Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Razvod

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Se v hladnih dneh radi skrivate na toplem? Poskrbite, da bo toplota v vašem domu stalna in jo boste v prostore dovajali brez težav. Hišo ali stanovanje opremite z ogrevalnim sistemom, ki vam najbolje ustreza in poskrbite za brezhibno napeljavo. Več

Razvodni elementi

Se v hladnih dneh radi skrivate na toplem? Poskrbite, da bo toplota v vašem domu stalna in jo boste v prostore dovajali brez težav. Hišo ali stanovanje opremite z ogrevalnim sistemom, ki vam najbolje ustreza in poskrbite za brezhibno napeljavo.

Pred napeljavo se posvetujte s strokovnjaki, ki naj vam pomagajo načrtovati razvod; po pripomočke in vse potrebno pa zavijte v Merkur. Na voljo so cevna držala za baker, dvojne in enojne bakrene fitinge, medeninasti kosi, spojna držala in cevne rozete za baker ter bakrene cevi.

Alumplast cevi lahko uporabite za napeljavo ogrevanja, vodovoda in hlajenja; izolacijske cevi pa so primerne za izolacijo sanitarnih in klimatskih instalacij, cevovodov za hladno vodo in toplovodov, kanalizacijskih cevi in centralnih kurjav. Merkurjeva ponudba vsebuje tudi termoizolacijske cevi, ki preprečujejo prenos tekoče vode ali zraka in nudijo zaščito pred rosenjem cevovodov.

Če prenavljate ali gradite dom, z razdelilnimi omaricami poskrbite za zaščito pred izpadom električnega toka. Omarice omogočajo enostavno označevanje, napeljevanje vodnikov in spreminjanje nastavitve vrat.

Za urejanje napeljav uporabite zanesljive pripomočke, s katerimi bo instalacija potekala varno. Kupujte le izdelke iz visokokvalitetnega materiala, ki so namenjeni hitri montaži. Pri razvodih ne pozabite na odzračevalne lončke, cevna držala, manometrke, spojke in navojne lovilnike nesnage. 

Če potrebujete dodatno pomoč pri urejanju ogrevanja, naj vam pri tem pomagajo nasveti Merkurjevih strokovnjakov

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi kartico MERKUR Zate, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Seznam želja