Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Rezervoarji

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Če svoj dom ogrevate s kotli na tekoča goriva, potem veste, kako pomembno je shranjevanje kurilnega olja. Odlična možnost shranjevanja so rezervoarji oz. cisterne, izdelane iz plastike ali kovine. Rezervoarji so opremljeni s sistemom, ki preprečuje širjenje neprijetnega vonja iz cisterne... Več

Rezervoarji

Če svoj dom ogrevate s kotli na tekoča goriva, potem veste, kako pomembno je shranjevanje kurilnega olja. Odlična možnost shranjevanja so rezervoarji oz. cisterne, izdelane iz plastike ali kovine.

Rezervoarji so opremljeni s sistemom, ki preprečuje širjenje neprijetnega vonja iz cisterne po prostoru, zato jih lahko postavimo v različne večnamenske prostore. Sistemi rezervoarjev so modularni, kar pomeni, da s postavitvijo posameznih cistern obliko prilagodimo prostoru in obenem zagotovimo dovoljšno prostornino.

Pri iskanju trpežnega rezervoarja zavijte v Merkur in v ponudbi poiščite tudi pločevinaste ali ovalne kovinske rezervoarje. Cisterne boste enostavno namestili, zagotovile pa vam bodo kvaliteten nadzor tesnosti. Za varno hranitev olja so primerne tudi plastične cisterne, ki vsebujejo zaščito pred izlitjem, zato ne potrebujete zbiralnega prostora.

Za tekoče delovanje rezervoarjev poiščite tudi filtre za oljni lonček in polnilno kapo, varno hranitev pa vam bo omogočil v rezervoarje vgrajen sistem, ki preprečuje širjenje vonja.

Potrebujete pomoč pri učinkovitem ogrevanju? Preberite Merkurjeve nasvete

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi kartico MERKUR Zate, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Seznam želja