Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Black&Decker in Stanley
OPREMA ZA VOZILA
REGALI SIMONRACK

Ročno orodje

Nasveti

Ali doma veliko popravljate in poprimete za vsako delo? Če ste pravi domači mojster, v svojem domu uredite in vzdržujte delavnico. Zbirka orodja naj vsebuje nekaj osnovnih kosov za pomoč pri vzdrževanju stanovanja ali hiše. Več

Ročno orodje

Ali doma veliko popravljate in poprimete za vsako delo? Če ste pravi domači mojster, v svojem domu uredite in vzdržujte delavnico. Zbirka orodja naj vsebuje nekaj osnovnih kosov za pomoč pri vzdrževanju stanovanja ali hiše.

Najpogostejše opravilo je odvijanje in privijanje vijakov, zato potrebujete primerne izvijače z različnimi konicami. Lahko so križni ali ploščati, kupite pa jih posamezno ali v setu. Sete sestavljajo različni nastavki in osnovni ročaji ali pa ima vsak nastavek svoj ročaj.

Velikokrat boste potrebovali tudi kladivo. Na voljo so tesarska, zidarska, pečarska in plastična kladiva. Pazite, da bo ročaj omogočal dober oprijem. Dodatni manjši pripomočki za priročno in enostavno rezanje različnih materialov so v ponudbi široka izbira nožev za lepenko, olfa nožev in dodatnih rezil. Pri prenovi boste zagotovo potrebovali tudi strugalnik za odstranjevanje barve, pelikan škarje, škarje za vse materiale, ščipalke za beton, vakuumski nosilec in rezilnik za steklo.

Tako za domače kot za profesionalne mojstre je na voljo pleskarsko in zidarsko orodje. Med zidarjevimi pripomočki se znajdejo gladilne žlice, žage za siporex, zidarske žlice, zidarska ponev in reazalnik za ploščice. Za mizarske obrtnike so na voljo vsa ustrezna mizarska orodja in pripomočki – različni modeli žag, spon, dleta in leseni čepi.

Za različna domača opravila ponujamo širok nabor namenskih orodij. Če želite očistiti kanalizacijo, vam priporočamo žico za kanalizacijo, pri čiščenju dimnika pa izberite ustrezno dolžino držala za žične ščetke.

Pri delu uporabite predpasnik in delovna zaščitna oblačila, da ne boste umazali svojih oblačil in zaščitne pripomočke za varno uporabo orodja in strojev. Preverite, kakšno orodje sodi v domačo delavnico

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Seznam želja