Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Vrtno orodje

Cvetlični lonci in umetno cvetje

Prikazanih 1-24 od 1206 izdelkov

KERAMIČNI NOTRANJI LONEC POTTERY POTS PATT BLACK WASHED M 16.5 CM Z NOGICAMI VIŠ 22 CM
Odprema v 24 urah
PE SADILNI LONEC MITHOS 60 CM TERAKOTA CILINDRIČNI
Odprema v 24 urah
UMETNO CVETJE NAGELJ ŠOPEK X18 ROZA/BEL
Odprema v 24 urah
UMETNO CVETJE TULIPAN ŠOPEK X7 ORANŽEN
Odprema v 24 urah
PE ZUNANJE KORITO BLUMAX MEDITERAN MAXI 100X40 CM ANTRACIT
Odprema v 24 urah
PE NOTRANJI LONEC AURORA OKROGEL 30X57 ANTRACIT
Odprema v 24 urah
UMETNO CVETJE VRTNICA ŠOPEK X 18 RDEČ Z BELIMI CVETKI
Odprema v 24 urah
PE SADILNI LONEC NAXOS 46 CM ANTRACIT
Odprema v 24 urah
PE ZUNANJI LONEC KETER PRAVOKOTNA SEKVOJA 99 X 57 X 50 CM
Odprema v 24 urah
KERAMIČNI NOTRANJI LONEC EVI 195 MINT GLOSS 195X175 MM ZA L17
Odprema v 24 urah
PE SADILNI LONEC KVADRAT 45 CM ANTRACIT
Odprema v 24 urah
POTTERY POTS, KERAMIČNI NOTRANJI LONEC, ČRN
Odprema v 24 urah
UMETNO CVETJE TULIPAN ŠOPEK X7 ROZA
Odprema v 24 urah
KERAMIČNI NOTRANJI LONEC HORTER 909 19 CM PEŠČENO SIV
Odprema v 24 urah
BETONSKO ZUNANJE KORITO SVIŠČ 100X40X40 CM PRANO
Odprema v 24 urah
PE NOTRANJI LONEC AURORA 35X35X68 BEL
Odprema v 24 urah
KERAMIČNI NOTRANJI LONEC HORTER 909 25 CM PEŠČENO SIV
Odprema v 24 urah
KERAMIČNI NOTRANJI LONEC EVI 195 BEL GLOSS 195X175 MM ZA L17
Odprema v 24 urah
PE KORITO Z VODNO REZERVO BLUMAX MEDITERAN 50CM TERAKOTA S PODSTAVKOM
Odprema v 24 urah
PE NOTRANJI LONEC FINESA Z VLOŽKOM BEL 30X 30X 57
PE ZUNANJE KORITO MEDITERAN MAXI 80 X 32 TERACOTA
Odprema v 24 urah
KERAMIČNI NOTRANJI LONEC CIBELE 20 CM BEL
Odprema v 24 urah
UMETNO CVETJE EVERGREENS ŠOPEK MARJETIC ORANŽEN
Odprema v 24 urah
PE KORITO Z VODNO REZERVO BLUMAX MEDITERAN 40CM ANTRACIT S PODSTAVKOM
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Dandanes je tempo življenja zelo hiter in nam skorajda ne dovoljuje veliko prostega časa. Temu primerno se je zmanjšalo število domačih vrtov in gred z doma pridelano zelenjavo. Če želiš pridelovati zelenjavo, potrebuješ vrt. Kaj pa tisti, ki živijo v strogem centru večjega mesta oz. živ... Več

Cvetlični lonci in umetno cvetje

Dandanes je tempo življenja zelo hiter in nam skorajda ne dovoljuje veliko prostega časa. Temu primerno se je zmanjšalo število domačih vrtov in gred z doma pridelano zelenjavo. Če želiš pridelovati zelenjavo, potrebuješ vrt. Kaj pa tisti, ki živijo v strogem centru večjega mesta oz. živijo v bloku in nimajo lastnega dvorišča? Ste tudi vi eni izmed njih? Za vas imamo rešitev, da si nekaj zelenja in domačih pridelkov pripeljete kar na lasten balkon ali okensko polico.

V tujini je vse bolj popularno urbano vrtnarjenje, razširja pa se tudi pri nas. Sprehodite se po naših nasvetih, kjer zajemamo marsikatero temo, ki se nanaša na opravila na vrtu, zelenico, zelenjavo in druge vrtne elemente.

Želite svoj dom okrasiti s cvetočimi rastlinami? Izberite tudi primerne okrasne lonce, ki so namenjeni za notranjo uporabo. S sodobno oblikovanimi lonci lahko daste prostoru prav posebno noto in čisto drugačen izgled. Lahko le z okrasnimi lonci popestrite prostor in ko se določenega izgleda naveličate, je to najcenejša in enostavnejša možnost za zamenjavo vzdušja v prostoru.

Za zunanjo uporabo vam ponujamo posebej oblikovane zunanje lonce. Njihova odlika je, da zdržijo različne vremenske pojave – od močnejšega sonca in visokih temperatur poleti, kot tudi deževnih dni in mrzlih zim. S širokim naborom različnih zunanjih loncev, boste zagotovo našli ustreznega za vaše potrebe. Tudi po materialu se razlikujejo. Lahko se odločite za glinene ali PVC. Vanje pa je možno posaditi tako cvetlice kot tudi zelenjavo, ki je namenjena za rast v loncih.

Pustite domišljiji prosto pot in s pomočjo akrilnih barv pobarvajte glinene lonce po vašem okusu. Lahko nanje narišete določeno tematiko ali pa naj bodo ti le enobarvni. Da si boste zagotovili daljšo obstojnost barve na loncu, vam priporočamo, da ga še premažete z ustreznim lakom. Lahko jih polepite tudi s servietno tehniko. Boste videli kako inovativni izdelki bodo nastali izpod vaših rok!

Za balkonsko okrasje so najbolj ustrezna zunanja korita, saj so podolgovato oblikovana, imajo pa tudi posebno oblikovan sistem za lažje zalivanje vode, ki poskrbi, da so vaše cvetice neprestano ustrezno zalite. Lahko se odločite za PVC klasična korita, barvna ali posebej oblikovana okrasna korita. Da pa voda ne bo odtekala kar povsod po balkonu, korito opremite z ustreznim podstavkom. Te lahko uporabite tudi za zunanje lonce.

Potrebujete prav posebno posodo – posebnih oblik in za prav posebne primere? Potem se sprehodite skozi ostalo cvetlično posodo in najdite vam ustrezno. Te so lahko namenjene za nagrobne cvetice, za obešanke ali korita posebnih oblik predvsem za zelišča.

Želite urediti lasten vrt? Preberite nasvete Merkurjevih strokovnjakov, ki vas bodo vodili skozi urejanje in načrtovanje vrta ter vam pomagali pri urejanju zelenjavnega in cvetličnega vrta. 

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije