Koper

Šmarska cesta 2 
6000 Koper

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 7:00 do 17:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(05) 611 40 29

info.koper@merkur.si

MERKUR
Kranj Primskovo

Cesta Staneta Žagarja 67
4000 Kranj

Pon. - pet.: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(04) 201 79 00 

info.primskovo@merkur.si

MERKUR
Lesce

Rožna dolina 51
4248 Lesce

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(04) 537 75 00 

info.lesce@merkur.si

MERKUR
Litija

Zasavska cesta 5
1270 Litija

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(01) 896 33 00 

info.litija@merkur.si

MERKUR
Ljubljana BTC

Hrvaška ulica 21
1000 Ljubljana

Pon. - pet.: od 9:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 20:00 
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(01) 520 08 14 

info.btc@merkur.si

MERKUR
Ljubljana Vič

Gerbičeva ulica 101 
1000 Ljubljana 

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(01) 242 86 20 

info.vic@merkur.si

MERKUR
Ljubljana Vižmarje

Celovška cesta 479
1210 Ljubljana

Pon. - pet.: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(01) 513 43 30 

info.vizmarje@merkur.si

MERKUR
Mojster Maribor

Sokolska ulica 58 
2000 Maribor 

Pon. - pet.: od 7:00 do 19:00
Sobota: od 7:00 do 15:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(02) 429 21 00 

info.mbstudenci@merkur.si

MERKUR
Maribor

Tržaška 87
2000 Maribor

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(02) 333 89 00  

info.mbbohova@merkur.si

MERKUR
Murska Sobota

Markišavska ulica 30
9000 Murska Sobota

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(02) 530 26 00 

info.murskasobota@merkur.si

MERKUR
Mojster Naklo

Cesta na Okroglo 8
4202 Naklo

Pon. - pet.: od 7:00 do 19:00
Sobota: od 7:00 do 15:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(04) 258 83 03  

info.mojsternaklo@merkur.si

MERKUR
Nova Gorica

Industrijska cesta 9
5000 Nova Gorica

Pon. - pet.: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(05) 331 12 00 

info.ngdom@merkur.si

MERKUR
Mojster Nova Gorica

Vipavska 53
5000 Nova Gorica

Pon. - pet.: od 7:00 do 19:00
Sobota: od 7:00 do 15:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(05) 330 32 00  

info.ngmojster@merkur.si

MERKUR
Novo Mesto Bršljin

Kočevarjeva 7
8000 Novo mesto

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(07) 371 84 40

info.novomesto@merkur.si

MERKUR
Ptuj

Dornavska cesta 6
2250 Ptuj

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

 (02) 798 06 00 

info.ptuj@merkur.si

MERKUR
Radomlje Jarše

Kamniška cesta 22
1235 Radomlje

Pon. - pet.: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto 
Prazniki: zaprto

(01) 729 52 56 

info.radomlje@merkur.si

MERKUR
Slovenj Gradec

Ronkova ulica 35
2380 Slovenj Gradec

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(02) 885 09 00   

info.slovenjgradec@merkur.si

MERKUR
Škofja Loka

Grenc 54
4220 Škofja Loka

Pon. - pet.: od 8:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(04) 207 15 74

info.skofjaloka@merkur.si

MERKUR
Velenje

Cesta Simona Blatnika 17
3320 Velenje

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(03) 896 42 00 

info.velenje@merkur.si

MERKUR
Črnomelj

Zadružna cesta 14a
8340 Črnomelj

Pon. - pet.: od 7:00 do 20:00
Sobota: od 8:00 do 19:00
Nedelja: zaprto
Prazniki: zaprto

(07) 306 21 54

info.crnomelj@merkur.si

Pokaži in prihrani

XP8338
-25% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

PRENOSNI ZVOČNIK XPLORE XP8338

Z Merkurjevo kartico zaupanja 29,99 € 39,99 €
Na zalogi
FAMILY 12.0X33X6 Z VESLOM
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

SUP WASUP FAMILY 12.0X33X6 Z VESLOM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 422,99 € / kos 469,99 €
Na zalogi
GSR 185-LI + SET PROMO X-LINE
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

AKUMULATORSKI VRTALNI VIJAČNIK BOSCH GSR 185-LI V KOVČKU + SET PRIBORA

Z Merkurjevo kartico zaupanja 179,99 € 199,99 €
Na zalogi
ROMA NEW R20 SIMPLON
-15% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

WC ŠKOLJKA, STOJEČA CERSANIT ROMA NEW R20 SIMPLON

Z Merkurjevo kartico zaupanja 43,17 € 50,79 €
Na zalogi
PREMIUM S POKROVOM NA KOLESIH, MIR4525
-16% MKZ kartica

ŽAR NA OGLJE MIRPOL PREMIUM S POKROVOM NA KOLESIH, MIR4525

Z Merkurjevo kartico zaupanja 199,99 € / kos 239,99 €
Na zalogi
EC 260.BK STILOSA
-14% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI EC 260.BK STILOSA

Z Merkurjevo kartico zaupanja 119,90 € 139,90 €
Na zalogi
KLIK PLOŠČA 3D TEMNO RJAVA 300X300X25 MM
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

WPC DESKA ZA TERASO KLIK PLOŠČA 3D TEMNO RJAVA 300X300X25 MM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 44,99 € / zavitek 49,99 €
Na zalogi
TS 254 M
-14% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

KROŽNA ŽAGA ZA LES METABO TS 254 M

Z Merkurjevo kartico zaupanja 409,99 € 479,99 €
Na zalogi
ULTRA FRAME 732X366X132CM
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

BAZEN S KOVINSKO KONSTRU. INTEX ULTRA FRAME 732X366X132CM

Z Merkurjevo kartico zaupanja 1.343,99 € / kos 1.679,99 €
Na zalogi
ČISTILNIK NA HLADNO VODO GREENWORKS G40
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

ČISTILNIK NA HLADNO VODO GREENWORKS G40

Z Merkurjevo kartico zaupanja 135,99 € / kos 169,99 €
Na zalogi
TOPLOTNA ČRPALKA GORENJE TČM 306 ZG
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka

TOPLOTNA ČRPALKA ZA SANITARNO VODO GORENJE TČM 306 ZG

Z Merkurjevo kartico zaupanja 2.079,99 € 2.599,99 €
PROIZVOD ZA SANACIJO CONEX ČISTILO ZA BETON KOS= 0.75L KART=20 KOSOV
-10% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

ČISTILO ZA BETONSKE IN KAMENE IZDELKE

Z Merkurjevo kartico zaupanja 17,99 € / kos 19,99 €
Na zalogi
GNOJILO PLANTELLA TABS ORHIDEJE 80 G
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

GNOJILO ZA OKR. RASTLINE PLANTELLA TABS ORHIDEJE 80 G

Z Merkurjevo kartico zaupanja 3,43 € / kos 4,29 €
Na zalogi
GNOJILO PLANTELLA SPECIALNO ZA SURFINIJE 1 L
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

GNOJILO ZA OKR. RASTLINE PLANTELLA SPECIALNO ZA SURFINIJE 1 L

Z Merkurjevo kartico zaupanja 6,39 € / kos 7,99 €
Na zalogi
GNOJILO PLANTELLA CVET TEKOČE ZA CVETOČE RASTLINE 3 L
-20% MKZ kartica
Odprema v 24 urah

GNOJILO ZA OKR. RASTLINE PLANTELLA CVET TEKOČE ZA CVETOČE RASTLINE 3 L

Z Merkurjevo kartico zaupanja 15,19 € / kos 18,99 €
Na zalogi
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01