Rezervoarji

Plastični rezervoarji
Plastični rezervoarji
Kovinski rezervoarji
Kovinski rezervoarji
Pribor
Pribor

Rezervoarji

Če svoj dom ogrevate s kotli na tekoča goriva, potem veste, kako pomembno je shranjevanje kurilnega olja. Odlična možnost shranjevanja so rezervoarji oz. cisterne, izdelane iz plastike ali kovine.

Rezervoarji so opremljeni s sistemom, ki preprečuje širjenje neprijetnega vonja iz cisterne po prostoru, zato jih lahko postavimo v različne večnamenske prostore. Sistemi rezervoarjev so modularni, kar pomeni, da s postavitvijo posameznih cistern obliko prilagodimo prostoru in obenem zagotovimo dovoljšno prostornino.

Pri iskanju trpežnega rezervoarja zavijte v Merkur in v ponudbi poiščite tudi pločevinaste ali ovalne kovinske rezervoarje. Cisterne boste enostavno namestili, zagotovile pa vam bodo kvaliteten nadzor tesnosti. Za varno hranitev olja so primerne tudi plastične cisterne, ki vsebujejo zaščito pred izlitjem, zato ne potrebujete zbiralnega prostora.

Za tekoče delovanje rezervoarjev poiščite tudi filtre za oljni lonček in polnilno kapo, varno hranitev pa vam bo omogočil v rezervoarje vgrajen sistem, ki preprečuje širjenje vonja.

Potrebujete pomoč pri učinkovitem ogrevanju? Preberite Merkurjeve nasvete

Are Your Sure?

Exit