Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Ekološka tehnologija

Prikazanih 1-24 od 97 izdelkov

DODATNA OPREMA ROTO FILTER FINI ZA DEŽEVNICO
MALA ČISTILNA NAPRAVA ROTO ČISTILNA NAPRAVA 2-5 PE ECO BOX, WEB, SBR, BPP
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO KRMILJE ZA ČRPALIŠČE SMART EVO 2
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO ZUNANJA OMARICA P4
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO ALARM ZA VISOK NIVO VODE MF 220
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO KOŠARA ZA ČRPALIŠČE DN 600
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO KOŠARA ZA ČRPALIŠČE DN800 1000 Z VODILOM VIŠ.102.50
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO VODILO ZA KOŠARO DN600 VIŠINA 72.50
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO VODILO ZA KOŠARO DN600 VIŠINA 102.50
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO ROPUMP PENTAX DG102G FI600X1000, HIŠNO ČRPAL.
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO ROPUMP PENTAX DG102 FI800X1000, HIŠNO ČRPAL.
OPREMA ZA ČRPALIŠČE ROTO ROPUMP PENTAX DAB FEKA VS 750, FI600X1000, ČRPAL

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Ekološka ozaveščenost gre z roko v roki s prihranitvijo stroškov. Poleg ločevanja odpadkov lahko v lastnem gospodinjstvu še z drugimi ukrepi pripomorete k varovanju okolja. V Merkurjevi ponudbi spodbujamo inovativne ekološke izdelke in k uporabi spodbujamo tudi vas. Ponujamo rezervoarje za de... Več

Ekološka tehnologija

Ekološka ozaveščenost gre z roko v roki s prihranitvijo stroškov. Poleg ločevanja odpadkov lahko v lastnem gospodinjstvu še z drugimi ukrepi pripomorete k varovanju okolja. V Merkurjevi ponudbi spodbujamo inovativne ekološke izdelke in k uporabi spodbujamo tudi vas. Ponujamo rezervoarje za deževnico, rezervoarje za pitno vodo, greznice in čistilne naprave.

Če kupujete čistilno napravo, boste v Merkurju našli manjše naprave za gospodinjstva s 4-6 osebami, pa tudi večje čistilne naprave, ki so primerne za stanovanjske bloke in enote. Čistilne naprave čistijo odpadno vodo iz gospodinjstev, njihove konstrukcije pa omogočajo globoke vkope in dobro vzdržljivost pri visokih podtalnih vodah. Čistilne naprave lahko enostavno vgradite, pri delovanju pa ne porabijo veliko elektrike ter ne povzročajo hrupa.

Če želite privarčevati vodo, to storite na račun zbiranja deževnice z rezervoarjem za zbiranje deževnice. Cisterne lahko zakopljete v zemljo, primerne pa so tudi za gospodinjstva brez vodovoda. V njih lahko poleg deževnice shranjujemo tudi pitno ali izvirsko vodo. Z zbiralniki boste zmanjšali porabo vode iz vodovoda in privarčevali pri stroških komunalnih storitev. Če uporabljate rezervoarje deževnice, si boste nabrali lastno zalogo vode za zalivanje v sušnih mesecih.

Z uporabo zbiralnikov vode boste prispevali k varovanju okolja, saj boste zmanjšali porabo pitne vode. Rezervoarji so primerni za shranjevanje vode in živili, izdelani pa so iz ekološko razgradljivih materialov. Z zbrano deževnico in odpadnimi vodami lahko privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi, primerna pa je za pranje avtomobilov, oblačil, zalivanje vrtov in splakovanje stranišč.

V ponudbi so na voljo tudi greznice, ki so namenjene za fekalne odpadne vode, uporabljate pa jih pri novogradnjah oz. prilagoditvah obstoječih zgradb.

Za ekološko ozaveščena gospodinjstva ne pozabite na dodatno opremo, ki bo olajšala uporabo okoljevarstvenih naprav – rezervoarjev, čistilnih naprav in greznic. V Merkurjevi ponudbi so jaški, vrtni kompleti in filtri.

Če potrebujete dodatno pomoč pri odločitvi o ekološki tehnologiji, preberite Merkurjeve nasvete

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije