Plavalni pripomočki

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.
Under products block

Plavalni pripomočki

Se na oddih odpravljate skupaj z otroki? Poskrbite za njihove aktivno preživljanje počitnic. Otroško veselje in razigranost sta v poletnem času še večji, saj so veseli časa, ki ga starši preživijo z njimi, prav tako pa se navdušujejo tudi nad vodno zabavo.

Starši poskrbite za varnost svojih otrok, še posebej tistih, ki so neplavalci. Opremite jih s plavalnimi pripomočki, med katere spadajo rokavčki, med katerimi imajo nekateri tudi prilagodljivo varnostno sponko in omogočajo svobodno gibanje v vodi ali na plaži.

Izberite otroku primerne rokavčke in drugo opremo, s pomočjo katerih se bodo plavanja naučili na varen in udoben način, hkrati pa bo lažje tudi njihovo prvo srečanje z vodo. Rokavčki so primerni za kopanje v slani in klorirani vodi, zaradi njihove majhne velikosti pa jih lahko s seboj vzamete kamorkoli.

Plavalni rokavčki so obvezna poletna oprema vsake mlade družinice, ki se skupaj odpravlja na kampiranje ali dopustovati na plažo. Najmlajši bodo uživali v poletnih igrivostih, vi pa boste medtem brez skrbi.

Dodatno zabavo si lahko zagotovite z uporabo plavalnih tub iz umetne penaste mase. Tube so odličen pripomoček za igro v vodi, učenje plavanja in tudi za vodni fitnes. Tube uporabljate tako, da jo namestite pod rokami in omogočite premikanje nog. Primerne so za otroke, ki se v vodi že znajo gibati z rokami in nogami, s tubo pa bodo ugotovili pravilen položaj in se naučili samostojnega plavanja.

Ko plavalnih pripomočkov ne potrebujete, jih dobro posušite in izven sezone shranite na suhem prostoru.

Are Your Sure?

Exit