Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Kocke

Prikazanih 1-24 od 269 izdelkov

LEGO' CITY 60413 LETALO ZA REŠEVANJE IZ POŽAROV
KOCKE LEGO 10311 CREATOR ORHIDEJA
KOCKE LEGO SANJSKO IGRIŠČE
KOCKE LEGO SODOBNA UMETNOST
KOCKE LEGO LETEČI KONJ PEGAZ
KOCKE LEGO LAMBORGHINI HURACÁN TECNICA
KOCKE LEGO AMYJIN OTOK ZA REŠEVANJE ŽIVALI
KOCKE LEGO RAZŠIRITVENI KOMPLET DONKEY KONGOVA HIŠA
KOCKE LEGO KROKODILJI AVTOMOBIL
KOCKE LEGO SONIC PROTI DR. JAJČKO ROBOTU JAJČNE SMRTI
KOCKE LEGO 21249 KRAFTERSKI KOMPLET 4.0
KOCKE LEGO 10788 GABIJINA HIŠICA ZA PUNČKE
KOCKE LEGO HLEV SANJSKIH BITIJ
KOCKE LEGO VESOLJSKI AVTOBUS G. OZA
KOCKE LEGO FANTASTIČNA DREVESNA HIŠICA
KOCKE LEGO 10315 VRT MIRU

KOCKE LEGO 10315 VRT MIRU

114,99 € / kos
Na zalogi pri dobavitelju
Na zalogi pri dobavitelju
Izenači ceno!
KOCKE LEGO 21250 UTRDBA ŽELEZNEGA GOLEMA
KOCKE LEGO 31142 VESOLJSKI VLAKEC SMRTI
KOCKE LEGO RAZŠIRITVENI GRAJSKI SPOPAD S SUHIM BOWSERJEM
KOCKE LEGO RAZŠIRITVENI DIDY KONGOVA VOŽNJA Z RUDNIŠKIM VOZ
KOCKE LEGO SPIDER-MANOVA ZADNJA BITKA
KOCKE LEGO SONICOV IZZIV Z ZANKO NA ZELENEM GRIČU
KOCKE LEGO 31141 GLAVNA ULICA
KOCKE LEGO MÔRASTA LADJA MORSKI PES

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

V Merkurjevi spletni ponudbi otroških igrač boste našli kocke dveh najbolj znanih blagovnih znamk LEGO in Playmobil, ki ponujata različne možnosti za izgro in ustvarjanje. Več

Kocke za male in velike junake

V Merkurjevi spletni ponudbi otroških igrač boste našli kocke dveh najbolj znanih blagovnih znamk LEGO in Playmobil, ki ponujata različne možnosti za izgro in ustvarjanje.

LEGO kocke

LEGO kocke so znane po tem, da so gradljive in omogočajo ustvarjanje različnih modelov in struktur. LEGO ponuja široko paleto setov, ki vključujejo teme, kot so mesta, vesolje, pravljični svetovi, avtomobili in še več. Seti pa se z leti dodajajo. Danci so ustanovitelji podjetja LEGO, ki je začelo s proizvodnjo kock v petdesetih letih prejšnjega stoletja.

Kreativnost in domišljija: Lego spodbuja kreativnost in domišljijo, saj otroci lahko prosto ustvarjajo svoje modele in svetove. Lego kocke so med seboj združljive, kar pomeni, da lahko kombinirate kocke iz različnih setov, ne glede starostno obdobje in modele.

Starostne skupine: LEGO ponuja različne linije, ki so prilagojene različnim starostnim skupinam, vključno s seti za najmlajše od enega leta in pol naprej (Duplo) in bolj zapletenimi seti za starejše otroke in odrasle.

Tehnične možnosti: LEGO Technic ponuja naprednejše modele z gibljivimi deli, ki omogočajo razumevanje osnovnih tehničnih principov. Zaradi zahtevnosti so le te primerne za starost otroka od 7 let naprej.

Zgradbe in arhitektura: LEGO City  (5+) in Architecture (16+)  linije so znane po svojih modelih mest, zgradb in ikoničnih krajev.

LEGO kocke so igrače, ki so izdelane iz kvalitetnih materialov in so praktično neuničljive. Vse LEGO serije imajo poleg imena na škatli tudi serisko številko, ki vam pove inforamcije o konkretnem kompletu LEGO kock in je sestavljena iz niza številk in /ali črk. Iz seriske številke lahko razberete leto izdaje (prve dve številke), vrsta seta ali teme, zaporedna številka vam pove koliko setov je bilo izdanih v določenem letu ali seriji, velikost seta je navaadno označena s črko (mali "S", srednje velik "M" ali velik set "L"). Ko pridobite serijsko številko LEGO seta, lahko uporabite te informacije za lažje sledenje setu, ko iščete navodila, dele ali pa če želite dodati isti set v svojo zbirko.

Playmobil kocke

Playmobile figurice so začeli izdelovati v Nemčiji v začetku 70 let prejšnega stoletja. Prvotno so blie namenjene kot del številnih različnih malih figur, igrač in kompletov, kasneje pa so zaradi velikega zanimanja osredotočili na kompleksne scene in figurice, ki predstavljajo različne svetove, kot so gradovi, piratske ladje, kmečka poslopja, vesoljske postaje itd.

Vnaprej določeni seti: Playmobil seti običajno prihajajo z vnaprej določenimi elementi in so manj gradljivi v primerjavi z Legom. Kljub temu pa otrokom omogočajo, da ustvarijo zgodbe in igrajo v vnaprej določenih scenarijih.

Enostavna montaža: Playmobil seti so običajno enostavni za sestavljanje in ne zahtevajo gradnje iz posameznih delov, kot pri Legu.

Raznolikost figuric: Playmobil ponuja široko paleto figuric, ki predstavljajo različne like, poklice in značaje.

Poudarek na igri vlog: Playmobil spodbuja igro vlog, kjer otroci uporabljajo figurice in scene za ustvarjanje svojih zgodb in igralnih situacij.

Tako kot LEGO so tudi kocke in figurice Playmobile namenjene različnim starostnim skupinam od 1 leta dalje.

V obeh primerih LEGO in Playmobile gre za odlične igrače, vendar se razlikujeta v pristopu k igri.

LEGO poudarja gradljivost in kreativnost, medtem ko je Playmobil bolj usmerjen v vnaprej določene scenarije in igro vlog. Odločitev med njima bo odvisna od preferenc otrok in tega, kaj jih bolj zanima. Oboje pa ima svoje edinstvene prednosti in prispeva k razvoju otrok na različne načine.

 

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije