Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Projektorji

18 izdelkov

PROJEKTOR ACER PREDATOR GD711 LED/DLP/4K2K
PROJEKTOR ACER H6541BDK DLP DLP/1080P/4000LM/10000:1
PROJEKTOR ACER B250I LED LED/1080P/1200LM/20000/1
PROJEKTOR SAMSUNG EB-FH06
PROJEKTOR BYINTEK P20 MINI 3D LED DLP
PROJEKTOR BYINTEK UFO U70 PRO PRENOSNI MINI 3D LED DLP
PROJEKTOR BYTINEK R17 PRO PRENOSNI MINI 3D DLP
PROJEKTOR BYTINEK K45 PRENOSNI LED
AVTOMOBILSKI POLNILEC ZA PROJEKTOR BYINTEK DC 12V

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

S projektorjem si naredite domačo zabavo kot bi bili v kinu, s tem da le to v toplejših dnevih lahko naredite na prostem, če imate dovolj ravne površine kamor lahko projektirate filme, športno prireditev ali domačo predstavitev, slike,… Več

Projektorji in laserski televizorji

S projektorjem si naredite domačo zabavo kot bi bili v kinu, s tem da le to v toplejših dnevih lahko naredite na prostem, če imate dovolj ravne površine kamor lahko projektirate filme, športno prireditev ali domačo predstavitev, slike,…

Za lažjo odločitev kateri projektor izbrati smo vam spodaj pripravili nekaj usmeritev.

V Merkurju imamo za vas na voljo projektorje in laserske televizorje različnih ločljivosti, ki jih lahko enostavno namestite in premikate ali imate vedno postavljene na enem mestu in jih uporabljate namesto domačega televizorja.

Kako izbrati pravi projektor?

Na razpolago so vam projektorji blagovnih znamk Byntek, Samsung in laserski televizorji Hisense. Projektorji in laser TV-ji se ločujejo po ločljivosti, maksimalni življenjski dobi delovanja žarnice, svetlosti, tehnologiji in glasnosti delovanja, ki je ne moremo vedno zanemariti in jo merimo v dB. Če imamo projektor postavljen v mirnem okolju in namesto televizorja nam mirnenje med gledanjem filma kaj hitro lahko gre na živce, medtem ko med gledanjem športne prireditve na prostem tega niti ne bomo opazili.

Zagotovo pa moramo biti pri nakupu pozorni na ločljivost in povezljivost projektorja, ki nam pove, kako podrobno sliko bo projektor prikazal. Večja kot je ločljivost, več je detajlov, slika je večja in kakovost prikazane slike boljša.

Svetlost projektorja je pomembna, ko le tega želimo uporabljati tudi na prostem. Svetlost projektorja se meri v Ansi lumnih, a ni vedno nujno, da je višja svetlost pomeni tudi boljšo kakovost projektorja. Življenjska doba žarnic so različne, tu pa so razlike lahko tudi nekaj tisoč ur.

Tehnologija projektorja se je z leti spreminjala iz običajnih LCD v DLP, kjer svetloba ne gre skozi LCD matriko kot je bilo včasih, ampak se preko barvnega kolesca najprej obarva v ustrezno svetlobo, nato pa preko posebnega čipa z zrcalci odbije v lečo, ki sliko potem projicira na platno.

Laserski televizorji Hisense vam nudi trobarvni laserski vir svetlobe RGB, ki vzporedno generira tri barvne dele slike, kar zagotavlja boljšo barvno reprodukcijo in enakomernost svetlosti. Širši barvni razpon in izboljšave laserskega motorja Trichroma in zaslona za zatiranje svetlobe okolice ustvarjajo slike, ki so bližje tistim, kar dejansko vidijo človeške oči.  Ločljivost 4K Ultra HD vam prinaša več kot 8 milijonov slikovnih pik za ustvarjanje povsem "novega sveta" na izjemno velikem ALR zaslonu. Slike so ostrejše, svetlejše in prikazane v pravih barvah, kot si jih je zamislil režiser.

Kakšna bo vaša odločitev za nakup projektorja je odvisna tudi od namena uporabe, zato preverite Merkurjevo ponudbo in si zberite pravega za vas.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01