Oprema in hrana za male živali

Hrana za pse
Hrana za pse
Oprema za pse
Oprema za pse
Hrana za mačke
Hrana za mačke
Oprema za mačke
Oprema za mačke
Hrana za glodalce
Hrana za glodalce
Oprema za glodalce
Oprema za glodalce
Hrana za ptice
Hrana za ptice
Oprema za ptice
Oprema za ptice
Hrana za ribe
Hrana za ribe
Akvarijska oprema
Akvarijska oprema

Oprema in hrana za male živali

Ker vemo, da je najlažje, če v eni trgovini dobite vse kar potrebujete za celotno družino in vaš dom, vam ponujamo tudi številne izdelke za vaše hišne ljubljenčke.

Imate doma psa ali mačko, morda hrčka, zajca ali drugega glodalca? Si želite tudi ptico in domači ribnik na vrtu ali pa le majhen akvarij v dnevni sobi?

Sprehodite se skozi naše kategorije izdelkov in poiščite vse kar vaš hišni ljubljenček potrebuje ter izberite pripomočke, da mu bo pri vas čim bolj udobneje.

Vsi psi se med seboj razlikujejo, ker so nekateri alergični na določeno hrano, drugi potrebujejo večje število vitaminov, vam ponujamo številne različne tipe pasje hrane. Te se razlikujejo tudi glede na to ali so namenjene mladičkom, odraslim ali starejšim psom. Ker jih je potrebno od časa do časa tudi malo pocrkljati, izberite tudi kakšen priboljšek ali konzervirano hrano, ki psom veliko bolj diši. Vendar s priboljški ne pretiravajte, na podlagi danih pasjih piškotkov zmanjšajte dnevno količino briketov oz. povečajte dnevno aktivnost.

Ponujamo vam tudi ustrezno opremo za vaše kužke. Pri nas boste našli različne ovratnice in povodce. Poskrbite tudi za njihovo zdravje in se odločite za nakup ampule, ki preprečuje naselitev klopov in drugih zajedavcev. Ne glede na to koliko star je vaš kuža, vedno mu morate dovoliti dovolj igre. Tudi stari psi se radi igrajo, sicer so hitreje utrujeni kot mladiči, ampak to ni ovira za prijetno igro. Ponudite mu novo najljubšo igračo!

Enako kot za pse, velja tudi za mačke. Tudi zanje vam ponujamo različne tipe mačje hrane – glede na sestavine kot tudi obliko. Lahko je suha – briketi, ali mokra – konzerve in paštete. Tudi mačke je potrebno kdaj pa kdaj malo razvajati, zato smo tudi zanje pripravili nekatere priboljške.

Za mačke ponujamo tudi umetno travo in hišni WC, le tako bo opravljanje potrebe najčistejše. Poskrbite, da bo vaša mačka imela vedno svežo vodo, posodica za hrano pa naj bo vedno umita. Izberite ustrezno opremo zanjo. Veliko mačk ima daljšo dlako, zato jo je potrebno ustrezno negovati – izberite primerno krtačo in poskrbite da se bo njena dlaka svetila kot še nikoli. Ker so rodovniške mačke lahko cenovno zelo drage, jih veliko lastnikov ne upa spustiti kar tako na svoj vrt. Zato vam omogočamo, da se odločite za nakup ovratnice in povodca. Tudi mačke se zelo rade igrajo, privoščite jim igračo v obliki miške in popestrite njene lenobne dni.

Imate doma glodalca? Tudi zanje smo poskrbeli. Ponujamo vam različne mešanice hrane, kjer bo vaš hišni ljubljenček dobil vse ustrezne vitamine. Zelo radi imajo seno, kot vsaka žival, pa se tudi oni radi malo razvajajo, zato smo zanje pripravili priboljške različnih okusov.

Da bodo hrčki preganjali svoj prosti čas, jim kletko opremite z vrtljivim kolesom, zajčku pa nadenite oprsnico s povodcem in ga sprehodite po vašem vrtu, kjer bo zelo užival na travnati površini.

Ste ljubitelji ptic in se odločate za nakup nove? Opremite se z ustrezno hrano in številnimi hranilnimi dopolnili, ki bodo za vašo ptico tudi slasten obrok. Da bo ptičja kletka čim čistejša na dno stresite ptičji pesek, ki vam bo olajšal čiščenje ptičjih iztrebkov. V kletko pa dodajte še sipino kost za brušenje njenega kljunčka.

Poskrbeli smo tudi za vse ljubitelje akvarijskih živali, predvsem rib in želv. Zato boste v Merkurju dobili zanje ustrezno hrano, kot tudi dopolnila za v akvarij ali ribnik. To so odstranjevalci alg in dopolnilo za odpravljanje stresa ter za bistrejšo vodo.

Are Your Sure?

Exit