Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Peleti

Filtriraj
Ocena:
60%
4,69 € / ZAV
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 309,54 €
Paket obsega: 66 ZAV
309,54 €
Ocena:
80%
4,49 € / ZAV
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 323,28 €
Paket obsega: 72 ZAV
323,28 €
4,69 € / KOS
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 337,68 €
Paket obsega: 72 KOS
337,68 €
4,29 € / ZAV
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 300,30 €
Paket obsega: 70 ZAV
300,30 €
4,49 € / ZAV
Paket i Pri dodajanju v košarico se vam obračuna cena na paket Cena paketa: 314,30 €
Paket obsega: 70 ZAV
314,30 €
Filtriraj

Peleti

Si želite jutro začeti s prijetnim trskanjem v topli peletni peči? Vonjati pristni vonj lesa v toplo zakurjenem kaminu v prijetnem domu? Peleti so najboljša izbira za doživetje tega pravega občutka, ki si ga lahko sami pričarate povsem enostavno. Izbrani tip energenta je enostaven in čist za uporabo. Peleti so izdelani iz suhega industrijsko neobdelanega lesa jelke ali smreke brez primesi. So cenovno ugodna in ekološka goriva z majhno vsebnostjo pepela, ki jih kurimo v pečeh. Izredno energetsko učinkoviti izdelki z visoko kurilno vrednostjo ne povzročajo nikakršnih emisij.

Način pridobivanja peletov je izredno ekološki, saj so ti narejeni iz lesnega odpada in tako zagotavljajo maksimalen izkoristek lesa. Energijska vrednost energentov je izredno visoka. Izgorevanje je maksimalno in posledično ni potrebe po pogostem čiščenju peletnih peči. Nizka vsebnost vlage v peletih poskrbi za prijetno toploto, njihova uporaba pa je varna in čista. Vsebnost vlaga se razlikuje od vrste izdelka, za najboljše pa veljajo peleti iglavcev. Kot bio naravno gorivo nimajo negativnega vpliva na naravo. Odstranjevanje pepela se izvaja navadno od 2 do 3 krat na sezono in je povsem enostavno.

Preglejte še naše nasvete, kjer boste izvedeli marsikaj o različnih tipih ogrevanja stanovanja, stroških ali vzdrževanju kaminov. Za vas smo na enem mestu zbrali vse koristne informacije z željo pomagati pri skrbi za vaš dom.

Are Your Sure?

Exit