Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Snežne freze

Filtriraj
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
1.499,99 €
Več
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
1.119,99 €
Več
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
1.249,99 €
Več
-50%
Akcija
Akcijska cena Akcijska cena 194,50 € Redna: 389,00 € Prihranek: 194,50 €
Filtriraj

Snežne freze

Namesto utrujajočega in zamudnega čiščenja snega z lopato si zagotovite učinkovitejša orodja, ki vam bodo ob zametih snega olajšali kidanje. V Merkurju lahko izbirate med posebnimi električnimi lopatami za sneg, snežnimi deskami in večjimi frezami.

Freze se uporabljajo na javnih in zasebnih površinah za odstranjevanje večjih količin snega in ledu. V primerjavi z običajnimi lopatami in plugi so freze bolj učinkovite, saj sneg z lopatastim kolesom odmetavajo in ne le odrivajo stan.

Pri izbiri snežne freze morate biti pozorni na več dejavnikov. Najpomembnejša je velikost površine, ki jo moramo čistiti. Če nameravamo čistiti manjše dvorišče ali dovozno pot, ne bomo potrebovali velike večstopenjske freze z gosenicami, temveč bo zadoščala freza s kolesi in enostopenjskim motorjem.

Pri dvostopenjskih frezah je zajemanje snega ločeno od izmeta. Zajemanje poteka počasneje, da freza ne zajame preveč snega naenkrat, izmetavanja pa je hitrejše. Takšne freze so primerne za neravne podlage, kot je makadam.

V ponudbi lahko poiščete bencinske in električne freze s praktičnimi usmerjevalniki izmetavanja snega, ki vam bodo v pomoč pri zahtevnih pogojih, nizkih temperaturah in globokem snegu. V veliki izbiri odločitev prilagodite potrebam, velikosti in zahtevnosti terena.

Are Your Sure?

Exit