Vgradni bazeni

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Vgradni bazeni

Razmišljate o nakupu bazena? Če imate v okolici hiše ali na vrtu veliko prostora, načrtujte vgradni bazen, ki vas bo trpežno hladil v vročih poletnih dneh.

Ob bazenih lahko prirejate zabave in druženja, družinska praznovanja in piknike. Zaradi velikosti se boste v njih lahko tudi rekreirali. Vgradni bazeni so namenjeni ljubiteljem udobja in užitka, ki si ga želijo doma. Vgradni bazeni so primerni za vgradnjo na vrt, dvorišče in terase.

Montaža vgradnega bazena pomeni velik in trajni poseg v vrt, zato je potrebno lego, velikost in izbor bazena dobro pretehtati skupaj s pomočjo strokovnjakov. V Merkurjevi ponudbi so na voljo bazenski kompleti, ki vključujejo vse potrebno za postavitev bazenov, med katerimi se najdejo modeli, ki so jim kos domači mojstri. Bazeni so dobro toplotno izolirani in imajo dolgo življenjsko dobo. Poleg vseh delov za postavitev vsebujejo bazeni tudi povezovalne cevi in priročne lestve.

Vgradni bazen zahteva nekaj več časa za vzdrževanje, zato poskrbite za čistilne naprave, pripomočke in ustrezna čistilna sredstva, še posebej pa se zavarujte pred nastankom alg.

Pričarajte si lepe vodne trenutke kar na domačem dvorišču!

Če želite dodatno pomoč pri izbiri bazenov, ne spreglejte Merkurjevih nasvetov, ki vam pomagajo tudi pri vzdrževanju bazenov.

Are Your Sure?

Exit