Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Peči za pico

3 izdelkov

PLINSKA PEČICA ZA PICO COZZE 8KW 43 CM S TERMOMETROM
Odprema v 24 urah
PLINSKA PEČICA ZA PICO COZZE 8KW 43 CM
PLINSKA PEČICA ZA PICO COZZE 5KW 33 CM

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Pečica za pico je poseben vrtni žar, oblikovan za peko pice na visokih temperaturah. Obstaja več vrst peči za pico, od tradicionalnih krušnih peči do sodobnih električnih in plinskih peči za pico Več

Peči za pico

Pečica za pico je poseben vrtni žar, oblikovan za peko pice na visokih temperaturah. Obstaja več vrst peči za pico, od tradicionalnih krušnih peči do sodobnih električnih in plinskih peči za pico

Vrste pečic za peko pice

Tradicionalne krušne peči na drva so priljubljene zaradi svoje zmožnosti ustvarjanja visokih temperatur, ki posnemajo tiste v pravi italijanski peči za pico. Les doda tudi poseben okus picam.

Električne peči za pico so priročne za domačo uporabo. Hitro segrejejo in so enostavne za uporabo. Nekatere so zasnovane s ploščami iz kamna ali keramike, da posnemajo učinke tradicionalnih krušnih peči.

Plinske peči za pico so praktične in učinkovite. Omogočajo nadzor nad temperaturo, pogosto so prenosljive in jih je enostavno vzdrževati. Primerna izbira za tiste, ki želijo hitro in enostavno peko.

Keramične Peči za Pico so nekatere moderne peči izdelane iz keramičnih materialov, ki ohranjajo toploto in jo enakomerno razporejajo. Te peči so običajno prenosljive in enostavne za uporabo na prostem.

Nekatere naprave so zasnovane tako, da omogočajo peko pice, pečenje kruha in drugih jedi. Te kombinirane peči so vsestranske in primerne za različne kulinarične projekte.

Predno se odločite za nakup pretehtajte prednosti plinskih peči za pico.

 • Visoke Temperature

  Pečica za pico omogoča doseganje visokih temperatur, ki so potrebne za hitro peko pice. Temperature lahko dosežejo tudi nad 400°C, kar omogoča hrustljavo skorjo in hitro pripravo. Nekateri modeli pečic za pice omogočajo natančen nadzor temperature, preko termometra.
 • Kamen za pečenje

  Večina pečic za pico ima vgrajen kamen ali kamnito površino, ki zadržuje in enakomerno oddaja toploto. To posnema tradicionalno peko v krušni peči in prispeva k boljšemu okusu in teksturi pice. Zaradi kamna je potrebno pečico predhodno dobro segreti, pred peko. Nekatere pečice za pico imajo možnost kamen odstraniti, kar omogoča lažje čisšenje in transport.
 • Hitra Priprava

  Zaradi visokih temperatur se pica pripravi zelo hitro, običajno le v nekaj minutah. To omogoča sveže in okusne rezultate v zelo kratkem času. Pri plinskih pečicah za pico se temperatura dvigne tudi do 500 °C, kar pomeni, da je pica pečena v minuti in pol, pri tem pa jo je potrebno vsaj 3x obrniti.
 • Prilagodljivost

  Pečica za pico ni omejena le za pripravo pic. Z njim lahko pečete tudi druge jedi, kot so pečenje mesa, zelenjava ali kruh. To omogoča večjo prilagodljivost pri uporabi žara. Za pečenje ostalih sestavin žara ni potrebno segreti do tako visoke temperature, pa vseeno pridobite hjustljavo in sočno pojedino.
 • Okus

  Pečenje pice na kamniti površini pripomore k izboljšanju okusa. Kamnita površina namreč absorbira odvečno vlago in omogoča pečenje hrustljave skorje, medtem ko ohranja mehko notranjost testa. Testo tako rekoče zakrkne in obdrži lepo obliko in strukturo.
 • Družabnost

  Priprava pic je tudi družaben dogodek, ki vam omogoča druženje s prijatelji in skupno soustvarjanje odličnih, hrustljavih pic po vašem okusu. 
 • Enostavno čiščenje

  Večina pečic in žarov za pico je oblikovana s preprosto z odstranljivimi deli, kar olajša čiščenje in vzdrževanje žara. Odstranljiv kamen pripomore k lažjemu čiščenju. 
 • Mobilnost

  Nekateri modeli žarov za peko pic so fiksni, drugi mobilni, predvsem plinska pečica za pico je enostavno prenosljiva in omogoča peko pic na prostem na različnih lokacijah, kar je idealno za piknike, kampiranje ali druge dejavnosti na prostem.

Pri nakupu plinske pečice za pico je pomembno upoštevati značilnosti določenega modela, kot so velikost, vrsta plina (naravni plin ali propan), dodatne funkcije (termometri, različne nastavitve), kakovost materialov in varnostne značilnosti. Preberite ocene strank, preglede izdelkov in se posvetujte z zanesljivimi viri pred nakupom, da zagotovite, da izpolnjujejo vaše specifične potrebe.

V Merkurjevi ponudbi so ternutno na voljo  plinske pečiice za pico Cozze.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Cena
<