Delavnica

Električna ročna orodja
Električna ročna orodja
Stroji
Stroji
Lestve in oprema delavnice
Lestve in oprema delavnice
Ročno orodje
Ročno orodje
Merila
Merila
Okovje
Okovje
Oprema za avto
Oprema za avto
Delovna zaščita
Delovna zaščita
Delavniški pribor
Delavniški pribor
Vijačni program
Vijačni program
Pritrdilna tehnika
Pritrdilna tehnika
Spenjalniki, žebljalniki, sponke
Spenjalniki, žebljalniki, sponke

Delavnica

Ste vešči z orodjem in doma marsikaj naredite sami? Sprehodite se skozi naše kategorije, ki omogočajo popolno opremo tako za domačega mojstra, kot tudi profesionalnega. Če se boste opravil lotili sami, boste pri tem privarčevali, hkrati pa se lahko pohvalite, kaj vse je plod vaše domišljije, znanja in kreativnosti izpod vaših rok. Vendar nikoli ne presegajte svojih sposobnosti, opravil pa se ne lotite s hitrico.

Skoraj da pri vsakem opravilu ali popravilu boste potrebovali pomoč strojev in naprav. Delo z njimi je lahko nevarno, zato bodite previdni pri njihovi uporabi. Vendar pa so zelo uporabni in priročni. Z njimi bodo vaši izdelki še kako natančni, kar pa je ključnega pomena za lep končni izgled.

Če doma nimate večjih strojev in orodij, pa je prav, da je vsak domači mojster opremljen z osnovnim ročnim orodjem. Tega je možno kupiti v setu, ki so po navadi sestavljeni iz največkrat potrebnih orodij. Lahko pa se odločite tudi za nakup posameznega orodja posebej. Opremite se z izvijači, kladivom, mizarskim ali zidarskim orodjem, različnimi ključi, pilami … ter poskrbite, da bodo ti vedno pri roki, ko bo klicalo popravilo.

Kaj vam bodo vrtalniki in vijačniki, če pa nimate pri roki ustreznega vijaka? Opremite se s širokim naborom vijakov, da bo delo lahko potekalo nemoteno. Ker vsak vijak ni primeren za vsak material, izberite ustreznega, saj bo le tako vaš izdelek popolnega izgleda. Enako velja tudi za svedre, ki se razlikujejo po svoji obliki glede na material.

Za ravne in čiste reze brez poškodb okoliške površine pazite, da imate vedno kakovostno in dobro ohranjeno rezalno ploščo. Nikoli ne delajte z nekoliko poškodovano! To ne vpliva le na videz izdelka, pač pa lahko z njimi poškodujete tudi sebe.

Med največkrat opravljenimi hišnimi opravili je zagotovo pritrjevanje najrazličnejših predmetov – slike, ure, omare … Glede na težo predmeta, ki ga želite pritrditi na steno, izberite ustrezno pritrdilo, saj nekatera zdržijo le lažje obremenitve, druga pa so primerna tudi za težje.

Bodite organizirani! Opremite svojo delavnico z zaboji, vozički in delovnim pohištvom. Pospravite orodje tako, da boste vedno vedeli kje je kakšen in ne boste imeli težav z iskanjem nekega pripomočka. Vsak dom pa potrebuje tudi lestev. Ne glede na to ali ste strastni mojster ali ne. Te vam olajšajo opravila, ki so izven dosega rok, ali pa nanje stopite za enostavnejše obiranje sadja.

Poskrbite za svojo varnost! Opremite se z ustrezno zaščito. Zaščitite telo in se odločite za nakup delavniških kombinezonov, hlač, halj ali jaken. Ponujamo vam ustrezno oblikovane tako za toplejše kot tudi hladnejše dni. Oblikovani so tako, da vam omogočajo čim enostavnejše gibanje kot tudi priročnost zaradi mnogih žepov. Poskrbite tudi za svoje roke in noge – izberite ustrezne rokavice in kvalitetno obuvalo. Ne pozabite zavarovati še svojega vida, sluha, dihal in glave! Nobene opravila ne podcenjujte in vsakega dela se lotite z glavo na mestu!

Are Your Sure?

Exit