Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Igrače in igre

Prikazanih 1-24 od 404 izdelkov

IGRAČA PARADISO SET ZA PEKO NA ŽARU 36X36X50
LEGO' CREATOR 31150 ŽIVALI NA DIVJEM SAFARIJU
IGRAČA FRU BLU MILNICA 3 L
BRUDER GASILSKO VOZILO MB SPRINTER 02673
BRUDER TRAKTOR S SPREDNJO NAKLADALKO DEUTZ AGROTRON 03081
IGRAČA FOREVER SPARK RC-150 DALJINSKO VODEN AVTO
HOLA PLESOČA RAČKA 808

HOLA PLESOČA RAČKA 808

19,99 € / kos
Na zalogi pri dobavitelju
Na zalogi pri dobavitelju
Izenači ceno!
DRUŽABNE IGRE PARADISO RAČJA RIBIŠKA IGRA
Odprema v 24 urah
BRUDER OVIJALNIK ZA BALE 02122
DRUŽABNE IN MISELNE IGRE HASBRO MONOPOLY FRIENDS EDITION
BRUDER OBRAČALNIK ZA SENO 02216
VOZILA BRUDER TRAKTOR CLAAS NECTIS 267
RISANI JUNAKI FUNNYKIDS DINOZAVER TRICERATOPS 37CM
DELAVNICA IN ROČNO ORODJE TEGOLE MOTORNA BATERIJSKA ŽAGA
IGRAČA PARADISO KOSILNICA 54X36X56
FRU BLU HOOP SET
Odprema v 24 urah

FRU BLU HOOP SET

9,99 € / kos
Na zalogi
Na zalogi
Izenači ceno!
DRUŽABNE IGRE PARADISO MED DVEMA OGNJEMA
Odprema v 24 urah
IGRALNA HIŠICA OTROŠKA IGRALNA MINI HIŠA S KUHINJO
-30%
Odprema v 24 urah
MINI ROČNO ORODJE BOSCH MINI GRABLJE
Odprema v 24 urah
MINI ROČNO ORODJE BOSCH MINI PREKOPNA LOPATA
Odprema v 24 urah
KOCKE LEGO LEGO DOTS ČRKE
-30%
KOCKE LEGO SANJSKO IGRIŠČE
KOCKE LEGO SODOBNA UMETNOST
KOCKE LEGO LETEČI KONJ PEGAZ

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Izbor igrače za otroka je pomemben, saj se s pomočjo igrače otroci tudi učijo, spoznavajo s okolje in na nek način igrače igrajo ključno vlogo pri razvoju otroka. Ko začnete raziskovati in planirati nakup igrače za otroka je potrebno upoštevati kar nekaj dejavnikov, ki so ... Več

Igrače in družabne igre

Izbor igrače za otroka je pomemben, saj se s pomočjo igrače otroci tudi učijo, spoznavajo s okolje in na nek način igrače igrajo ključno vlogo pri razvoju otroka. Ko začnete raziskovati in planirati nakup igrače za otroka je potrebno upoštevati kar nekaj dejavnikov, ki so posredno ali ne posredno povezani z uporabnostjo igrače. Zato prevetrite starost otroka, interese, varnostne smernice in razvojne potrebe otroka. Ker se zavedamo da ni enostavno izbrati pravo igračo, ki bo zadovoljila tako vas, starša in otroka smo vam pripravili nekaj smernic pred nakupom.

Za koliko starega otroka kupujete igračo?

Navadno imajo igrače razdeljene na sklope glede na starost otroka in na embalaži je to tudi vidno označeno, zato poskrbite, da izberete igrače, ki so primerne za starost vašega otroka. Pri nakupu igrač za najmlajše je še kako pomembno, da izberete njemu primerno igračo, ki zadosti vsem potrebnim varnostnim pogojem in razvoju otroka.

Varnost otroka je veno na prvem mestu

Preverite, ali so igrače certificirane in izpolnjujejo varnostne standarde. Pazite na majhne dele, ki bi jih otrok lahko pogoltnil, in bodite pozorni na morebitne ostre robove ali nevarne materiale.

Z igračo spodbudite razvoj otroka

Izbirajte igrače, ki spodbujajo razvojne vidike, kot so motorične spretnosti, koordinacija, kreativnost, socialne veščine in kognitivni razvoj. Montessori igrače in njihova metoda poudarjajo individualno učenje, samostojnost in razvoj otrokovega naravnega potenciala. Pri tem so igrače ključni dejavnik, saj omogočajo otrokom, da se učijo skozi igro in lastno raziskovanje, spodbujajo domišljijo in reševanje problemov, na ta način tudi učenje lahko postane zabava.

Interesi otroka in njegove želje

Upoštevajte interese vašega otroka. Če imajo radi določene teme, like ali dejavnosti, lahko izberete igrače, ki bodo te interese podpirale, hkrati pa bo igra postala zabava za vse, ne samo otroka.

Trajnost je pomembna zato preverite tudi kvaliteto in sestavo izbrane igrače.

Razmislite o trajnosti igrače. Kvalitetne igrače so pogosto bolj vzdržljive in lahko nudijo dolgoročno vrednost. Nekatere igrače so narejene iz potrošnega materiala, ki ga med igro porabite in kasneje zavržete, spet druge so trpežne in jih lahko s pravilno uporabo ohranite daljše obdobje. Lesene igrače imajo številne prednosti, ki jih starši in vzgojitelji pogosto prepoznavajo, med njimi so igrače VIGA.

Digitalne igrače da ali ne?

Čeprav so določene digitalne igrače in igre lahko izobraževalne, je pomembno, da otroci dobijo tudi izkušnje z ne-digitalnimi igračami, ki spodbujajo fizično aktivnost in domišljijo.

Ocenjevanje mnenj in ocena stroke

Pred nakupom preberite ocene drugih staršev in mnenja strokovnjakov, saj na ta način dobite informacije iz prve roke in navadno tudi izveste vse prednosti in pomanjkljivosti igrače.

Proračun je odvisen od vsega zgoraj naštetega

Določite proračun in iščite igrače, ki ustrezajo temu proračunu. Obstaja veliko odličnih igrač v različnih cenovnih razredih in pri tem vam je v pomoč tudi spletni filter, ki z uporabo prikaže le igrače v izbranem cenovnem razredu.

Zavedanje otrokovih potreb in osebnostnih lastnosti vam bo pomagalo izbrati igrače, ki bodo prispevale k njihovemu razvoju in jim obenem omogočile, da se zabavajo.

V naši ponudbo taklo lahko izbirate med številnimi igračami, ki pa smo jih porazdelili  glede na uporabnost in priljubljenost.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov