Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Kotli in oprema

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Ali v vašem novem domu urejate ogrevanje ali pa prenavljate zastareli sistem? Glede na svoje potrebe in velikost doma premislite o najprimernejšem ogrevalnem sistemu, ki bo pravšnji za vaše bivališče. Z uporabo kotlov boste varovali okolje in optimizirali uporabo energije. Pred nakupom preveri... Več

Velika izbira kotlov

Ali v vašem novem domu urejate ogrevanje ali pa prenavljate zastareli sistem? Glede na svoje potrebe in velikost doma premislite o najprimernejšem ogrevalnem sistemu, ki bo pravšnji za vaše bivališče.
Z uporabo kotlov boste varovali okolje in optimizirali uporabo energije. Pred nakupom preverite, katera vrsta kotla bo skladna z želenim sistemom ogrevanja in se podučite o prednostih ter slabostih posamezne.

V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med kotli na tekoča goriva, ki so izdelani iz visokokakovostnega  jekla. Izberete lahko kombinirane kotle, ki imajo ločena kurišča za kurjenje s peleti in za kurjenje ostalih vrst goriv. Kotlov na tekoča goriva ni potrebno pogosto čistiti, saj je zgorevanje v njih popolno.
Če želite vodo in stanovanje ogrevati s trdimi gorivi, izberite kotel, kjer boste kot gorivo lahko uporabili les ali premog. S kurjenjem na drva boste veliko privarčevali in hitreje ogreli želene prostore, saj suha polena in leseni briketi ekonomično in ekološko čisto zgorevajo. Emisije dimnih plinov so pri kurjenju na trda goriva nižje, izkoristki pa visoki.

Sodoben občutek lahko ohranite v vseh pogledih – tudi pri izbiri kotlov. Plinski kotli bodo z modernimi in tihimi dizajni sodili v vsak prostor, zaradi nizke porabe energentov pa boste prihranili prostor in denar. Plinski kotli so enostavni za uporabo, vrhunska tehnologija pa vas bo prepričala v nakup.

Če ste dom opremili v skladu z ekološkimi vodili, bo za vas najboljša izbira električni kotel, ki pri ogrevanju ne onesnažuje okolja s škodljivimi emisijami. Zaradi inovativnih tehničnih lastnosti je njegovo delovanje brezhibno, tiho in varno; lahko pa jih kombinirate tudi z drugimi grelnimi sistemi.

Kjer centralno ogrevanje ali klasična kotlovnica nista urejena, izberite etažne kotle. Namenjeni so uporabi v blokih in nepodkletenih stanovanjskih hišah. Sezonska poraba goriva je zaradi velike varčnosti kotlov velika, ena polnitev pa omogoča večurno gorenje.

Pri nakupu kotla ne pozabite na opremo, ki bo omogočal udobno uporabo kotlov – raztezne posode, regulatorje kurjave, dimniške priključke in druge kose. Naj bo ogrevanje doma preprosto in prijetno opravilo!

Potrebujete nasvet za ogrevanje? Pomagajte si s predlogi Merkurjevih strokovnjakov

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi kartico MERKUR Zate, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Filtriraj izdelke

Seznam želja