Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Izenači ceno

Če ste pri spletni konkurenci našli ugodnejšo ponudbo, vam na izdelkih, ki so označeni z Izenači ceno!, ponujamo možnost izenačitve cene. 

Spletno kodo, ki jo boste prejeli po oddanem zahtevku za izenačitev cene, je možno koristiti le v spletni trgovini merkur.si, pod spodaj navedenimi pogoji.

Označevalci

Ob izdelkih, pri katerih izenačujemo ceno, boste na mreži izdelkov ob ceni izdelka našli gumb "€ Izenači ceno!":

Oz. na strani samega izdelka nad ceno:


Ob kliku na gumb "€ Izenači ceno!", se vam odprle obrazec, kamor vpišete:

- Vaš e-mail naslov, kamor vam bomo poslali obvestilo, ali je izenačena cena odobrena oz. zavrnjena. Če bo zahteva odobrena, boste v obvestilu prejeli spletni kupon.

- URL povezavo do artikla na konkurentovi spletni strani ali izrezano sliko njihove strani, ki ne sme biti starejša od 24 ur.

- Ceno konkurenta.

Obrazec

V kolikor bo razvidno, da ima spletni ponudnik nižjo ceno, vam bomo le-to izenačili. Izdelek, ki ga ponuja konkurenca, mora biti popolnoma isti (isti naziv, znamka ali EAN koda) ter biti mora nov (ne sme imeti odprte embalaže ali poškodbe). Dobavni rok ne sme biti daljši od 5 dni.

Na e-naslov, ki ste ga navedli v obrazcu, vam bomo v roku 1 delovnega dne poslali odgovor z odobritvijo oz. zavrnitvijo zahteve. Če bo vaš zahtevek odobren, vam bomo poslali spletno kodo, ki jo boste vnesli v košarici in cena se vam bo izenačila.
Spletna koda bo veljavna 48 ur od odobritve zahtevka in je pri oddaji naročila omejena na e-mail naslov, ki ste ga navedli v obrazcu ter velja za enkratni nakup.

Ceno izenačimo z naslednjimi slovenskimi spletnimi ponudniki: Mimovrste, Big Bang, Harvey Normann, GA, M-tehnika, Bauhaus ter Obi.

Ceno izenačujemo samo na spletu, akcija v trgovskih centrih ne velja.

Izenačena cena ne velja na izdelke lastnih blagovnih znamk (MQ, Biva, Mtech), storitve, konkurenčna brezplačna darila, bone, vračila kupnine, različne načine financiranja, kartice lojalnostnega programa ali kakršnekoli druge cenovne promocije konkurenta (akcija, odprodaja, kuponi).
Kupona z izenačeno ceno ni možno koristiti hkrati z drugimi boni oz. izdelki, ki so na naši spletni strani že v akciji in velja le za spletni nakup.

V primeru tehničnih težav ali na oddan zahtevek niste prejeli odgovora, se obrnite na nakup@merkur.si in skušali bomo rešiti težavo.


Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Seznam želja