Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Obtočne črpalke

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Obtočne črpalke se uporabljajo za namakanje, pri stavbni tehniki, splošni industriji, elektrarnah … Delijo se na navojne in prirobnične. Namenjene so za črpanje ogrevalne vode, hladne vode in mešanic voda-glikol brez abrazivnih snovi v ogrevalnih, hladnovodnih in hladilnih s... Več

Obtočne črpalke

Obtočne črpalke se uporabljajo za namakanje, pri stavbni tehniki, splošni industriji, elektrarnah … Delijo se na navojne in prirobnične. Namenjene so za črpanje ogrevalne vode, hladne vode in mešanic voda-glikol brez abrazivnih snovi v ogrevalnih, hladnovodnih in hladilnih sistemih.

Črpalke je možno priklopiti tudi v manjših prostorih, saj so zelo prilagodljive in ustrezajo različnim ogrevalnim sistemom.

Pred nakupom preverite različne modele obtočnih črpalk, saj se med seboj razlikujejo po zmogljivosti, različnih funkcijah in kvaliteti. Izberite za vaš dom najbolj primerno. Nekatere pri nakupu vsebujejo že ustrezna privijala (imenovana holandci), pri določenih modelih, pa je le te potrebno dokupiti. Pri nakupu pazite tudi na energijsko oznako, ki jo črpalka vsebuje.

Črpalke, ki omogočajo visoko učinkovitost, po navadi vsebujejo motor s permanentnim magnetom. So izredno priročne, saj ne zasedejo veliko prostora v hiši.

Obtočne črpalke so lahko opremljene z LED prikazovalnikom, ki stalno prikazuje porabo energije, zaželena pa je tudi funkcija avtomatskega nočnega znižanja, ki vam omogoča zmanjšanje porabe energije na minimum pri kotlih z varčevalno funkcijo. 

Če potrebujete dodatno pomoč pri urejanju ogrevalnega sistema, preverite nasvete Merkurjevih strokovnjakov

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Seznam želja