Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Glasbeni stolpi

Prikazanih 1-24 od 29 izdelkov

GLASBENI STOLP SHARP DAB XL-B517(BK)
Odprema v 24 urah
GLASBENI STOLP BLAUPUNKT MS30BT
Odprema v 24 urah
GLASBENI STOLP BLAUPUNKT MS30BT EDITION
GLASBENI STOLP PHILIPS TAM4205
GLASBENI STOLP LENCO GRAMOFON LS-50WD
Samo na spletu
GLASBENI STOLP LENCO GRAMOFON LS-300WD
Samo na spletu
GLASBENI STOLP BLAUPUNKT MS16BT EDITION
Samo na spletu
GLASBENI STOLP BLAUPUNKT MS13BT
Samo na spletu
GRAMAFON LENCO LS-10WD
Samo na spletu

GRAMAFON LENCO LS-10WD

89,99 €
Na zalogi pri dobavitelju
Na zalogi pri dobavitelju
Izenači ceno!
GRAMAFON LENCO LS-440GY
Samo na spletu

GRAMAFON LENCO LS-440GY

259,99 €
Na zalogi pri dobavitelju
Na zalogi pri dobavitelju
Izenači ceno!
GLASBENI STOLP PHILIPS TAM2505/10
Samo na spletu
GLASBENI STOLP PHILIPS TAM3505/12
Odprema v 24 urah
GLASBENI STOLP TREVI TT 1040 BT
Samo na spletu
GLASBENI STOLP TREVI HCX 10D8 DAB/DAB+
Samo na spletu
GLASBENI STOLP TREVI T 1020 SALLY BT
Samo na spletu
GLASBENI STOLP TREVI TT-1072 ČRN
Samo na spletu
GLASBENI STOLP TREVI TT-1072 LESEN
Samo na spletu
GLASBENI STOLP TREVI TT 1020 SALLY BT RDEČ
Samo na spletu
GLASBENI STOLP TREVI TT 1020 SALLY BT BEŽ
Samo na spletu
GLASBENI STOLP BLAUPUNKT MS22BT
Samo na spletu
GLASBENI STOLP LENCO MC-030BK
Samo na spletu
GRAMOFON LENCO TT-120BNWH
Samo na spletu

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Ste ljubitelji glasbe in le to radi poslušate s kvalitetnim zvokom? Odločite se za nakup glasbenega stolpa in ne bo vam žal! Sodobni glasbeni stolpi vam omogočajo številne nastavitve zvoka. Več

Glasbeni stolpi

Ste ljubitelji glasbe in le to radi poslušate s kvalitetnim zvokom? Odločite se za nakup glasbenega stolpa in ne bo vam žal! Sodobni glasbeni stolpi vam omogočajo številne nastavitve zvoka.

Glasbeni stolp je obvezna oprema ljubiteljev glasbe. Glasbeni stolp običajno vključuje dva zvočnika, saj ima večina posnetkov dva ločena različna kanala, ljudje pa (povečini) dve ušesi, en stereo sprejemnik ter vsaj en vir glasbe. Posneta glasba tako zveni bolj kot nastop v živo in to je občutek, ki ga ne morate dobiti le z uporabo enega brezžičnega zvočnika.

Večina glasbenih stolpov je sestavljena iz naslednjih treh stvari

  • Stereo sprejemnika ali ojačevalnika
  • Usklajenega para zvočnikov
  • Vsaj enega vira glasbe

Če radi uživate v dobri glasbi, je glasbeni stolp vsekakor prava izbira. Zagotavlja vse, kar potrebujete (vključno z ojačevalnikom, radijskim sprejemnikom, sprejemnikom in zvočniki) za poslušanje glasbe.

Kako izbrati pravi glasbeni stolp in na kaj morate biti pozorni?

Pozorni bodite na povezljivost glasbenega stolpa, saj je v zadnjem obdobju zelo zaželeno, da ima vaš novi  glasbeni stolp Bluetooth povezavo, s katerim ga boste lahko hitro in enostavno povezali s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom, in tako poslušali katerokoli glasbo v resnično dobri kakovosti.

Druga, za nekatere zelo pomembna, čeprav nekoliko nostalgična, lastnost glasbenih stolpov je tudi ta, da lahko predvaja vse standardne glasbene formate diskov. Tako boste lahko poslušali tudi glasbo, ki ste si jo že dolgo nazaj posneli na že pozabljenih CD-jih. Je pa glasbeni stolp primeren tudi za poslušanje vaših najljubših radijskih postaj ob kuhanju, likanju ali drugih gospodinjskih opravilih.

Poleg kakovostnega zvoka pa bodite pozorni, da glasbeni stolp omogoča tudi priključitev slušalk. To je še posebej pomembno za različne študentske domove ali večje družine. Na tak način boste lahko namreč glasbo poslušali, ne da bi motili kogarkoli od ostalih ljudi, s katerimi živite. Tudi sredi noči, če vam bo tako ustrezalo.

Pomemben kriterij izbire glasbenega stolpa je to, ali je opremljen z daljinskim upravljalnikom. Slednji lahko precej olajša predvajanje in poslušanje glasbe, saj lahko kar iz udobja najljubšega naslonjača izbereš glasnost predvajanja, vrsto glasbe ali radijsko postajo.

Poleg klasičnih glasbenih stopov pa poznamo še mini glasbene stolpe, ki so odlična izbira za vse mala stanovanja, študentske sobe in vse, ki imajo malo prostora, pa želijo poslušati kvalitetno glasbo.

Mini glasbeni stolp je namreč kompakten, enostaven za uporabo in sposoben zagotoviti veliko zvočne moči za vsakodnevno uporabo, zato vam lahko pomaga kar najbolje izkoristiti vašo glasbeno zbirko. Tako kot pri velikih je pomembna povezljivost tudi pri mini glasbenih stolpih. Številni pa imajo opcijo tudi USB vhoda, preko katerega lahko predvajate in polnite napravo hkrati in tako nemoteno uživate v predvajanju prek zvočnikov.

Če poslušate radio, poiščite modele s tehnologijo DAB+ (glasbeni stolp DAB+), kateri imajo pred nastavljenih več postaj in funkcijami, kot je samodejno iskanje. Nekateri pa imajo tudi možnost zvočnih nastavitev, ki vam bo omogočila optimizacijo zvoka, tako da boste dobili popolno količino nizkih in visokih tonov.

Preglejte ponudbo glasbenih stolpov in vnesite več glasbe ter zabave v svoj dom.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije