Vse za dom

Pomladni in Velikonočni program
Pomladni in Velikonočni program
Kuhinjska posoda in namizni program
Kuhinjska posoda in namizni program
Čiščenje, shranjevanje in sortiranje
Čiščenje, shranjevanje in sortiranje
Tekstilni izdelki
Tekstilni izdelki
Dekorativni program
Dekorativni program
Spalni program
Spalni program
Pomivalna korita in pipe
Pomivalna korita in pipe
Svetila
Svetila
Žarnice in sijalke
Žarnice in sijalke
Baterije in baterijske svetilke
Baterije in baterijske svetilke
Ostalo
Ostalo

Vse za dom

Že samo ime kategorije vam pove, da boste tu našli vse, kar vaš dom potrebuje. Od velikih izdelkov, do najmanjših podrobnosti, ki bodo poskrbele za prijetno vzdušje vašega stanovanja.

Kaj vam bo nova kuhinja in sodobni aparati, če niste dobro opremljeni tudi s kuhinjsko posodo? Ne veliko. Zato vam ponujamo najrazličnejše tipe in modele posod, ki so primerni za kuhanje, peko, shranjevanje ali vlaganje. Da bodo vaše okusne jedi dobile pravi pomen, si ustrezno pripravite mizo in uživajte v dobri hrani skupaj z družino.

Okrasite dom s tekstilnimi izdelki in drugimi dekorativnimi elementi. Ne dovolite si, da bo vaš dom pust in hladnega pridiha. Če boste poskrbeli za prijetno vzdušje v vašem stanovanju, potem se boste vedno z veseljem vračali v njegovo zavetje. Vanj dodajte nekaj barve s pomočjo barvnih preprog, pisanih okvirjev, mehkih brisač, dišečih sveč ali sodobno oblikovanih ur.

Svoj dom tudi primerno osvetlite. Nekateri prostori potrebujejo intenzivnejšo svetlobo, drugje je lahko nekoliko bolj mistična. Za to boste poskrbeli s pravo izbiro žarnic in sijalk. Naši kupci po navadi za jedilni prostor izberejo viseče svetilke, kopalnice pa so velikokrat opremljene s stenskimi in stropnimi svetili. Svetila močno vplivajo na vzdušje našega doma, zato prelistajte naš nasvet in se odločite za ustrezne.

Za učinkovito delo čez dan, je ključnega pomena dober in kvaliteten spanec. Z našim spalnim programom si omogočite dober počitek. Velikokrat pa ni vse samo v modelu ležišča in vzglavnika, pač pa tudi v izgledu posteljnine.

Poskrbeli smo za vse stile – pisane in vzorčaste, s klasičnimi in retro motivi, enobarvne in nevpadljive posteljnine. Pri polni hiši, majhnih otrocih in morda še hišnemu ljubljenčku, je težko vzdrževati čist in urejen dom. Za hitro in enostavno pospravljanje vam omogočamo nakup različnih košev in vrečk za smeti, plastičnih ali kartonastih zabojev, priročnih pripomočkov za negovanje oblačil in čiščenje doma.

K novim kuhinjskim aparatom se bo lepo podalo tudi novo pomivalno korito. Ker so kuhinje lahko majhne ali zelo velike, zaobljenih ali zelo ostrih linij, smo vam pripravili širok nabor različnih modelov in oblik pomivalnih korit. Da pa bo kuhinja popolno opremljena, si izberite še odcejalnik.

Are Your Sure?

Exit