Montažni prostostoječi bazeni

Filtriraj
Filtriraj
Under products block

Montažni prostostoječi bazeni

Želite vroče dni popestriti z namakanjem v bazenu? Osvežitev in razvedrilo si zagotovite s trajnejšim in stabilnejšim bazenom, kot je montažni prostostoječi bazen. Voda naj vas ohladi in omogoči nov način preživljanja prostega časa.

Pred izbiro bazena premislite, koliko ljudi ga bo uporabljalo, kje se bo bazen nahajal in koliko časa nameravate nameniti vzdrževanju. Montažni prostostoječi bazen je primeren za vse, ki bi radi brezskrbno uživali v bazenu, a bazena ne bi vgradili in se lotili večjih gradbenih opravil.

Konstrukcija montažnega prostostoječega bazena omogoča, da ostane na prostem skozi vse leto. Gre za pocinkan jeklen obod, v katerega je vpeta folija, ki služi kot hidroizolacija.

Za postavitev prostostoječih montažnih bazenov niso potrebna nikakršna gradbena dela in večji posegi v okolico. Bazeni lahko predstavljajo tudi stilsko popestritev okolja – glede na slog urejenosti okolice lahko izbirate med bazeni z belo lakiranim jeklenim obodom ali lakirani z imitacijo lesa ali naravnega kamna.

Postavitev bazenov ni zapletena, a so sestavljeni iz več komponent – bazenskega oboda, notranje folije in filtrnega sistema. Postaviti jih je mogoče v enem dopoldnevu. Nekateri modeli imajo v paketu dodane tudi lestve, kartušne filtre in pokrivalo.

Montažne bazene lahko postavite na peščeno, betonsko ali travnato podlago. Večino modelov lahko postavite prosto na površino ali jih deloma oziroma povsem vkopljete v tla. Samostoječi bazeni so izdelani iz močnega polivinila in z napihljivim robom ali različnih kovinskih konstrukcij z bočnimi oporami.

Če želite dodatno pomoč pri izbiri bazenov, ne spreglejte Merkurjevih nasvetov, ki vam pomagajo tudi pri vzdrževanju bazenov.

Are Your Sure?

Exit