Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Etažni kotli in kamini

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Ste se odločili za prenovitev oz. posodobitev ogrevalnega sistema v vašem domu? Ker je izbira izdelkov zares velika, ti pa se med seboj razlikujejo glede na energente, stopnjo izkoristka in onesnaževanja, je včasih zelo težko izbrati ustrezno napravo. Da vam bomo pri izbiri nekoliko pomag... Več

Etažni kotli in kamini

Ste se odločili za prenovitev oz. posodobitev ogrevalnega sistema v vašem domu? Ker je izbira izdelkov zares velika, ti pa se med seboj razlikujejo glede na energente, stopnjo izkoristka in onesnaževanja, je včasih zelo težko izbrati ustrezno napravo. Da vam bomo pri izbiri nekoliko pomagali, vam priporočamo, da is preberete Merkurjeve nasvete s področja ogrevanja. Predstavili smo številne načine ogrevanja, zato boste zagotovo spoznali marsikatero novo informacijo. Pripravili smo tudi številne trike, ki bodo omogočili prihranek stroškov.

Eden izmed načinov ogrevanja je tudi s pomočjo etažnih kotlov in kaminov. Ti so narejeni za uporabo v nepodkletenih stanovanjskih hišah in blokih, kjer ni urejenega centralnega ogrevanja in montaža klasične kotlovnice ni mogoča.

Kotli predstavljajo varčen način, saj je s tem sezonska poraba goriva zelo majhna. Etažni kotli in kamini imajo dolgo življenjsko dobo. Ena polnitev omogoča večurno gorenje.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01