Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Oprema in hrana za male živali

Oprema in hrana za male živali

Prikazanih 1-24 od 144 izdelkov

HRANA ZA ZUNANJE PTICE AGROLIT SEMENA SONČNIC PISANA 5KG
Odprema v 24 urah
HRANA ZA ZUNANJE PTICE AGROLIT LOJNA POGAČA V VEDRU 30/1
Odprema v 24 urah
HRANA ZA ZUNANJE PTICE AGROLIT SEMENA SONČNIC ČRNA 5KG
Odprema v 24 urah
HRANA ZA ZUNANJE PTICE VITA GARDEN SONČNICE MEŠANE 5KG
Odprema v 24 urah
HRANA ZA ZUNANJE PTICE VITA GARDEN LOJNE POGAČE 30 KOS V VEDRU
Odprema v 24 urah
HRANA ZA ZUNANJE PTICE VITA GARDEN SONČNICE HP PISANE 1 KG
Odprema v 24 urah
HRANA ZA ZUNANJE PTICE VITA GARDEN ZA ZUNANJE 4 KG
HRANA ZA ZUNANJE PTICE AGROLIT SEMENA SONČNIC ČRNA 1 KG
Odprema v 24 urah
HRANA ZA ZUNANJE PTICE AGROLIT LOJNA POGAČA 6/1
Odprema v 24 urah
MOKRA HRANA ZA MAČKA FELIX MESO 12X85G
Odprema v 24 urah
OPREMA ZA GLODALCE VITAKRAFT STELJA ŽAGANJE 60 L
Odprema v 24 urah
VINCENT FIDOG HRANA ZA ODRASLE PSE Z GOVEDINO IN PIŠČANCEM 20KG
Odprema v 24 urah
MOKRA HRANA ZA MAČKA FELIX RIBE 12X85G
Odprema v 24 urah
PRIBOLJŠEK ZA PSA TRIXIE PALČKE HP MIX ŽVEČENJE 5CM, 6 G/100 KOS
Odprema v 24 urah
SPOT ON BIOCIDNI,AMPULE 3X1ML, MAČKE
Odprema v 24 urah
OPREMA ZA PSE VITAKRAFT VREČKE ZA IZTREBKE, 8X20KOM
Odprema v 24 urah
MOKRA HRANA ZA MAČKA FELIX JUNIOR 4X85G
Odprema v 24 urah
HRANA ZA GLODALCE VITAKRAFT MENÜ VITAL M. KUNCI 3 KG
Odprema v 24 urah
SUHA HRANA ZA MAČKA VINCENT MYCAT ADULT RIBA HRANA ZA MAČKE 20 KG
Odprema v 24 urah
OVRATNICA BIOCIDNA, 35CM, ZA MAČKE
Odprema v 24 urah
POVODEC SOFT GRIP, 25MM/200CM, SIV
-40%
Odprema v 24 urah
HRANA ZA GLODALCE VITAKRAFT SENO VITA VERDE ZA GLODAVCE 1KG
Odprema v 24 urah
SUHA HRANA ZA MAČKA FRISKIES BRIKETI LOSOS ZELENJAVA 1.5 KG
Odprema v 24 urah
MOKRA HRANA ZA MAČKA FELIX MESO 4X85G
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Ker vemo, da je najlažje, če v eni trgovini dobite vse kar potrebujete za celotno družino in vaš dom, vam ponujamo tudi številne izdelke za vaše hišne ljubljenčke. Več

Oprema in hrana za male živali

Ker vemo, da je najlažje, če v eni trgovini dobite vse kar potrebujete za celotno družino in vaš dom, vam ponujamo tudi številne izdelke za vaše hišne ljubljenčke.

Imate doma psa ali mačko, morda hrčka, zajca ali drugega glodalca? Si želite tudi ptico in domači ribnik na vrtu ali pa le majhen akvarij v dnevni sobi?

Sprehodite se skozi naše kategorije izdelkov in poiščite vse kar vaš hišni ljubljenček potrebuje ter izberite pripomočke, da mu bo pri vas čim bolj udobneje.

Vsi psi se med seboj razlikujejo, ker so nekateri alergični na določeno hrano, drugi potrebujejo večje število vitaminov, vam ponujamo številne različne tipe pasje hrane. Te se razlikujejo tudi glede na to ali so namenjene mladičkom, odraslim ali starejšim psom. Ker jih je potrebno od časa do časa tudi malo pocrkljati, izberite tudi kakšen priboljšek ali konzervirano hrano, ki psom veliko bolj diši. Vendar s priboljški ne pretiravajte, na podlagi danih pasjih piškotkov zmanjšajte dnevno količino briketov oz. povečajte dnevno aktivnost.

Ponujamo vam tudi ustrezno opremo za vaše kužke. Pri nas boste našli različne ovratnice in povodce. Poskrbite tudi za njihovo zdravje in se odločite za nakup ampule, ki preprečuje naselitev klopov in drugih zajedavcev. Ne glede na to koliko star je vaš kuža, vedno mu morate dovoliti dovolj igre. Tudi stari psi se radi igrajo, sicer so hitreje utrujeni kot mladiči, ampak to ni ovira za prijetno igro. Ponudite mu novo najljubšo igračo!

Enako kot za pse, velja tudi za mačke. Tudi zanje vam ponujamo različne tipe mačje hrane – glede na sestavine kot tudi obliko. Lahko je suha – briketi, ali mokra – konzerve in paštete. Tudi mačke je potrebno kdaj pa kdaj malo razvajati, zato smo tudi zanje pripravili nekatere priboljške.

Za mačke ponujamo tudi umetno travo in hišni WC, le tako bo opravljanje potrebe najčistejše. Poskrbite, da bo vaša mačka imela vedno svežo vodo, posodica za hrano pa naj bo vedno umita. Izberite ustrezno opremo zanjo. Veliko mačk ima daljšo dlako, zato jo je potrebno ustrezno negovati – izberite primerno krtačo in poskrbite da se bo njena dlaka svetila kot še nikoli. Ker so rodovniške mačke lahko cenovno zelo drage, jih veliko lastnikov ne upa spustiti kar tako na svoj vrt. Zato vam omogočamo, da se odločite za nakup ovratnice in povodca. Tudi mačke se zelo rade igrajo, privoščite jim igračo v obliki miške in popestrite njene lenobne dni.

Imate doma glodalca? Tudi zanje smo poskrbeli. Ponujamo vam različne mešanice hrane, kjer bo vaš hišni ljubljenček dobil vse ustrezne vitamine. Zelo radi imajo seno, kot vsaka žival, pa se tudi oni radi malo razvajajo, zato smo zanje pripravili priboljške različnih okusov.

Da bodo hrčki preganjali svoj prosti čas, jim kletko opremite z vrtljivim kolesom, zajčku pa nadenite oprsnico s povodcem in ga sprehodite po vašem vrtu, kjer bo zelo užival na travnati površini.

Ste ljubitelji ptic in se odločate za nakup nove? Opremite se z ustrezno hrano in številnimi hranilnimi dopolnili, ki bodo za vašo ptico tudi slasten obrok. Da bo ptičja kletka čim čistejša na dno stresite ptičji pesek, ki vam bo olajšal čiščenje ptičjih iztrebkov. V kletko pa dodajte še sipino kost za brušenje njenega kljunčka.

Poskrbeli smo tudi za vse ljubitelje akvarijskih živali, predvsem rib in želv. Zato boste v Merkurju dobili zanje ustrezno hrano, kot tudi dopolnila za v akvarij ali ribnik. To so odstranjevalci alg in dopolnilo za odpravljanje stresa ter za bistrejšo vodo.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov