Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Električna ogrevala

Prikazanih 1-24 od 192 izdelkov

ELEKTRIČNI RADIATOR DELONGHI KH 771230 V
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR VIGO EPK PRO 2000
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI KALORIFER MQ FH - 03
Odprema v 24 urah
KONVEKTOR MQ CH 2000 DF
Odprema v 24 urah
IR PANEL INFRAE2 450W BASE2
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR ATLANTIC ATL F127 PROG 2000 W PLUG
Odprema v 24 urah
IR PANEL TROTEC TIH 900
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR DELONGHI TRRS 1225
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR MQ OR 05
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR DELONGHI TRRS 0920
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR VIGO EPK PRO 1000
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI KALORIFER DELONGHI HFS 50 B20.GR
Odprema v 24 urah
STENSKI GRELNIK MQ KPT - 2000 B 4502 L
Odprema v 24 urah
KONVEKTOR DELONGHI HX 65L22
Odprema v 24 urah
KONVEKTOR DELONGHI HSX 2320
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI KALORIFER DELONGHI HFS 50D22
Odprema v 24 urah
IR PANEL TROTEC TIH 700
ELEKTRIČNI RADIATOR DELONGHI KH 770925 V
Odprema v 24 urah
STENSKI GRELNIK MQ KPT - 2000 D 0605 L
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR ATLANTIC ATL F127 PROG 1500 W PLUG
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR GLAMOX H 30 H 20 KD BELI
ELEKTRIČNI RADIATOR DELONGHI V 551225 VENTO
Odprema v 24 urah
ELEKTRIČNI RADIATOR ISKRA YL-B07FT-11
KVARČNA PEČ KONTAKT P QUARTZ 1800
Odprema v 24 urah

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Električna ogrevalaoddajajo toploto preko elektrike. Primerna so za manjša stanovanja ter za posamezne prostore, za katere je značilno, da se hitro segrejejo. Nekatera električna ogrevala so premična, zato za delovanje potrebujejo kabel z vtika... Več

Električna ogrevala

Električna ogrevalaoddajajo toploto preko elektrike. Primerna so za manjša stanovanja ter za posamezne prostore, za katere je značilno, da se hitro segrejejo. Nekatera električna ogrevala so premična, zato za delovanje potrebujejo kabel z vtikačem; druga pa so statična in nameščena na steno. 

V Merkurjevi ponudbi lahko najdete mnogo različnih modelov, ki se med seboj razlikujejo pocenovni dostopnosti in sposobnostih gretja. Izbirate lahko med energijsko učinkovitimi modeli0;">, ki porabijo manj elektrike in tako na dolgi rok močno zmanjšajo vaše stroške ogrevanja. 

Električna ogrevala v Merkurjevi ponudbi

Ponujamo različna električna ogrevala, ki ustrezajo vsakemu domu ter življenjskemu stilu. Pomembno je, da pred nakupom preverite volumen prostora, ki bo ogrevan,  ter da določite povprečno število oseb, ki se običajno nahajajo v prostoru. Vse to je izredno pomembno za določitev primerne moči.

V ponudbi električnih ogreval lahko izbirate med radiatorji, konvektorji, halogenskimi pečmi, kvarčnimi in infra pečmi, kaloriferji, stenskimi grelniki in IR paneli.

Zakaj izbrati električna ogrevala?

Vpeljava električnih ogreval v dom prinaša veliko prednosti, kot je izjemnavarnost in zanesljivost. Delujejo namreč brez kakršnih koli kurilnih materialov, gorljivih plinov ali škodljivih hlapov, ter tako predstavljajo najvarnejšo možno rešitev za ogrevanje vašega doma. Obenem predstavljajocenovno ugodno in učinkovito izbiro. Za razliko od ogrevanja na plin in olje so stroški električnega ogrevanja skozi leta precej enakomerni. Električna energija je trenutnonajcenejša možnost ogrevanja in naj bi tako ostala še vrsto let. Električne grelnike je mogoče samostojno ožičiti od sobe do sobe, kar pomeni, da če soba ni v uporabi, je ni treba ogrevati, kar lahko pomaga domu varčevati z energijo. Ker se električni grelniki ne zanašajo na zgorevanje materialov, se v ozračje ne sprošča ogljikov dioksid ter tako ne ustvarja emisij in odpravlja tveganje puščanja plina.

Kaj je potrebno vedeti pred nakupom?

Uporaba grelnika prostorov je priročen način za hitro zvišanje sobne temperature in dodajanje toplote poljubnemu prostoru. Sobni grelniki, ki so na voljo v različnih velikostih in stilih, lahko v hladnih zimskih mesecih pomagajo zmanjšati stroške centralnega gretja. 

Ko gre za nakup električnih ogreval, se je potrebno vprašati, kakšne so potrebe ogrevanja našega doma. Ali bo izbrano ogrevalno ustrezno ogrevalo moj prostor? In koliko me bo stalo ogrevanje? Preverite pet najpomembnejših razlikovanj ki bodo določile, katera električna ogrevala so najbolj ustrezna za vaš dom. 

  1. Vrsta električnih ogreval (ventilatorski, konvekcijski ali pa tisti, ki ogrevajo s sevanjem);
  2. Postavitev in oblika (ali potrebujete grelec, katerega lahko premikate iz enega prostora v drugega; ali vam bolj ustreza stensko električno ogrevalo);
  3. Moč ogrevanja (običajno električna ogrevala porabijo 10 vatov moči za ogrevanje vsakega kvadratnega metra prostora. Tipični grelnik s 1500 vati bo torej ogreval povprečno velike prostore, velikih do 150 kvadratnih metrov.
  4. Energijska učinkovitost (če vas skrbi varčevanje z energijo in želite ohraniti nizke stroške ogrevanja, je dobro premisliti o učinkovitosti pred nakupom. Priporočamo vam razred A energijske učinkovitosti).
  5. Stopnja hrupa - tako kot večina električnih naprav tudi  električna ogrevala med delovanjem oddajajo nekaj hrupa. Za tiho delovanje v mirnih okoljih, kot je spalnica ali pisarna, razmislite o modelih, ki na primer ne delujejo na radiator. 
Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije