Plažni šotori

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Under products block

Plažni šotori

Ne pustite, da vam karkoli pokvari brezskrbno poležavanje v toplih dneh. Zaščitite se pred močnimi sončnimi žarki in vetrom, s seboj prinesena živila pa skrijte pred neposredno sončno svetlobo.

Če na dopustu veliko časa preživite na plaži, v parkih, ob jezerih ali na domačem vrtu, uporabite plažni senčnik – šotor, ki zagotavlja UV zaščito in vam zagotavlja senco in zadostno zračenje. Šotori so popolnoma enostavni za postavljanje, namestite pa jih na dovolj veliko mesto, kjer ne bodo nikogar in ničesar ovirali.

Plažni šotori vzamejo le nekaj minut za postavitev, njihovo shranjevanje pa je enostavno. Ko so zloženi, zasedejo malo prostora, zato jih boste lahko prevažali kamorkoli. Prav zaradi praktičnosti so najbolj primerni za tiste, ki se odločate za kampiranje in varčujete s prostorom. Uporabite ga lahko kot dodatek bivalnemu šotoru, avtodomu ali bivalni prikolici.

Pretirano sončenje je lahko škodljivo za vaše zdravje, zato se pred soncem, vetrom in nadležnimi pogledi skrijte v udoben šotor.

Are Your Sure?

Exit