Merkurjeva darilna kartica

Merkurjeva ponudba je pestra in v njej vsakdo najde kaj zase. Ko kupujemo darila za druge, pa včasih le nismo prepričani, kateri izdelek bi bil najbolj primeren ali kaj si slavljenec zares želi. Takrat je odlična rešitev darilna kartica.

Kupite jo lahko v vseh Merkurjevih trgovskih centrih. Preko spletne trgovine nakup ni možen.  Je lepa in primerna za vsakršno obdarovanje. Obdarjenec bo lahko vrednost kartice unovčeval tudi postopoma, ob več ločenih nakupih. Čas veljavnosti kartice je 3 leta, kar je zagotovo dovolj tudi za najzahtevnejše kupce.

Merkurjeva darilna karticaMerkurjeva darilna kartica

Kje in kako lahko kupite darilno kartico MERKUR?

  1. Na blagajni poiščete ali prosite za darilno kartico 
  2. Izberete ustrezni ovitek
  3. Na blagajni vam na kartico naložijo znesek, ki si ga izberete

Najmanjši znesek, ki ga lahko naložite na darilno kartico je 20,00 EUR.

Plačate lahko s plačilno kartico ali z gotovino.
Merkurjeve darilne kartice ni možno kupiti v spletnem centru ali v franšiznih prodajalnah.

Unovčevanje darilne kartice

Prejemnik darilne kartice lahko ob unovčevanju vrednosti predloži tudi svojo Merkurjevo kartico zaupanja, kamor se vsi zneski beležijo enako kot pri ostalih vrstah plačila. Unovčevanje darilne kartice se ne upošteva kot plačilo z gotovino. Prejemnik darilne kartice lahko na blagajni kadarkoli preveri informacijo o vrednosti, ki je še na voljo na kartici. Ko je na kartici porabljena vsa vrednost, kartica ostane na blagajni, kupec pa prejme obvestilo o porabljeni vrednosti.

Are Your Sure?

Exit