Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Pripomočki za čiščenje doma

Prikazanih 1-24 od 616 izdelkov

DODATEK-POMIVANJE POSODE FINISH POWER ESSENTIAL LEMON A112
-50%
ČISTILO ZA WC, KOPALNICO ECOLAB CONTI 1 L
Odprema v 24 urah
ODSTRANJEVALEC PLESNI TKI CLOX Z RAZPRŠILKO 500 ML
Odprema v 24 urah
CERESIT STOP VLAGI -  AERO 360° NEVTRALNE 3X450 G  2 + 1 GRATIS
Odprema v 24 urah
CERESIT STOP VLAGI -  AERO 360° SIVKA 3X450 G  2 + 1 GRATIS
Odprema v 24 urah
ODSTRANJEVALEC PLESNI JUB ALGICIDE PLUS SPRAY 500 ML (AGS) - PRŠILKA
Odprema v 24 urah
METLA / OMELO ŽIMA SIRKOVA 5X VEZANA
Odprema v 24 urah
PRIPOMOČEK ZA ČIŠČ. TAL VILEDA TURBO MOP MOČO
Odprema v 24 urah
DETERGENT-STROJ.POMIVANJE HENKEL LCH SOMAT ALL IN ONE 80
Odprema v 24 urah
KRPA/GOBA VILEDA VEČNAMENSKA MICROFIBRE COLORS 8/1
Odprema v 24 urah
PRIPOMOČEK ZA ČIŠČ. TAL PEREX MOP KLASIK
Odprema v 24 urah
PASTA ZA ROKE KEMIKAL PULITOL 400 G
Odprema v 24 urah
PRIPOMOČEK ZA ČIŠČ. TAL VILEDA ULTRAMAT KOMPLET TURBO WRING Z DRŽALOM+VEDRO ZA
Odprema v 24 urah
METLA / OMELO ŽIMA ZA POD KPL EXTRA
Odprema v 24 urah
PRIPOMOČEK ZA ČIŠČ. TAL VILEDA ULTRAMAX KOMPLET Z DRŽALOM+VEDRO Z OŽEMAL.
Odprema v 24 urah
SPECIALNO ČISTILO TKI SOLNA KISLINA TEHNIČNA 1 L
ODSTRANJEVALEC PLESNI TKI CLOX 500 ML
Odprema v 24 urah
PRIPOMOČEK ZA ČIŠČ. TAL VILEDA 12 SPRAY MAX
Odprema v 24 urah
SPECIALNO ČISTILO TKI SOLNA KISLINA 19%-20% 1 L
Odprema v 24 urah
PRIPOMOČEK ZA ČIŠČENEJ TAL VILEDA ACTIVE MAX
Odprema v 24 urah
PRIPOMOČEK ZA ČIŠČ. TAL LEIFHEIT ČISTILNI SET TWIST SYSTEM
Odprema v 24 urah
SPECIALNO ČISTILO MEGA BELO VARIKINA SREDSTVO PROTI ZIDNI PLESNI 500ML
Odprema v 24 urah
ODSTRANJEVALEC VLAGE SET HENKEL ACC CERESIT STOP AERO 360° SET 450 G MODER
Odprema v 24 urah
METLA / OMELO ŽIMA PPL U KOMPLET
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Naj bo vaše gospodinjstvo čisto in urejeno s pomočjo številnih pripomočkov, ki vam bodo olajšali organizacijo. Tu boste našli različne izdelke, ki so prisotni v vsakem gospodinjstvu in so za njegovo urejenost tudi nujno potrebni. Več

Čiščenje, shranjevanje in sortiranje

Naj bo vaše gospodinjstvo čisto in urejeno s pomočjo številnih pripomočkov, ki vam bodo olajšali organizacijo. Tu boste našli različne izdelke, ki so prisotni v vsakem gospodinjstvu in so za njegovo urejenost tudi nujno potrebni.

Sprehodite se skozi naše nasvete in odkrijte vse trike, ki vam bodo olajšali čiščenje doma.

Vsak dom potrebuje koš za smeti. In ne samo enega. Zaradi ločevanja odpadkov je zelo priročno, če si že doma pripravite več košev za smeti in imate vsakega samo za eno vrsto odpadkov. Zato so vam na voljo že seti z dvema ali tremi prekati za enostavno ločevanje. Med seboj se razlikujejo po velikosti in načinu odpiranja. Da koš za smeti ne bo prehitro umazan, pa zanj izberite še ustrezne vrečke za smeti. Pazite, da bodo za biološke odpadke tudi vrečke razgradljive.

Verjetno ni doma, ki ne bi imel doma omela in smetišnice, saj je to eden izmed osnovnih pripomočkov, ki omogoča hitro in enostavno čiščenje stanovanja. Le kaj bi brez omela, ko vam nekaj pade na tla in se vsebina razsuje po kuhinji? Z omelom bo delo opravljeno hitro, a mogoče ne bo tako učinkovito kot, bi to bilo s pomočjo čistilca za pod, za katerega potrebujemo tudi vodo in ožemalo. Da pa bodo trdovratne umazanije hitro odstranjene, si pomagajte s številnimi čistili, ki bodo odstranili vsako nečistočo.

Poskrbite tudi za svoja oblačila. Ko se le ta operejo, jih je potrebno posušiti. Če nimate sušilca, je za to najboljša rešitev sušilo. Zaradi različnih oblik in velikosti, so primerni tako za večje domove, kot tudi manjša stanovanja. Obesite ga lahko tudi na balkonsko ograjo. Ko se oblačila posušijo, jih je sedaj potrebno tudi zlikati. Da bo to dolgotrajno opravilo čim hitreje in učinkovito opravljeno, potrebujete ustrezno likalno desko. Nastavite si ustrezno višino likalne deske in zanjo izberite prikupno prevleko. Da bodo lepo zlikana oblačila tudi v omari ostala lepa in ne bodo ponovno zmečkana, se opremite še z obešalniki ali stojalom za oblačila.

Ker imamo vsi po navadi številne majhne drobnarije, na katere se zelo rad nabira prah, vam svetujemo, da se odločite za nakup plastičnih škatel in zabojev. Ti omogočaj enostavno shranjevanje, zaradi prozornosti boste videli njihovo vsebino in boste takoj lahko našli kar potrebujete. Hkrati bodo predmeti v škatli varno shranjeni, nanje pa se ne bo nabiral nepotrebni prah.

Da bo vaš dom čim bolj čist, je priporočljivo, da imate pred vhodnimi vrati predpražnik, ki bo zadržal vsaj nekaj umazanije iz čevljev. Lahko se odločite tudi za notranje predpražnike, ki bodo glavno vlogo odigrali predvsem v deževnih dneh in pozimi, ko se na čevlje sprime sneg. Enostavno vaše čevlje odložite nanje, ko se sneg stopi in voda odteče, enostavno umijete samo predpražnik, vaša predsoba pa bo ostala čista.

Tudi papirnata galanterija je obvezen dodatek vsakega doma. Naj si bodo to kuhinjske brisače za enkratno uporabo, toaletni papir, robčki ali serviete z najrazličnejšimi vzorci, ki bodo popestrile nedeljsko kosilo.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov