Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Prezračevanje

4 izdelkov

LOKALNI REKUPERATOR ORCA PICO 50+ S PLASTIČNO REŠETKO
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka
LOKALNI REKUPERATOR ORCA FLEXI 50, WIFI S PLASTIČNO REŠETKO
Odprema v 24 urah
Energijska nalepka

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Kategorija prezračevanje obsega različne sisteme in naprave, namenjene izmenjavi zraka v notranjih prostorih z zunanjim zrakom, s ciljem izboljšanja kakovosti zraka in zagotavljanja optimalnih pogojev bivanja ali dela. Več

Prezračevanje

Kategorija prezračevanje obsega različne sisteme in naprave, namenjene izmenjavi zraka v notranjih prostorih z zunanjim zrakom, s ciljem izboljšanja kakovosti zraka in zagotavljanja optimalnih pogojev bivanja ali dela.

Kako do boljšega prezračevanja v vašem domu?

V Merkurjevi ponudbi prezračevanja boste tako lahko izbirali med lokalni rekuperatorji, oprema za rekuperatorje ter kompaktne prezračevalne naprave.

Lokalni rekuperatorji

So naprave, ki omogočajo učinkovito izmenjavo toplote med odhajajočim in prihajajočim zrakom v posameznih prostorih ali manjših območjih. Ti sistemi so priljubljeni zaradi svoje sposobnosti izkoristiti toploto iz odpadnega zraka in jo prenesti na svež zrak, ki vstopa v prostor, s čimer se zmanjšajo stroški ogrevanja ali hlajenja ter izboljša energetska učinkovitost.

Oprema za rekuperatorje

To zajema širok spekter dodatne opreme, ki se uporablja v povezavi z rekuperacijskimi sistemi. To lahko vključuje filtre za čiščenje zraka, senzorje za nadzor kakovosti zraka, termostate in regulatorje za avtomatizacijo prezračevalnih procesov, ter druge komponente, ki optimizirajo delovanje prezračevalnega sistema.

Kompaktne prezračevalne naprave

So celoviti sistemi za prezračevanje, ki združujejo več funkcij v eni enoti. Te naprave so običajno zasnovane za manjše prostore ali stanovanja, kjer je omejen prostor za namestitev večjih sistemov. Kljub svoji kompaktni zasnovi pa so sposobne učinkovito izmenjavati zrak, odstranjevati vlago ter zagotavljati svež zrak brez večjih posegov v prostor.

V Merkurju želimo slediti trendom in vam ponuditi vse za boljšo kakovost in udobje dom, kamor zagotovo spada tudi prezračevanje.

Vse zgorja naštete podkategorije skupaj tvorijo tehnološko napredne rešitve za zagotavljanje svežega in kakovostnega zraka v notranjih prostorih, s poudarkom na energetski učinkovitosti, udobju in zdravju uporabnikov.

Nekaj nasvetov lahko pridobite na strani Rečeno storjeno pod Lokalni prezračevalni sistemi.

 
 
 
Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Kategorija
Cena