Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Karavaning

Prikazanih 1-24 od 62 izdelkov

KARAVANING BRUNNER TENDA VANSHELL 260
KARAVANING BRUNNER TENDA SUNNY VIEW
KARAVANING BRUNNER VETROBRAN PANAMA SKY 4M
KARAVANING BRUNNER KINETIC 600, 250X300 PODLOGA ZA TENDO
KARAVANING BRUNNER KINETIC 600, 250X350 PODLOGA ZA TENDO
KARAVANING BRUNNER KINETIC 600, 250X400 PODLOGA ZA TENDO
KARAVANING BRUNNER KINETIC 600, 250X600 PODLOGA ZA TENDO
KARAVANING BRUNNER VEDRO VINIS FOLD-AWAY SIVO
KARAVANING BRUNNER VEDRO VINIS FOLD-AWAY ZELENO
KARAVANING BRUNNER VISEČ ORGANIZATOR HANGAR 12
KARAVANING BRUNNER VOZIČEK CARGO CROSS
KARAVANING BRUNNER POKRIVALO ZA KOLO 4
KARAVANING BRUNNER PREVLEKA ZA KOLO 2/3
KARAVANING BRUNNER PONJAVA MULTICOVER 100 200X200
KARAVANING BRUNNER PONJAVA MULTICOVER 100 200X300
KARAVANING BRUNNER PONJAVA MULTICOVER 100 300X400
KARAVANING BRUNNER PONJAVA MULTICOVER 100 400X400
KARAVANING BRUNNER OPOZORILNI ZNAK ZEBRA ALU
KARAVANING BRUNNER IZRAVNALNI VIJAK ALU-JACK 2.0
KARAVANING BRUNNER STOPNICA DVOJNA KING DOUBLE STEP
KARAVANING BRUNNER PRUČKA HOOPER ANTISLIP
KARAVANING BRUNNER POKRIVALO ZA PRIKOLICO CARAVAN COVER 6M
KARAVANING BRUNNER KOŠ ZA SMETI BIO BOY MODER
KARAVANING BRUNNER KOŠ ZA SMETI PLITTER

Nasveti

Rečeno 
storjeno

V Merkurju vam pomagamo pri iskanju in izbiri najboljše rešitve za vaš dom. Zagotavljamo vam celovito storitev, od ideje do realizacije.

Ceneje z Merkurjevo 
kartico zaupanja

Več nakupov opravite pri nas, več prihranite. Poleg tega vam nudimo ekskluzivne prihranke na izbrane izdelke in prilagojeno ponudbo.

Nakup klime 
z montažo

Pri nakupu z montažo prihranite, saj je DDV samo 9,5 %.

Že načrtujete dopust? Ali se na počitnice odpravljate z avtodomom ali prikolico? Če načrtujete aktivni dopust, poskrbite za opremo, ki vam bo olajšala počitniške dni. Redno vzdržujte svoj avtodom, pred odhodom na počitnice pa pripravite seznam vsega potrebnega, da bosta pot in ... Več

Karavaning

Že načrtujete dopust? Ali se na počitnice odpravljate z avtodomom ali prikolico? Če načrtujete aktivni dopust, poskrbite za opremo, ki vam bo olajšala počitniške dni. Redno vzdržujte svoj avtodom, pred odhodom na počitnice pa pripravite seznam vsega potrebnega, da bosta pot in bivanje potekala nemoteno. Prav tako vam priporočamo, da se pozanimate o določilih in dovoljenjih za parkiranje avtodomov in prikolic ter preverite lokacije, kjer je omogočeno kampiranje.

Počitnikovanje z avtodomom ali počitniško prikolico vam ponuja svobodo gibanja, saj zaradi velike mobilnosti svoj prostor za bivanje poiščete kjerkoli. Parkirate se lahko v naravi ali v bližini mest, kjer so urejena posebna parkirišča. Prav mobilnost pa vam omogoča tudi zelo aktivno preživljanje prostega časa s številnimi aktivnostmi – odpeljite se do jezera in supajte, se spustite s kajakom po rekah ali pa noč preživite kar ob plažah.

Pri snovanju seznama potrebnih zadev pričnite pri osnovah. V Merkurju poiščite dvojne stopnice in plastične pručke, ki olajšajo vstopanje in izstopanje iz prikolice ali avtodoma. Če se na morje ali dopust odpravljate z bivalno prikolico, vam priporočamo nakup dodatnih ogledal za varnost, preglednost na cesti in lažje potovanje.

Za miren počitek ali ko se v prevoznem domu ne boste nahajali, preprečite dviganje vročine in jo omilite s termo izolacijo za vetrobransko steklo. Ob večerih prostor pri vozilu osvetlite s prilagojenimi lučmi, ki jih lahko namestite tudi v predšotor, s tem pa bivalni prostor tudi povečate.

Zaradi vožnje po različnih terenih in prašenja s seboj na dopust vzemite tudi pripomočke za čiščenje – trdo ščetko, ki bo odstranila tudi najtrdovratnejšo umazanijo na vašem vozilu. Ko se z vozilom ne boste premikali, ga zavarujte s podpornimi nogami in podlogami zanje, ki so primerne tudi za težke prikolice.

Če želite dopust preživeti še bolj aktivno, s seboj vzemite kolesa. S posebno prevleko jih zaščitite pred slabim vremenom, med vožnjo pa nanje obesite znak, ki bo opozarjal ostale udeležence v prometu.

Na kampiranje se odpravite brez nezgod na cesti, vožnja pa naj vam bo v užitek!

Manj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije