Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Trampolini

6 izdelkov

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Trampolin ni le super igralo za otroke, pač pa na plano zvabi tudi nekoliko starejše, da razgibajo svoje telo in se hkrati zabavajo. Zato si upamo trditi, da je trampolin zabavna in rekreativna rešitev za celo družino. Več

Trampolini

Trampolin ni le super igralo za otroke, pač pa na plano zvabi tudi nekoliko starejše, da razgibajo svoje telo in se hkrati zabavajo. Zato si upamo trditi, da je trampolin zabavna in rekreativna rešitev za celo družino.

Zakaj je trampolin dobra investicija?

Trampolin vas bodo navdušil, ker je:

  • Narejen iz kvalitetnih materialov, ki imajo dolgo življenjsko dobo.
  • Cenovno ugoden, vam pa hkrati tudi ne bo treba plačevati obiskov trampolinov na otroških igriščih.
  • Odlično sredstvo za preživljanje prostega časa vaših otrok, ki se bodo ure in ure igrali na njem.

Nasvet pred nakupom

Preden pa se odločite za nakup, preverite trampoline v naši ponudbi, primerjajte različne vrste in velikost ter poskrbite za pravo odločitev.

Trampolini v Merkurjevi ponudbi

Ker se zavedamo, da so želje otrok različne, so v Merkurjevi ponudbi na voljo trampolini z različnimi lastnostmi med katerimi lahko izbirate. Vsi pa imajo certifikat skladnosti z zadnjo uredbo o varnosti igrač.

Lastnosti trampolinov:

  • Izbirate lahko med trampolini za otroke različnih dimenzij in nosilnosti – npr. do 150 kg ali manj. 
  • Trampolini so izdelani iz kakovostnega in trpežnega materiala, ki zagotavljajo maksimalno odbojnost in prožnost, zaščito pred udarci ter nosilnost
  • Vzmeti se med seboj ločijo po izdelavi in materialu. Dolžina vzmeti pomeni tudi odbojnost trampolina – daljše kot so, večji bo odboj. Pred vsako uporabo trampolina preverite, da so vzmeti nepoškodovane in prekrite z zaščitno ponjavo.
  • Trampolini se prav tako ločijo po obrobni blazini, ki varuje skakalca. Za še večjo varnost pri skakanju na trampolinu pa bo poskrbela varnostna mreža, ki je nameščena okoli njega in preprečuje padce.

Trampolini so odlična igra in aktivnost

Trampolin brez težav navduši vsakogar. Predvsem pa vam bodo za nakup trampolina hvaležni otroci. Ne samo, da so trampolini odlični za kvalitetno preživet prosti čas, sprostitev, spodbujanje smeha in dobre volje. Skakanje po trampolinu pospeši tudi kroženje kisika, nekateri pa pravijo, da skakanje lahko poveča tudi gostoto kosti. 

Otrok bo s skakanjem po trampolinu razvil tudi motorične sposobnosti in ravnotežje. Zagotovo pa predstavlja odlično kardio vadbo, ki hkrati poskrbi za krepitev mišic trupa in nog.

Montaža trampolina

Montaža trampolina je zelo enostavna, vseeno pa morate za zagotovitev maksimalne varnosti vaših otrok, poskrbeti za njegovo pravilno namestitev in postavitev:

  • Trampolin za otroke postavite na ravno in trdno podlago.
  • V okolici trampolina, naj ne bo motečih dejavnikov, kot so ležalniki, drevesa, bazeni, električna napeljava in podobno.
  • Pri postavljanju, naj vam pomaga vsaj še ena oseba.

Sprehodite se med trampolini v naši ponudbi in izberite najprimernejšega, ki se bo prilegal v prostor, ki ga imate na voljo. Za še več idej za preživljanje prostega časa na prostem, pa si lahko preberete Merkurjeve nasvete za prosti čas.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01