Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Šolske torbe in nahrbtniki

Prikazanih 1-24 od 219 izdelkov

ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET DALLAS GRAIN 28124
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET DALLAS FLOWERY 28128
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET SPLASH NEWSPAPER 28137
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET SPLASH TERRAIN 28138
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET SPLASH POLYGON 28139
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET SEUL CAMO BROWN 28142
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET JOY GAMER GLOW 28143
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET JOY NEON KICK 28144
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET JOY GOLDEN GLAM 28145
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET JOY CITY CHIC 28146
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET JOY SELFIE QUEEN 28147
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET RIO BLACK 28161
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET RIO NAVY 28162
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET RIO OLIVE 28163
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET RIO RUST 28164
ŠOLSKA TORBA ZA 1.TRIADO TARGET GT CLICK POLICE MISSION 27605
ŠOLSKA TORBA ZA 1.TRIADO TARGET GT CLICK FIRETRUCK 27150
ŠOLSKA TORBA ZA 1.TRIADO TARGET GT CLICK MAGICAL RIDE 27603
ŠOLSKA TORBA ZA 1.TRIADO TARGET GT CLICK FURRY FRIENDS 27602
ŠOLSKA TORBA ZA 1.TRIADO TARGET GT CLICK LITTLE STAR 27153
ŠOLSKA TORBA ZA 1.TRIADO TARGET GT CLICK FLORAL HORSE 27152
ŠOLSKA TORBA ZA 1.TRIADO TARGET GT CLICK WILD HEART 27155
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET SUPERLIGHT PETIT SOFT T-REX ESCAPE 27632
ŠOLSKI NAHRBTNIK TARGET SUPERLIGHT PETIT SOFT BEST FRIEND 27629

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Šolske torbe in nahrbtniki so osnovna oprema vsakega šolarja. Pri nas boste našli izdelke, ki so zasnovani posebej za šolarje vseh starosti. Naša zbirka je namenjena zagotavljanju udobja, praktičnosti in sloga, da ustrezala potrebam otrok in n... Več

Šolske torbe in nahrbtniki

Šolske torbe in nahrbtniki so osnovna oprema vsakega šolarja. Pri nas boste našli izdelke, ki so zasnovani posebej za šolarje vseh starosti. Naša zbirka je namenjena zagotavljanju udobja, praktičnosti in sloga, da ustrezala potrebam otrok in najstnikov.

V ponudbi boste našli izdelke, ki so narejeni iz vrhunskih materialov, zagotavljajo trajnostno kakovost in dolgo življenjsko dobo. Naše šolske torbe so izdelane iz trpežnih tkanin, z ojačanimi šivi, da prenesejo vsakodnevno obrabo in se spopadejo z izzivi šolskega življenja. Nahrbtniki so zasnovani z ergonomskimi funkcijami, kot so oblazinjeni naramni trakovi in ​​hrbtni deli, ki zagotavljajo udobno nošenje in podporo hrbtu.

Razumemo, da imajo šolarji različne potrebe in okuse, zato smo poskrbeli za raznolikost našega izbora. Na voljo imamo prostorne torbe z več predali in žepi za organizacijo šolskih potrebščin, knjig, peresnic in drugih osebnih predmetov. Naše torbe so tudi opremljene z varnostnimi funkcijami, kot so odsevni trakovi, da zagotovijo večjo vidnost otroka na cesti.

Za najmlajše šolarje so tako na voljo šolske torbe za 1. triado, ki imajo posebaj anatomsko oblikovano hrbtišče in oblazinjene naramnice, ki so dovolj široke in nastavljive. Zaradi teh lastnosti se lahko celotna teža vsebine v torbi enakomerno porazdeli, kar preprečuje krivljenje hrbtenice.

Šolski nahrbtniki so priljubljeni med mladimi zaradi svojega sodobnega dizajna in trendovskega videza. Na voljo so v različnih barvah, vzorcih in motivih, ki omogočajo vsakemu otroku, da izrazi svojo osebnost in stil. Poleg tega imamo tudi posebne kolekcije z motivi najljubših risanih junakov in filmskih likov, ki bodo zagotovo navdušili vašega otroka.

Ne pozabimo na vrečke, ki so idealne za športne dejavnosti, copate, izlete ali dodaten prostor za shranjevanje. Naše vrečke so lahke, vzdržljive in vsestranske. Lahko jih nosite na ramenu ali čez telo, kar zagotavlja enostavno nošenje in prostoročno uporabo.

Pri nas se zavedamo pomena kakovosti, funkcionalnosti in sloga pri izbiri šolske torbe ali nahrbtnika. Zato smo zbrali najboljše izdelke na enem mestu, da bi vam olajšali nakupovanje. Prepričani smo, da boste pri nas našli popoln izdelek, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe. 

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov