Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:
loader
Pametne ure in slušalke

Pametne ure

Prikazanih 1-24 od 185 izdelkov

PAMETNA URA GARMIN VIVOACTIVE 5 IVORY/CREAM GOLD
PAMETNA URA FOREVER FOREVIVE 3 SB-340 ROZA ZLATA
-26%
Odprema v 24 urah
PAMETNA URA AMAZFIT GTS4 ROZA BARVA
PAMETNA URA XIAOMI REDMI WATCH 3 ACTIVE ČRNA
Odprema v 24 urah
PAMETNA URA XIAOMI SMART BAND 8 ČRNA
Odprema v 24 urah
OTROŠKA PAMETNA URA FOREVER LOOK ME 2 KW-510 MODRA
OTROŠKA PAMETNA URA FOREVER KW-60 MODRA
-16%
Odprema v 24 urah
PAMETNA URA FOREVER FOREVIGO 3 SW-320 ČRNA
-10%
Odprema v 24 urah
PAMETNA URA FOREVER VERFI SW-800, ČRNA
-27%
Odprema v 24 urah
PAMETNA URA FOREVER VERFI SW-800, ROZA ZLATA
-27%
Odprema v 24 urah
PAMETNA URA FOREVER FOREVIVE 2 SLIM SB-325 ČRNA
PAMETNA URA KIESLECT KR2 ČRNO SREBRNA
PAMETNA URA KIESLECT KR2 ČRNA
PAMETNA URA KIESLECT KS2 ČRNO SREBRNA
PAMETNA URA KIESLECT KS2 MODRA
PAMETNA URA KIESLECT LORA2 VIJOLIČNA
PAMETNA URA KIESLECT LORA2 ROZA
PAMETNA URA KIESLECT LORA2 ZLATA
PAMETNA URA KIESLECT KR PRO LTD SIVA
PAMETNA URA TREVI T-FIT 200 CALL ČRNA
Odprema v 24 urah
PAMETNA URA MOYE KRONOS II BELA
PAMETNA URA MOYE KAIROS ČRNA
PAMETNA URA MOYE KAIROS OLIVNO ZELENA
PAMETNA URA MOYE KRONOS III SIVA

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Merkur.si je spletna trgovina, ki ponuja širok izbor pametnih ur za različne potrebe in okuse. Pametne ure so naprave, ki združujejo funkcionalnosti običajnih ur z dodatnimi pametnimi funkcijami, ki omogočajo boljšo povezanost in uporabnost v vsakdanjem življ... Več

Pametne ure

Merkur.si je spletna trgovina, ki ponuja širok izbor pametnih ur za različne potrebe in okuse. Pametne ure so naprave, ki združujejo funkcionalnosti običajnih ur z dodatnimi pametnimi funkcijami, ki omogočajo boljšo povezanost in uporabnost v vsakdanjem življenju. Ne glede na vaše potrebe in življenjski slog, boste v ponudbi našli pametno uro, ki vam bo omogočila, da ostanete povezani, organizirani in motivirani.

Zaživite svoje življenje na pametnejši način s pametno uro priznanih blagovnih znamk SamsungHuawei, AmasfitForeverTrevi,  XiaomiGarmin in Mobvoi.

Vsaka blagovna znamka ponuja edinstvene funkcionalnosti, obliko in slog, ki se prilagajajo različnim potrebam in preferencam uporabnikov.

Kaj vam nudijo pametne ure?

Pametne ure omogočajo spremljanje časa na digitalnem ali analogno-prikazovalnem zaslonu ter so opremljene z naprednimi senzorji, kot so merilniki srčnega utripa, merilniki korakov, GPS-sledenje, senzorji spanja in še veliko več. Te funkcije omogočajo spremljanje in analizo vaše telesne aktivnosti, spanca ter drugih podatkov, ki so koristni za ohranjanje zdravega načina življenja.

Poleg tega pametne ure omogočajo tudi povezavo z vašim pametnim telefonom prek brezžične tehnologije Bluetooth. S tem lahko sprejemate obvestila o klicih, sporočilih, e-pošti in družbenih omrežjih neposredno na zapestju, brez potrebe po preverjanju telefona. Pametne ure pogosto omogočajo tudi upravljanje glasbe, nadzor nad fotoaparatom na pametnem telefonu in dostop do različnih aplikacij ter storitev, ki so na voljo na pametnih telefonih.

Komu je pametna ura namenjena?

Pametne ure so na voljo v različnih barvah, velikostih in slogih, da se lahko prilagodijo vašemu osebnemu slogu in okusu.

Na voljo so vam moške pametne šporne ure, ki jih lahko uporabljate za aktivnosti na prostem, fitnes ali vsakodnevno uporabo ali moške pametne ure, ki so primerne tako za vsakodnevno uporabo kot poslovne namene. Prav tako boste našli ženske pametne ure za aktivnost na prostem, ki pa jih lahko kotristite tudi kot modni dodatek. Za najmlajše pa boste našli pester izbor otroških pametnih ur, ki so barvno prilagojene tako za dekleta kot fante. Nekatere otroške pametne ure imajo možnost povezovanja preko SIM kartice in otorku omogočajo klicanje, pregledovanje in pošiljanje sms sporočil, video klica in igranje iger, prav tako pa imate kot straš nadzor nad uro in posledično gibanjem otroka.

Pametne ure so zasnovane tako, da vam olajšajo življenje, vam omogočajo boljšo povezanost in vam nudijo številne koristne funkcionalnosti. 

Na voljo so vam tako različne pametne ure, za različne namene v različnih cenovnih reazredih, tako da si lahko vsak izbere uro zase ali svoje njabližje. Ura je lahko tudi lepo darilo!

Preverite ponudbo na Merkur.si in poiščite pametno uro, ki bo izpolnila vaša pričakovanja in potrebe.

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov