Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Pametne kamere

6 izdelkov

PAMETNA KAMERA EMOS CUBE WIFI NOTRANJA VRTLJIVA
Odprema v 24 urah
PAMETNA KAMERA EMOS TORCH WIFI ZUNANJA VRTLJIVA S SVETILKO, ČRNA
Odprema v 24 urah
PAMETNA KAMERA EMOS SNAP VRTLJIVA IP-200 ZUNANJA
Odprema v 24 urah
PAMETNA KAMERA XIAOMI AW300 ZUNANJA
PAMETNA KAMERA XIAOMI C300 NOTRANJA
PAMETNA KAMERA XIAOMI C400 NOTRANJA

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Pametne kamere so naprave, ki presegajo tradicionalno funkcijo zajemanja in shranjevanja slik ali videoposnetkov. Te kamere so opremljene z dodatnimi funkcijami in tehnologijo za izboljšanje varnosti, nadzora, avtomatizacije ali zaznavanja dogodkov v različnih okoljih. Te kamere o... Več

Pametna kamera

Pametne kamere so naprave, ki presegajo tradicionalno funkcijo zajemanja in shranjevanja slik ali videoposnetkov. Te kamere so opremljene z dodatnimi funkcijami in tehnologijo za izboljšanje varnosti, nadzora, avtomatizacije ali zaznavanja dogodkov v različnih okoljih. Te kamere običajno omogočajo oddaljen nadzor preko omrežja, kar omogoča uporabnikom spremljanje dogajanja kjerkoli in kadarkoli preko pametnih naprav.

Med najbolj priljubljenimi vrstami pametnih kamer so IP kamere, nadzorne kamere in WiFi kamere.

Prednosti in možnosti uporabe pametnih kamer

Kaj jo loči od ostalih?

Pametne kamere so inovativne naprave, ki nudijo več kot zgolj preprosto snemanje. Z njihovo pomočjo lahko spremljate svoj dom ali poslovni prostor v realnem času, kjerkoli že ste. Funkcionalnosti, kot so zaznavanje gibanja, opozorila prek mobilnih naprav ter povezava z drugimi pametnimi napravami, vam omogočajo popoln nadzor nad okoljem.

Kakovostna slika in oddaljen dostop IP kamere
IP kamere ali internetne protokolarne kamere, ponujajo visoko ločljivost in jasne posnetke. Njihova glavna prednost je možnost oddaljenega dostopa prek omrežja, kar pomeni, da lahko kadarkoli pregledujete posnetke kar prek vašega pametnega telefona ali računalnika. To omogoča hitrejši odziv na morebitne dogodke.

Varnost na prvem mestu z nadzorno kamero
Nadzorne kamere so ključni gradnik varnostnih sistemov. Z zaznavanjem gibanja, nočnim vidom ter možnostjo shranjevanja podatkov, nudijo celovito rešitev za zaščito vašega doma ali podjetja. Pametne funkcije, kot so obvestila ob nenavadnih dogodkih, vam omogočajo, da ste vedno obveščeni o tem, kaj se dogaja okoli vas.

Brezžična povezljivost za enostavna uporaba WiFI kamere
WiFi kamere so idealna izbira za tiste, ki želijo enostavno namestitev brez nepotrebnih kablov. Z brezžično povezljivostjo omogočajo hitro postavitev kjerkoli v vašem domu ali pisarni. Hkrati pa ohranjajo visoko stopnjo varnosti in stabilne povezave.

Ne glede na to, ali želite nadzirati svoj dom, poslovni prostor ali zgolj povečati stopnjo varnosti, pametne kamere nudijo prilagodljive rešitve. Pametna kamera, IP kamera, nadzorna kamera in WiFi kamera so ključne zaščitne komponente, ki združujejo napredno tehnologijo z enostavno uporabo, zagotavljajoč vam popoln nadzor in mirnost duha. Investirajte v varnost svojega okolja s pametnimi kamerami, ki sledijo vsakemu koraku.

Za popolen nadzor nad vašim domom preverite celotno Merkurjevo kategorijo pametni dom, kjer boset našli še artikle iz kategorij pametni video domofoni, pametni senzorji, pametni alarmni sistemi, pametne ključavnice, pametna stikala, pametne vtičnice in pametna svetila.

 

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01