Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Multi split klimatske naprave

5 izdelkov

MULTI SPLIT KLIMATSKA NAPRAVA GREE GWHD(18)NK6OO 5.2KW, ZUNANJA ENOTA
Energijska nalepka
MULTI SPLIT KLIMATSKA NAPRAVA VIVAX 2X ACP-07CH21AEMI NO 1X ACP-14COFM40AERIS ZE
Odprema v 24 urah
MULTI SPLIT KLIMATSKA NAPRAVA HISENSE 2X DJ35LE0EG/AMW52U4RXC N2+Z-NEW COMFORT-MULTI
Energijska nalepka

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Želite ohladiti prostor in vaša stara klima ni več tako učinkovita kot bi si želeli? Odločite se za nakup nove! V soparnih in vročih prostorih je težko opravljati delo, biti pri njem skoncentriran, prav tako pa prevelika vročina ne dene dobro vašemu zdravju. Ohladite se z novo klimo. Več

Multi split klimatske naprave

Želite ohladiti prostor in vaša stara klima ni več tako učinkovita kot bi si želeli? Odločite se za nakup nove! V soparnih in vročih prostorih je težko opravljati delo, biti pri njem skoncentriran, prav tako pa prevelika vročina ne dene dobro vašemu zdravju. Ohladite se z novo klimo.

Pred nakupom klimatske naprave temeljito razmislite kako kakovostno potrebujete – predvsem kako močno naj vam shladi izbrani prostor. Enostavno premerite prostor in določite koliko oseb je povprečno v njem. Priporočamo vam nakup klimatskih naprav iz energetskega razreda A++, saj je njihovo delovanje okolju prijazno, hkrati pa za svoje delovanje ne povzročijo veliko stroškov.

Multi split klimatske naprave so namenjene za hlajenje v več notranjih in eni zunanji enoti. Določeni modeli pa vam omogočajo tudi funkcijo avtomatičnega vklopa glede na nastavljeno temperaturo.

Njihova montaža je enostavna, predvsem na beli steni je zelo neopazen element v vašem domu. Napeljavo je možno skriti med stene.

Pri nastavitvi temperature pazite, da ta ne bo prenizka glede na tiso, ki je v ozračju. Prevelika temperaturna razlika lahko močno ogrozi zdravje predvsem otrok, starejših ljudi in živali. Pri hlajenju bodite zmerni!

Večina klimatskih naprav poleg hlajenja omogoča tudi ogrevanje prostora. Tako boste z nakupom ene naprave pridobili obe funkciji.

Svetujemo vam, da klimo redno vzdržujete in vsako sezono pregledate, saj bo le tako ohranila kakovost svojega delovanja. S tem jo boste lahko uporabljali veliko dalj časa.

Njihova uporaba je preprosta, kar omogoča tudi daljinski upravljalnik (tega vsebuje večina klimatskih naprav v naši ponudbi.) Pri vsaki klimi je možnost nastavitve različnih načinov pihanja zraka – jakost, temperatura in smer pihanja.

Uživajte v prijetnih poletnih dneh ter v toplih zimskih večerih!


Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01