Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Načini plačila

V Spletnem centru Merkur omogočamo naslednje načine plačila:


Po povzetju z gotovino

  • Provizija poštne nakaznice je brezplačna.
  • Ker je mogoče le plačilo z gotovino, morate biti ob prevzemu osebno prisotni.

S plačilnimi karticami

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur popolnoma varen. Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa. Več o tem

Za plačevanje s plačilno kartico pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje. Pri naročilih, plačanih s kartico, vam bomo znesek bremenili na dan, ko vam bomo izstavili račun.

MasterCardMasterCard
MaestroMaestro
ActiveActive
DinersDiners
VisaVisa
Visa ElectronVisa Electron
Več informacij o plačilnih karticah

Nakupe v Spletnem centru Merkur lahko poravnate z različnimi plačilnimi karticami. Za plačevanje s plačilno kartico pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje.

Po oddaji naročila plačanega s plačilno kartico ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila zaradi opravljene rezervacije sredstev na plačilni kartici. Spremembe se v tem primeru izvedejo s storniranjem naročila in izdelavo novega. Pri naročilih plačanih s kartico vam bomo znesek bremenili na dan, ko vam bomo izstavili račun.

Varno plačevanje

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur popolnoma varen. Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa. Več o tem si lahko preberete na http://www.activa.si/e-trgovina.asp.


Po predračunu

Postopek nakupa je enak, kot za ostale izdelke. Na blagajni v zavihku Način plačila označite Predračun. V svoj elektronski predal boste prejeli podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenco oziroma sklic in namen plačila. V tem primeru boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (obrazec) na banki, pošti ali preko svoje spletne banke (Klik, Bank@Net, Abanet, Banka IN, Link, Addiko EBank…).

Po opravljenem plačilu nam lahko zaradi hitrejše obravnave naročila na naslov nakup@merkur.si pošljete potrdilo o plačilu. Prejeti predračun je potrebno poravnati najkasneje v 5 delovnih dneh, v nasprotnem bomo naročilo preklicali.


Po ponudbi

V kolikor želite plačati po ponudbi in blago osebno prevzeti v enem od trgovskih centrov, nam pošljite e-pošto na naslov nakup@merkur.si.

Več

V e-pošti navedite sledeče podatke:

  • šifre izdelkov s količinami
  • naziv kupca ali podjetja z davčno in matično številko
  • kontaktni e-naslov in telefon
  • številko Merkurjeve kartice zaupanja v primeru nakupa za fizične osebe
  • želen naslov dostave oziroma Merkurjev trgovski center, kjer želite osebno prevzeti blago

Stroški dostave bodo obračunani po ceniku Pošte Slovenije in bodo navedeni v ponudbi oziroma predračunu, ki vam ga bomo poslali in se šteje kot nakup v trgovskih centrih.

Po oddaji naročila bomo preverili razpoložljivost izdelkov v posameznem trgovskem centru in vam poslali predračun ali posredovali možnosti zamenjave izdelka. Informacije o poslovalnicah in odpiralnih časih dobite na naslednji povezavi.


Obročno plačilo Leanpay

Hitro in enostavno obročno odplačevanje z Leanpay! Samo na spletu - odobren v trenutku.

Inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in papirne dokumentacije.

V spletnem centru Merkur odobren v trenutku.

Promocija: za nakupe na 6 in 12 obrokov kupec NE plača nobenih obresti (0%). Kupec plača le 4% stroškov ocene rizika kredita, ki jih poravna na isti dan kot prvi obrok kredita. Več informacij na tej povezavi.

Za nakupe na 18 in 24 obrokov velja redna ponudba kredita Leanpay. Več informacij na tej povezavi.

Informativni izračun obroka NE vključuje stroškov dostave. Promocijska ponudba velja do preklica. Preberi več o Leanpay.

LeanpayLeanpay


Spletno plačilo Paypal

Promocija: za nakupe na 6 in 12 obrokov kupec NE plača nobenih obresti (0%). Kupec plača le 4% stroškov ocene rizika kredita, ki jih poravna na isti dan kot prvi obrok kredita. Več informacij na tej povezavi.

Za nakupe na 18 in 24 obrokov velja redna ponudba kredita Leanpay. Več informacij na tej povezavi.

Informativni izračun obroka NE vključuje stroškov dostave. Promocijska ponudba velja do preklica. Preberi več o Leanpay.

MerkurMerkur

V kolikor potrebujete pomoč pri oddaji naročila nas lahko pokličete na telefon: 080 88 01 od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ali pošljete e-sporočilo na naslov nakup@merkur.si.

Are Your Sure?

Exit