Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Akcija na šivalne stroje<br>

Šivalni stroji

19 izdelkov

ŠIVALNI STROJ ELNA 220 EXPLORE
Odprema v 24 urah
ŠIVALNI STROJ BROTHER J 17 S
Odprema v 24 urah
ŠIVALNI STROJ VERITAS NIKI
Odprema v 24 urah
ŠIVALNI STROJ VERITAS SARAH
Odprema v 24 urah
ŠIVALNI STROJ BROTHER CS10S
Odprema v 24 urah
ŠIVALNI STROJ BROTHER RH 127
Odprema v 24 urah
ŠIVALNI STROJ ELNA 240 EXPLORE
Odprema v 24 urah
ŠIVALNI STROJ VERITAS POWER STITCH 17
-21%
ŠIVALNI STROJ BROTHER M 343 D
ŠIVALNI STROJ VERITAS CAMILLE
ŠIVALNI STROJ BROTHER KE14S
ŠIVALNI STROJ BROTHER RL425
-21%
ŠIVALNI STROJ BROTHER FS60X
ŠIVALNI STROJ VERITAS JSA18 JEANS
ŠIVALNI STROJ VERITAS RUBINA
-21%
Odprema v 24 urah
ŠIVALNI STROJ VERITAS AMELIA
-20%
ŠIVALNI STROJ UFESA SW1201 FACILE
ŠIVALNI STROJ UFESA SW3003 PERFORMANCE

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

V Merkurju se najdejo tudi šivalni stroji, za vse ki ste po naravi zelo kreativni in si želite izdelati lastna oblačila. Izbirate lahko med osnovnimi šivalnimi stroji in bolj specifičnimi ter kompleksnimi. Vsi pa vsebujejo mnogo funkcij, ki vam olajšajo šivanje in vam omogočajo variabilnost.... Več

Šivalni stroji

V Merkurju se najdejo tudi šivalni stroji, za vse ki ste po naravi zelo kreativni in si želite izdelati lastna oblačila. Izbirate lahko med osnovnimi šivalnimi stroji in bolj specifičnimi ter kompleksnimi. Vsi pa vsebujejo mnogo funkcij, ki vam olajšajo šivanje in vam omogočajo variabilnost. Njihova uporaba je enostavna.

Na izbiro stroja vplivajo njegove lastnosti in opremljenost z dodatki. Na voljo so elektronski stroji, stroji z zaslonom na dotik ali mehanski z navadnimi gumbi. Elektronski stroji imajo na voljo širok nabor šivov, njihovih variacij in kombinacij.

Nakup osnovnega modela strojev priporočamo začetnikom in vsem, ki jih želijo uporabljati zgolj za preprosto šivanje. Zahtevnejši modeli imajo gumb za začetek in ustavitev šivanja in večji nadzor nad hitrostjo šivanja.

Med pomembnimi dodatki so dodatki za izdelavo posebnih šivov in različne šivalne tačke za nekatere šive ali posebna opravila, kot so šivanje gumbo, izdelava gumbnic in všivanje zadrge.

Če je mogoče, stroj pred nakupom preizkusite – nekatere lastnosti vas bodo morda zmotile ali presenetile šele takrat, ko boste preizkusili šivalni stroj. Po nakupu stroja si vzemite čas in preberite navodila, da se boste podrobno seznanili s strojem in preučili pravilno uporabo.

Poleg šivalnega stroja vam priporočamo še nakup »entlarice« oz. stroja za opletanje. Ta je bolj primeren za zaključevanje robov in šivanje elastičnih pletenin. Da bo šivanje potekalo kar se da hitro in enostavno, pa si preglejte še ponudbo dodatkov za šivalne stroje - tu boste našli vse nepogrešljive dodatke, brez katerih šivanje ni mogoče.

Preberite tudi Merkurjeve nasvete za hitrejše opravljanje gospodinjskih opravil.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica