Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
<br>Potovalni kovčki -20 %

Potovalni kovčki

Prikazanih 1-24 od 32 izdelkov

KOVČEK TARGET SUN ČRN SMALL 28132
KOVČEK TARGET SUN ČRN MEDIUM 28129
KOVČEK TARGET SUN ČRN LARGE 28127
KOVČEK TARGET SUN ČRN SET 3/1 28126
KOVČEK TARGET SUN ROSE GOLD SMALL 28141
KOVČEK TARGET SUN ROSE GOLD MEDIUM 28140
KOVČEK TARGET SUN ROSE GOLD LARGE 28136
KOVČEK TARGET SUN ROSE GOLD SET 3/1 28133
KOVČEK TARGET SUN RDEČ SMALL 28157
KOVČEK TARGET SUN RDEČ MEDIUM 28153
KOVČEK TARGET SUN RDEČ LARGE 28150
KOVČEK TARGET SUN RDEČ SET 3/1 28148
KOVČEK TARGET WAVE ANTRACIT SMALL 28350
KOVČEK TARGET WAVE ANTRACIT MEDIUM 28349
KOVČEK TARGET WAVE ANTRACIT LARGE 28348
KOVČEK TARGET WAVE ANTRACIT SET 3/1 28158
KOVČEK TARGET WAVE SILVER SMALL 28354
KOVČEK TARGET WAVE SILVER MEDIUM 28353
KOVČEK TARGET WAVE SILVER LARGE 28352
KOVČEK TARGET WAVE SILVER SET 3/1 28351
KOVČEK TARGET WAVE DARK BLUE SMALL 28358
KOVČEK TARGET WAVE DARK BLUE MEDIUM 28357
KOVČEK TARGET WAVE DARK BLUE LARGE 28356
KOVČEK TARGET WAVE DARK BLUE SET 3/1 28355

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Izbira pravega potovalnega kovčka je ključnega pomena, da zagotovite, da bo vaša prtljaga varna, organizirana in primerna za vaše potrebe. Več

Potovalni kovčki

Izbira pravega potovalnega kovčka je ključnega pomena, da zagotovite, da bo vaša prtljaga varna, organizirana in primerna za vaše potrebe.

Kako izbrati pravi potovalni kovček in kaj je pomembno pri izbiri si poglejte spodaj

Določitev namena potovanja
Razmislite o vrsti potovanja, ki ga nameravate opraviti, saj za poslovna potovanja boste morda potrebovali drugačen kovček kot za počitniško potovanje ali pohajkovanje.

Velikost kovčka
Upoštevajte trajanje potovanja in količino prtljage, ki jo nameravate vzeti s seboj. Manjši kovčki so primerni za krajša potovanja, medtem ko boste za daljša potovanja morda potrebovali večji kovček.

Material kovčka
Različni materiali imajo različne lastnosti. Trdi kovčki iz polikarbonata ali ABS plastike so običajno bolj odporni na udarce, medtem ko so mehki kovčki iz tkanin bolj prilagodljivi in lažji.

Teža kovčka
Če letite, bodite pozorni na težo kovčka, saj se lahko stroški prevoza razlikujejo glede na težo prtljage. Lažji kovčki so še posebej pomembni, če potujete z letalom.

Kolesa in ročaji
Zagotovite, da imajo kolesa kovčka dobro mobilnost, da ga lahko enostavno vlečete ali potiskate. Ročaji naj bodo trdni in udobni za uporabo.

Zapiranje in varnost
Preverite sisteme zapiranja kovčka, bodisi so to zadrga, ključavnica ali kombinacijski zaklep. Nekateri kovčki imajo vgrajeno TSA ključavnico, ki olajša pregled s strani varnostnih organov na letališčih.

Notranjost kovčka
Preverite notranjost kovčka, da se prepričate, da ima dovolj predelkov, trakov, žepov in drugih organizacijskih funkcij, ki vam bodo pomagale urediti prtljago.

Oblika in barva
Izbira oblike in barve je stvar osebnih preferenc, vendar izberite nekaj, kar vam je všeč in kar se ujema z vašim slogom.

Velikosti ročne prtljage

V naši ponudbi lahko izbirate tako posamezne kovčke kot sete, v katerih so navadno tirje kovčki različnih dimenzij, med katerimi naj bi manjši izpolnjeval zahteve za ročno prtljago.
Pred letom vedno preverite dimenzije ročne prtljage, ki jo letalska družba zahteva, saj se le ta razlikuje pri čezoceanskih letih in nizkocenovniki (Ryanair, Wizz, Easy Jet,…). Navadno se dimenzije za ročno prtljago gibljejo med 40 cm x 20 cm x 25 cm, kar zadošča manjši torbici, nahrbtniku ali pa torbi za prenosnik, medtem ko nekateri prevozniku z doplačilom ali  brez dopuščajo ročno prtljago z maksimalnimi dimenzijami 55 cm x 40 cm x 20 cm in težo do 10 kg.

Z upoštevanjem teh korakov vam v Merurju želimo olajšati izbito, da boste našli potovalni kovček, ki bo izpolnjeval vaše zahteve in olajšal vaše potovanje.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov