Razvod

Črni, MS in bakreni fitingi
Črni, MS in bakreni fitingi
Alumplast cevi
Alumplast cevi
Razdelilne omarice in razdelilci
Razdelilne omarice in razdelilci
Cevna izolacija
Cevna izolacija
Pribor
Pribor

Razvodni elementi

Se v hladnih dneh radi skrivate na toplem? Poskrbite, da bo toplota v vašem domu stalna in jo boste v prostore dovajali brez težav. Hišo ali stanovanje opremite z ogrevalnim sistemom, ki vam najbolje ustreza in poskrbite za brezhibno napeljavo.

Pred napeljavo se posvetujte s strokovnjaki, ki naj vam pomagajo načrtovati razvod; po pripomočke in vse potrebno pa zavijte v Merkur. Na voljo so cevna držala za baker, dvojne in enojne bakrene fitinge, medeninasti kosi, spojna držala in cevne rozete za baker ter bakrene cevi.

Alumplast cevi lahko uporabite za napeljavo ogrevanja, vodovoda in hlajenja; izolacijske cevi pa so primerne za izolacijo sanitarnih in klimatskih instalacij, cevovodov za hladno vodo in toplovodov, kanalizacijskih cevi in centralnih kurjav. Merkurjeva ponudba vsebuje tudi termoizolacijske cevi, ki preprečujejo prenos tekoče vode ali zraka in nudijo zaščito pred rosenjem cevovodov.

Če prenavljate ali gradite dom, z razdelilnimi omaricami poskrbite za zaščito pred izpadom električnega toka. Omarice omogočajo enostavno označevanje, napeljevanje vodnikov in spreminjanje nastavitve vrat.

Za urejanje napeljav uporabite zanesljive pripomočke, s katerimi bo instalacija potekala varno. Kupujte le izdelke iz visokokvalitetnega materiala, ki so namenjeni hitri montaži. Pri razvodih ne pozabite na odzračevalne lončke, cevna držala, manometrke, spojke in navojne lovilnike nesnage. 

Če potrebujete dodatno pomoč pri urejanju ogrevanja, naj vam pri tem pomagajo nasveti Merkurjevih strokovnjakov

Are Your Sure?

Exit