Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Vozila

Prikazanih 1-24 od 66 izdelkov

VOZILA YD DŽIP NA DALJINSKO VODENJE 1:20
BRUDER TRAKTOR JOHN DEERE Z NAKLADALKO IN PRIKOLICO ZA HLODE 02133
VOZILA BRUDER TRAKTOR NEW HOLLAND
VOZILA BRUDER TRAKTOR JOHN DEERE 6920 Z NAKLADALKO
VOZILA DICKIE GASILSKO VOZILO 15 CM
VOZILA DICKIE VOLVO GOSENIČAR
BRUDER TOVORNJAK MAN + KOP. 50CM 02751
BRUDER TOVORNJAK MACK 02815
BRUDER TRAKTOR S SPREDNJO NAKLADALKO DEUTZ AGROTRON 03081
DICKIE REŠEVALNI CENTER 203716015038
VOZILA FUNRISE GRADBENI SET JUNIOR CREW
VOZILA FUNRISE GRADBENI STROJI
VOZILA FUNRISE NAKLADAČ POWER MINI CREW
VOZILA MAISTO RESCUE RIGS (6')
VOZILA MAJORETTE VOZILA S PRIKOLICO
VOZILA YD AVTO CESTNI NA DALJINSKO VODENJE 1:24
VOZILA YD ŠTIRIKOLESNIK NA DALJINSKO VODENJE 1:18
VOZILA FT TRAKTORJI TRAKTOR
VOZILA FT TRAKTORJI TRAKTOR S TROSILNICO ZA GNOJILA
VOZILA FT TRAKTORJI TRAKTOR S TANDEM PRIKOLICO
VOZILA FT TRAKTORJI TRAKTOR NAKLADAČ, ZVOK IN LUČKE
VOZILA FT TRAKTORJI TRAKTOR S PRIKLJUČKOM NA FRIKCIJSKI POGON
VOZILA BRUDER TRAKTOR JOHN DEERE
VOZILA BRUDER TRAKTOR JOHN DEERE S PREKUCNO PRIKOLICO

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Glede na to, da imamo novo kategorijo igrač, kamor smo dodelili vse vozeče se artikle je pomembno upoštevati več dejavnikov, ki bodo zagotovili, da bo izbira vozila primerna za vašega otroka. Več

Vozila

Glede na to, da imamo novo kategorijo igrač, kamor smo dodelili vse vozeče se artikle je pomembno upoštevati več dejavnikov, ki bodo zagotovili, da bo izbira vozila primerna za vašega otroka.

Zato smo vam pripravili nekaj kratkih nasvetov, ki jih je priporočljivo upoštevati pred izbiro pravega vozila.

Starost in varnost otroka

Poskrbite, da je izbrana igrače primerna za vašo starost otroka. Preverite, ali izpolnjuje varnostne standarde in nima majhnih delov, ki bi predstavljali nevarnost za majhne otroke. Preverite, ali igrača izpolnjuje varnostne standarde.

Materiali in kakovost igrač

Izberite igračo iz visokokakovostnih materialov, ki so varni in trajni. Igrača naj bo dovolj trpežna, da bo zdržala pogosto uporabo.

Razvojna korist igrače

Zaželeno je, da s pomočjo igre otrok pridobi določeno novo znanje in na igriv način prispevamo k razvoju otroka. Na primer, igrače, ki spodbujajo motorične spretnosti, koordinacijo ali domišljijo, so odlična izbira. Razmislite o vrsti igre, ki jo igrača omogoča. Ali gre za vozilo, ki se premika po tleh, ali za igračo z daljinskim upravljalnikom? Ali morda za konstrukcijski set? Vse to je odvisno tudi od starosti otroka.

Pred nakupom igrače upoštevajte tudi otrokov interes do igre

V kolikor je otrok navdušen nad določenim tipom ali vrste vozila, kot so traktorji, letala, reševalna vozila, policaji ali gradbeni stroji, daljinsko vodena vozila, izberite igračo, ki bo še spodbudila njegove interese. 

Velikost in enostavnost uporabe

Poznamo dejstvo, da nekateri radi pretiravajo z velikostjo, ampak, v kolikor je igrača prevelika ali premajhna morda ne bo zagotavljala optimalne izkušnje za vašega otroka. Enostavna uporaba igrače je še kako pomembna za manjše otroke, ki še spoznavajo svoje motorične sposobnosti in se spoznavajo s hitrostjo ter predvidevanji. Prav tako je priporočilo vedeti, kje se bo otrok igral z igračo, v hiši ali zunaj.

Mnenja drugih staršev

Preberite ocene in mnenja drugih staršev pred dokončno izbiro igrače. To vam lahko pomaga pri oblikovanju bolj informirane odločitve in pridobite informacije iz prve roke.

Cena in vrednost igrače

Razmislite o razmerju med ceno in vrednostjo igrače. Včasih je vredno investirati v kakovostno igračo, ki bo otroku prinesla dolgotrajno zabavo. V Merkurjevi ponudbi smo tako pripravili nabor igrač vseh cenovnih razredov.

Upamo, da smo vam z zgoraj napisanimi dejstvi vsaj malo olajšali izbor prave igrače za vašega otroka. Izbirate lahko med kakovostnimi vozili in gradbenimi stroji blagovne znamke Bruder, John Deer, traktorji FTreševalnimi avtomobili Dickie, gradbenimi stroji Funrise, daljinsko vodenimi avtomobili Happy People in YD ter dalinsko vodenimi vlaki.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije