Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Pometalno-sesalni stroji

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Ste v iskanju visoko zmogljivega pometalno-sesalnega stroja in čistilnega stroja, ki bo vaše površine pustil bleščeče čiste? V naši kategoriji pometalno-sesalnih strojev so združeni vrhunska tehnologija in povsem preoprosta z robustno zasnovo, kar omogoča učinkovito čiš... Več

Pometalno-sesalni stroji za učinkovito čiščenje vaših površin

Ste v iskanju visoko zmogljivega pometalno-sesalnega stroja in čistilnega stroja, ki bo vaše površine pustil bleščeče čiste? V naši kategoriji pometalno-sesalnih strojev so združeni vrhunska tehnologija in povsem preoprosta z robustno zasnovo, kar omogoča učinkovito čiščenje vašega prostora brez napora.

Naši pometači so idealni za odstranjevanje prahu, listja in drugih odpadkov z vaših tal. Njihova glavna prednost je enostavna uporaba, običajno so potisni, enokrtačni ali dvokrtačni. 

Ne glede na to, ali gre za manjše komercialne prostore ali velike industrijske površine, vam naši talni čistilni stroji nudijo brezhibno suho in mokro čiščenje. Talni čistilni stroji so enokrtačni ali dvokrtačni izvedbi, na baterijski, bencinski ali kombinirani pogon. Namenjeni so za pometanje večjih površin kot so dvorišča, parkirišča, skladiščni prostori.

Naši industrijski talni čistilniki so opremljeni z močnimi motorji in visokokakovostnimi krtačami, ki zagotavljajo globinsko čiščenje tudi najbolj umazanih površin. Krtačni stroji v enokrtačni ali dvokrtačni izvedbi, na baterijski ali električni pogon. Namenjeni so za čiščenje večjih notranjih površin kot so prodajalne, skladiščni in proizvodni prostori.

V Merkurji lahko izbirate med različnimi modeli in blagovnimi znamkami Karcher, Karcher Professional, Rem Power in Scheppach od pometačev, talnimh čistilnikov in industrijskih talnih čistilnikov za suho in mokro čiščenje, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam.

Zanesite se na naše pometalno-sesalne stroje za brezhibno čistočo vaših prostorov. Stopite v stik z nami še danes in si zagotovite vrhunsko čistilno rešitev za vaše potrebe!

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01