Barve in premazi

Priprava podlage
Priprava podlage
Barve za steno
Barve za steno
Zunanje barve
Zunanje barve
Zaščita lesa
Zaščita lesa
Zaščita kovine
Zaščita kovine
Spreji
Spreji
Laki in olja
Laki in olja
Ostali produkti
Ostali produkti

Barve in premazi

Barve in premazi veljajo za eno izmed najučinkovitejših zaščit, ki bodo vašim stenam, pohištvu ter drugim predmetom še dolgo omogočali čudovito estetsko podobo ter odpornost na plesen in madeže.

Obenem so preprosta izbira, v kolikor želite določen objekt le nekoliko osvežiti. Z barvami in premazi lahko poživite posivele stene ali pa staro leseno mizo spremenite v moderen kos pohištva. 

Barve in premazi za steno

Premazi za pripravo podlage

Preden se lotite pleskarskega projekta, se prepričajte, da je stena ustrezno pripravljena na preobrazbo. Nudimo kvalitetne osnovne premaze za zaščito mineralnih in drugih podlag med barvanjem, katerih namen je utrditev ter združitev podlage in barve. Premaze lahko kombinirate tudi z uporabo disperzijskih izravnalnih mas in izolacijskih ter drugih oblog. Praviloma so brezbarvni ter enakomerno vpojni po celotni površini.

Barve za steno

Če načrtujete prenovo notranjih sten vašega doma, potem si oglejte našo ponudbo notranjih barv za steno. Našli boste vse od popolnoma naravnih apnenih barv, do raznovrstnih dekorativnih barv, ki bodo vašemu prostoru dodale še nekoliko reliefnega efekta. 

Zunanje barve

Zunanje barve so primerne za obnovo fasad tako na stanovanjskih zgradbah, kot tudi na večjih objektih ter celo za označevanje betona. Za barvanje trdih in suhih finih ometov, vam priporočamo fasadne barve, katere je praviloma potrebno redčiti z vodo. So dobro prekrivne in izjemno enostavne za nanašanje. Oglejte si tudi našo ponudbo barv in premazov za beton, katere so odporne na učinek dimnih plinov, ultravijoličnih žarkov in drugih vplivov okolja.

Barve in premazi za zaščito lesa

Les velja za enega najlepših materialov, kateri krasi tako zunanjost, kot tudi notranjost naših bivalnih prostorov. Na podlagi tega potrebuje ustrezno zaščito. Preverite našo ponudbo temeljnih premazov za les, kateri preprečujejo nastanek rumenih madežev, obenem pa so okolju prijazni in brez neprijetnega vonja. Da bi les zavarovali pred vlago in velikimi temperaturnimi razlikami, ga lahko zaščitite z brezbarvnimi premazi, ki so primerni za nanos tako na leseno pohištvo v notranjih prostorih, kot tudi na zunanje lesene elemente, kot so čolni, vrtno pohištvo ter vrata. V kolikor je vaš leseni element močno izpostavljen vremenskim vplivom, ga premažite z debeloslojnim premazom, namenjenim zaščiti lesa v najzahtevnejših vremenskih razmerah, kot so dež, toča ter močno sonce.

Olja za les

Če nočete obarvati lesa in želite ohraniti njegov naravni izgled, potem so za vas odlična izbira olja za les, ki površino samo zavarujejo pred prehitrim obrabljanjem, vodo ali rjo. 

Barve in premazi za zaščito kovine

Barve in premazi za zaščito kovine se uporabljajo na jeklenih, aluminijastih ter tudi steklenih površinah in epoksi kitih. Preverite Merkurjevo ponudbo barv za pripravo površine ter antikorozijskih temeljnih premazov za kovine za osnovno zaščito kovinskih pripomočkov ter železnih predmetov. 

Spreji 

V Merkurjevi ponudbi so na voljo spreji za dekorativno ter za tehnično uporabo. Tehnični spreji bodo ustvarili dolgotrajen premaz, ki bo površino zaščitil pred korozijo, vodo ter soljo. Preverite tudi našo ponudbo barvnih sprejev za dekoracijo in popestritev prostorov. So hitrosušeči ter nudijo visoko prekrivnost, umetniki pa jih uporabljajo celo namesto temper ter tako z njimi ustvarjajo slike.

 Are Your Sure?

Exit